Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@matysikovad Ahoj 🙂
@matysikovad 😉
@petulaho Peti, ty už se budeš snažit od srpna? kdy vyrážíte na první dovolenou ? a kam 🙂
@matysikovad Až někdy na podzim. Minimální rozestup jsou 3 měsíce. Ale chtěla bych teď co nejvíc vyšetření, bojím se aby se to neopakovalo
@lucik1986 jo tak to je jasné....A co na to v CARu? Chodila jsi tam na ty UTZ, že?
@kolino tak co, je něco nového od rána? musíš to v nemocnici vydržet, oni to tam přeci jen líp pohlídají než doma. i když doposud se moc nepředvedli 😖 😠 😠 😠
@kolino moc držím palečky, ale vy to určitě vybojujete, mimi je silné, když se takhle drží 🙂
Holky,já mám dneska depku - jsem asi 10-11-DPO, už slabě špiním, MS je tu zítra nebo pozítří, to mě štve, protože asi budu mít luteálku tak na hraně těch 10 dnů,nikdy jsem to nezjišťovala, až teď :( Od OVU mám pak až do MS i PMS, protože tak 4.den mi začnou bolet prsa, břicho a už se to veze. A navíc bych za 14 dní měla termín porodu, kdyby vše v říjnu dopadlo ☹ a eště k tomu tady pořád leje, tak se omlouvám, ale jdu si postěžovat.
@matysikovad Dančo nevím jak nám to vyjde, pokud budu mít po všech odběrech a nasazenou léčbu,tak možná ano,...ale nechci si to moc plánovat,abych zase nebyla zklamaná...uvidíme co řekne docent🙂jinak 15.-22..6.letíme do Španělska i s Filípkem..a v sprnu 24.8.-10.9.jedeme jen s manžílkem do Itálie🙂
@matysikovad V Caru dr říkala, že to mohla být jen "náhoda", že se to prostě může bohužel stát. Ale poslala mě na genetiku, tak uvidíme. Jojo na ulz jsem chodila do Gennetu
@lucik1986 je to možné, mně tehdy taky k tomu nic neřekli, jen - to se stává ... 😢 😢 😢 😢 😢
@petulaho už se těším, až budeš ukazovat fotky // a z UTZ, cítím, že to vyjde hodně rychle
@matysikovad Tak oni asi taky nevědí důvod. Těžko říct ☹ Třeba budou vědět víc na genetice. Každopádně, pokud jsem se bála teď, aby bylo všechno ok. Neumím si to představit příště
@lucik1986 jj, nám všem tady povídej ☹
Ahoj holky, jdu vás všechny po delší době zase pozdravit. Moc se tu neukazuju, protože jsme v těch minulých měsících moc tlačila na pilu a byla jsem pořád v nervech a ještě jsem se do toho víc a víc nořila, když jsem byla tady s váma. Tak jsem si dala trochu odstup. Tento měsíc ani neměřím ovu, kašlu na to. Nasadili jsme metodu "sexík obden", to nic neprošvihnem a já se nebudu stresovat nad testama. Pomáhá to.
Ale to podvědomí je sviňa a já už několik nocí po sobě mám pořád sny o tom, že ... rodím, chovám miminko, vozím v kočárku, řeším kojení, čekám dvojčata, vymýšlím jména apod.. S nikým o tom nemluvím, ale je jasný, že je to se mnou špatný. Kéž by to už brzy vyšlo, protože jestli ne, budu brzo zralá na psychinu.
@nessik: Ptala ses mě předtím, jak dlouho se snažíme. No, rozhodnutí padlo v 4/2012, že jdeme zkoušet. Vyšlo to až v 11/2012 a pak 1/2013 potrat. A teď zkoušíme znovu. Takže je to už více než rok a roky utíkají. Za pár dní je mi 31let a žádné mimi zatím nemám. Zato mám hodně zdravotních gyn.komplikací, které z mého těhu udělají hnedka rizikové a hrozí mi potrat ve vyšším stupni nebo předčasný porod. No, vyhlídky jsou mizerné, ale nejdřív je potřeba otěhu.. A jak to je u tebe?
@matysikovad: Dani, viděla jsem v tabulce srdíčko, jsem moc ráda a přeji tobě i mimískovi krásné těhulkování.
@kacernice: Ahojky, gratuluji k mimiskovi do rodiny. A když budeš obskakovat děti a na nic jiného nemyslet, štěstíčko se možná unaví a ani nebudeš vědět jak a budeš v tom 😀
@kolino: Jsi v nemocnici? Co se děje?
@ofina1: Ahoj holka, tak jak jde snažení?
@matysikovad díky,kéž by....já hlavně ted věřím tomu,že prostě mimčo se mnou bude až do porodu ve 40tt😉musí být🙂
@lucik1986 omlouvám se,ale nepamatuji si tě,jsi po spont.potratu nebo po zamlklém?
@petulaho Ahoj já jsem zatím nic nepsala, jen jsem se snažila nějak přečíst co tu holky psali. Mě zjistili v 6tt, že miminko se nevyvyjí a v 8tt jsem šla na revizi ( minulý čtvrtek). Takže poměrně čerstvá ošklivá zkušenost. Na miminko jsme čekali 2 roky a nakonec jsme museli podstoupit IVF. O to víc jsem to nesla a vlastně nesu pořád špatně
@matysikovad no moc se nepředvedli, ale taky kdyby něco tak asi zakročí ikdyž....no hlavně že mi ten acsorutin pomohl a nekrvácím beru ho 2-2-2 a utrogestan 2-2-2 a můžu říct že furt spím jsem z toho nějak unavená 🙂 snad je to poslední týden co si poležím a pka už si začnu užívat. a jak ty? kdy jdeš na krev na screening? já vůbec nevím jak to chodí, ani průkazku nemám a příští týden budu 10tt a to už se u nás chodí na krev a pak 12tt na ten utz.
@kolino uričtě už bude příště pryč,musí...hezky odpočívej,i když to je dluhé a v nemocnici nic moc,ale jak jsi psala,miminko za to určitě stojí....zase je dobře,že spíš,aspon ti to uteče a načerpáš sílu, na někoho ten utroš takové účinky má....
@kacernice jéé ta už zítra váš velký den,to je nádhera,moc vám to přeju,tak se na ten zítřek pořádně vyspěte...

@matysikovad NO ZATÍM,UVIDÍME🙂jak ti je?