Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
Ahoj,
těm vycházkám v těhu,
záleží na doktorovi, jak je napíše. Např. většinou maminám, které jsou na rizikovce kvůli tomu, že nemohou vykonávat svojí práci a ne kvůli zdravotnímu stavu, většinou doktor píše vycházky 8-20hod. Je jasný, že ty maminy, který by opravdu měly ležet s nohama nahoře a dávat na sebe pozor, napíše doktor míň nebo žádné.
Je to na domluvě s doktorem, popřípadě, když nesouhlasíte s rozsahem vycházek, můžete si zažádat na sociálce o změnu rozsahu vycházek. Ale to se pak v tom začnou šťourat...
Jinak zákon nezná pojem "neomezené vycházky" a na druhou stranu ani zákon nedovoluje omezení volného pohybu, protože by to bylo jako omezování osobní svobody. Tak si pak vyberte. 😀
A já jdu zase pracovat.
Já jsem teď na neschopence od revize - 15 .7. a na další kontr. jdu až 23.9. Vycházky mi dr.automaticky napsala od 10,oo hod. - 18,00 hod. Ale pokud je těh.na riz. - tak to nevím jak je. Ale řekla bych, že to asi fakt záleží na mudrovi.
Jojo, záleží na doktorovi a hlavně na tom, proč na té rizikovce je. Žádný mudr si nelajzne, aby mamina, která je doma kvůli zdravotním komplikacím někde trajdala. Ale pokud je vše OK a nemůže prostě jen vykonávat svoji práci, tak by mělo jít se domluvit.
Manža usnul, tak dám taky nohy nahoru a budu odpočívat.
@blackie26 tak já slabě krvácela tak 4ny od revize a potom jsem taky pár kát zašpinila během pár týdnu,tělo se furt čistí,oficiální ms jsem dostala přesně po 35 dnech a byla už normální 😉 😉
@martasl u vás je taky hnusně 😲 ,tak u nás je náádheně,mamka se opaluje a manža seče trávník,no jsem čuměla,ale my máme pravé léto 😵 😵 ,ale zítra hlasí už hnusně 😠 😠 a tatka slaví zítra narozeniny,tak jsme chtěli grilovat,tak nevím,nevím,jestli to klapne 😕
@natulaaa
jojo na 2 mesice na dovcu jezdime kazdej rok byli sme i celej kveten a prodsinjec zalezi jak si to starej zaridi s praci..vetsinou pardni jsme ve emste a pak se presu nem k mori..letos opet prijedou i nasi tak to budesnad fajn... jo ja spinim a nespinim snad to prejde brzo
@natulaaa cože mamča se opaluje jo no dobrej vtip, kus od nás jsou povodně, ☹ a na opalování to tady fakt není celej den leje. Já jsem nasr... 😠 mám nějakej výtok 😠 no nic jdu si sednou k TV hlídání není tak budem výročí trávit u TV 😀 manža se těšil na tulení ,ale asi z toho nic nebude celej den mám intimku a jde mi to na nervy ( minulej měsíc jsem nic takového neměla ☹ tak snad to brzo přejde 😉
Holky já se loučím, mějte se tu krásně 😉
Jo a jedna dobrá věc povedlo se mi prodat kočárek po Marušce huráááááá 😀
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/smilers/albu... holky na tohle mrkněte je to úžasné 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
už jsem na tohle fotoalbum koukala-je to úžasný a klobouk dolů před rodičema,musí to být záhul,ale kráááásnej 😉 🙂
@jahudka80 počkej počkej,ty špinííš?jinak tu paní znám,chodí na unicu,popisovala nám svuj příběh 😵 ,jinak váážně se opalovala a my do ted byli venku a opékali,ale ted už byla zima na sezení ,ale bylo fáákt náádherně,ale mamka říkala,že viděla zprávy a prý hruza,jinak ted jdu objednat lístky do kina na kájínka 😵 ,byl tam dneska brácha a prý náádhera 😒 ,tak si přiští víkend zajedem 😉 ,hezký večer dobou noc 🙂
jo,naše holky přijely z Orlové,jako by bylo 30 stupňů.úplně mi z nich byla zima.Latka kraťásky,tílečko-brrrr.hned jsem ji hnala se pbléct.Teda vy se tam natul máte,já chci teplo!! 🙄
ne Latka-Katka 😅
@martasl natul se opaluje a my plavem 😀 tedy my ne ale kousek nad náma , ale jelikož jsme pod Libercem tak tudy ta voda taky pofrčí ještě že bydlíme ve 4patře 😒 chudáci lidi koukala jsem na čt24 a na facebook kamarádka tam má nafocenou cestu z Chrastavy do Liberce teď už je to neprůjezdné a z Polska se sem taky nejde dostat a moje kamarádka má teď přijded z PL posílala jsem sms a neozývá se mi ☹
jahud neboj-kamarádky budou v pořádku.určitě se brzo ozvou.s těma povodněma je to už hnus,chudáci lidi.u nás taky celej den prší,ráno byla bouřka.my bydlíme na kopečku,tak ani nevím,jestli se rozvodnil potok nebo ne,ale u nás na vesnici to naštěstí nebývá tak hrozný.kamarádky jak budou moct,tak se ozvou,neboj.
