Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
jasně, a nezapomeň - pracovní doba 9.00 - 14.00 maximálně 😀 😀
Ahoj holky 🙂 tak jsem se dorvala k netu 🙂 už jsme přesunuti ve Zlíně. Malá se teď s manželem koupe, tak mám chvíli na odpočinek. Cítím se ale tak strašně unaveně, že sotva lezu. To počasí je taky pěkně naprd. Taková zima. To v tu sobotu na té svatbě pěkně zmrzneme ☹ chjo.
@daniela699 jee, tak to je zajímavé, že máme teploty stejně. Teď už vážně nemá smysl měřit denně. Já si třeba jednou za týden vzpomenu, tak změřím popř. zapíšu do grafu a je to. Akorát teď naposled ten 70DC vypadal fakt zajímavě 😀
@jane84 to tvoje špinění vypadá nadějně 😉 kéž by to opravdu bylo zahnizďování 😵
@jahudka80 jo jo, máš pravdu v tom, že spousta rozházených grafů bylo těhu. Ale tak najdou se i ty hezké těhu 😉
Super, že paní se opravdu váš byt líbí a chce. A co vy teď, budete hledat nějaký dočasný pronájem ? A kdy se budete stěhovat ?
Jo, ještě jsem se chtěla zeptat, jak to, že by jsi měla nižší rodičovskou a ne už těch 7600 ?
http://www.mpsv.cz/cs/9532
tady na tech odkazech to je, na tom prvnim jsou vsechny chystane skrty
a na tom druhem popisuji ten rodicak
holky brou
@meiki tady je to obecně http://www.mpsv.cz/cs/9527
Původně to chtěli od dubna, teď na všechno tlačí ten leden 2011. Tak třeba to nestihnou 🙂 i když mi je to tak jako tak úplně jedno. Nový rodičovák budu stejně startovat až po jejich změnách a navíc chci zase ten tříletý. Takže se mě dotkne akorát ta nemocenská, tu musím ještě prozkoumat.
je mi z té naší vlády na b.ití 🤐
Je zvláštní, že páni ministři chtějí ušetřit hlavně na dávkách, ale že by začali s tím šetřením u sebe, to ne 😠
@fram jéééé děkuji. Pořád mě bolívá podbřišek a příjde mě, že na mě jdou krámy. Na kontrolu jdu až příští čtvrtek a tak občas k tomu mojemu malému emryjku promlouvám, ať hezky roste a ať buší srdíčko. Se zase poseru strachy. Jinak jsem si pročetla diskusi a vidím, že by to tady mohlo vypadat nadějně. A myslela jsem i na Tebe Fram, když ten tvůj mužík se tak moooooooooc snažil, tak by si zasloužil nějakou odměnu 😉 . A samo Ty taky!!!

a až ji najdeš, tak nám dej vědět a my se tam necháme taky zaměstnat 😀 😀 😀 😀 😀 😀