Marti nebboj my budem plavat prý zítra,no my néé,ale má pršet,já bydlím ve vesnici,jmenuje se Vršovice a tudíš bydlíme na vršku 😀 😀 ,takže tady záplavy naštěstí néé,Jahud kdybys byla víc DPO,tak řeknu,že si těhu 😵 ,ty to máš tak moc joo,že máš intimku 😕 😕 ,tak to řekni dr,že to tak máš po ovu 😕 kdy tam vubec jdeš? 😕
Holčiny jdu se osprchnou a spinkat jsem unavená jak kotě 🙂 dobrou noc a sladké sny 🤐 ráno se těším na vás a tabulku pro vás připravím zas. 😉
ahoj holky akorat jsem videla fotky povodni v cesku to je hruza doufam, ze jste vsichni v pohode a nehrozi vam to .... u nas tak hodne prselo ze nasi meli v panelaku zatopeny sklepy hruza......jinak ja to mam dneska dostat a zatim nic ale uz mne taaaak boli bricho tak si rikam ze do vecera je mrcha tady 😀 a to jdem dneska na koncert tak to mam radost se budu muset malinko picnout do nalady at to preziju a tu bolest nejak utlumim.....ani jsem vas moc necetla to si nechavam na pozdeji ted delam obed obalovany kvetak a brambor pritel to jeste nikdy nemel tak jsem zvedava jak mu to bude chutnat.......tak pa dobrou noc
Dobré ráno holky
jsem tady psala předevčírem takovej román a žádná reakce. Se semnou nebavíte? 😕 ☹ Asi už jste tu sehraná parta, tak vám sem nebudu zasahovat a budu si jenom tiše číst 🙂
@yfka30 ne ne ne 😉 .ono víš někdy se stane,že když se zrovna něco rozebírá,tak se nějaký příspěvek přehlídne 😉 😉 .klidně se zapojuj,i mě se to stalo už párkrát 😔 ,a myslím,že i vícero holkám tady.hmmmm.tak žádne tiché čtení 😀 😀
Herbi tak pak dej vědet jak květák chutnal 😀 😀
jinak dobré ránko všem,já mám dneska veget,jdem tatkovi na narozeniny o poschodí níž,takže dneska žádné vaření 😵 ,tak se válím v postýlce pěkně 😵
Jahud no jo nooo,dyt říkám,naše básnířka 😀 😀 😀 😀 😀
Liptonek (26let, SP12/2009 Femibion) - 8.4.//
petra.vavra (30let, MA 3/2010 Femibion,kys.listová) - 30.4. //
kopretina82 http://www.fertilityfriend.com/home/29a25f (28let, MA 2/2010 kys. listová, kontryhel) - 5.5.//
myisiska1(24let, SP 04/2010, calibrum babyplan ) - 24.5.//
leheckova http://www.fertilityfriend.com/home/leheckova (31let, MA 12/2009 kys.listová) - 21.6. //
angelina987(27let, MA 03/2010,listovka calibrum babyplan) - 23.6. //
mikkisek( 29let,MA 3/2010, kontryhel,kys.listová vit.E) - už jsou //
breberuska (27 let,VP 5/2010,kontryhel,mamavit,femigard) - 28.7.//
vendulak http://www.fertilityfriend.com/home/vendulak (22let, MA 4/2010, Letrox50,Elevit Pronatal)....27DC
jane 84(26let,SP 8/2009kontryhel,kys.listová)...............................................................................26DC
herbi(28let, SP 8/2009 prenatal vit.)..............................................................................................26DC
silvidee(35let,SP10/2009,MA3/2010 femibion,kontryhel,železo).......................................................25DC
helcenka (31 let, kyselina listová, MA 06/2010 ).............................................................................24DC
pe_t (34let MA 7/2010, Femigard, kys.listová, kontryhel..............................................................24 DC- od reviz.
martasl(34let,MA 12/2009,kys.listová,calibrum babyplan)................................................................22DC
daniela699 http://www.fertilityfriend.com/home/2f81b4 (34let, MA 5/2010, a mamavit).........................21DC
natula http://www.fertilityfriend.com/home/2c513a (29let, MA 10/2009 kontryhel,vit.calib.bp)...............18DC
jahudka80 http://www.fertilityfriend.com/home/2f814a (30let, kys.listová, kontryhel)...........................16DC
meiki (30let, SP 7/2010, kys.listová )............................................................................................14DC
endie(23let, MA 3/2010).................................................................................................................11DC
el29(31let,MA1/2010,kys.listová).....................................................................................................9DC
veraakubik (23let,SP 7/2010 kys.listová )..........................................................................................7DC
zzzzuuuuzzzziiii (25let, MA 7/2010 Gynex ).........................................................................................6DC
fram (35let, MA 2/2010,Femibion)................................................................................................3DC
holky dneska v noci mi přišla sms od naši tady bývalé sousedky,bydlela vedle v nájmu je rozvedená už s jedním dítkem,ten chodí už do školy a ona otěhoněla u přerušovaného styku v lese ,kde ten její maká a ona mu někdy pomáhala,takže žádne ležení se zadkem nahoře a ještě přerušovaně joo 😔 ,docela mě to v noci dorazilo 😖 ,néé já ji to přeju ale na druhou stranu jaká je to nespavedlnost,že my se tak snažíme a sexujem a na ostro a nic a někdo otěhotní takto 😔 😔 😔 ,doufám,že si o mě nebudete myslet,že jsem hnusná,ale je to tak,ted jsem koukla na jednu diskuzi,kde dneska po IVF testovala jedna holčina a nic nevyšlo to,tak si říkám,že jak je to možné,vždyt vemou vajíčko,zapíchnou do něj spermii a stejně neotěhotní a někdo otěhotní takhle 😠 😠 😠 ,ach joooo,doufám,že jsem vám nezkazila náladu,ale musela jsem se z toho vypsat 😠 😠 ,jinak bych pukla asi 😠 .
@natulaaa No jo to je tak jako když si někdo vrzve na díze a šup je v tom, asi težko ležela , když jí ten její někde opřel o kapotu auta a pak šla zas tančit 😀 😀 😀 hold tomu se říká mít kliku ☹ jinak natu už mi to vyznačilo ovu nevím proč vy nevidíte sexík ale byl u nás 3dny 2dny a1den večer před ovu a po obědě v den ovu. tak jsem na to zvědavá, udělali jsme pro to vše a jestli je tam nějaké vajucho oplodněné tak už je to jen na něm zda se zavrtá, pokud ne tak to zas 19.8. dostanu a jedem dál, hlavně ,že už vím jak na ovuli a doufám že se do zimy zadaří. 🙂 A ty hlavně nečti takové ty že byli na IVF a že se to nepovedlo, já jich mám okolo sebe několik co byli a na poprvé to nevyšlo 2 pak otěhotněli přirozeně a jedna tedy po IVF. Hele ono se dnes už jako klasické umělé oplodnění nedělá ? Jako že vemou spermouše a stříknou je přímo do dělohy?
Většinou všichni podstupuji IVF...

blackie-to první krvácení bylo ještě k té revizi,ne??teď už by to mohla být ms.jééé,Sardinie-taky bych si dala říct.hezky si to tam užijte 😀 😉