icon

Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?

leheckova
3. dub 2010

V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda

jahudka80
3. pro 2010

@jane84 😀 😀 😀 bylo tu asi -13C 😠
@lichtakova no moc se neraduj 😵 😵 😵
@a.j.a. 😀 tak ty po tom co jsem dostala ms skončily v koši

a.j.a.
3. pro 2010

@jahudka80 škoda, mohly jsme je porovnat a třeba být trošku chytřejší 🙂 tak nezbývá než počkat do termínu MS. Kdy ji máš ne/dostat ?

jahudka80
3. pro 2010

@a.j.a. no mohla přijít včera a nebo v sobotu 😅 už to neřeším , beru spíž to že tam nic není, škoda no 😢

jane84
3. pro 2010

@jahudka80 dívala jsem se na fotky testíků do albíčka. Ten poslední, po zaschnutí, je o dost tmavší jak ten včerejší. Beruško to vypadá vážně moc hezky, ty čárky jsou skoro stejně tmavé a takhle to podle mě nebylo

jahudka80
3. pro 2010

@jane84 jsi zlatínko natulka mě přemluvila abych ty testíčky dala na e-mimi a už 3 holky mi píší že je to těhu, a jedna gratuluje a mě se tady z toho chce bulet 😢 😢 😢 😢 já mám strach že to zítra nebo v neděli dostanu 😅

jane84
3. pro 2010

@jahudka80 schválně jsem projížděla stránky a hledala fotečky testíků. Mrkni na stranu 438. Tenhle je o dooooooost tmavší a když bereš léky, tak by ten prolaktin takové čárky dělat neměl

marulinka
3. pro 2010

@jahudka80 sem nervozni za tebe,moc držím palečky,ať ta mrcha nedorazí a //sílí 🙂

jahudka80
3. pro 2010

@jane84 jů ty jsi to vážně celé projížděla 😵 mrknu pak už se musím pomalu balit do práce 😉 A zas sem mrknu až večer

jahudka80
3. pro 2010

@marulinka jsi zlatíčko drž a nepouštěj 😀

jahudka80
3. pro 2010

@jane84 to jsou ale meki testíky a né moje 😀

jane84
3. pro 2010

@jahudka80 sekla jsem se o stránku 439 😀 😀

jahudka80
3. pro 2010

@jane84 na straně 306 jsem měla 25test, a na straně 307 z 10 testů no řekla bych jsou stejné asi opět nič, no nic letím do práce pa večer

meiki
3. pro 2010

@jahudka80 ahojky, nechci nic zakriknout, tak jen mooooooc drzim vsechny pesti jak muzu a posilam jeste par tehu bacilu, prsk prsk

meiki
3. pro 2010

jahudkou neposlouchej :o) ted chvilinku :o), teda ja si holky myslim, ze ma jahudka tentokrat tu carecku daleko silnejsi nez na tech stranach 306 a 307

mooooc drzim pesticky

jane84
3. pro 2010

@meiki že jo, já si to myslím taky, obzvlášť když už bere měsíc léky na ten prolaktin

fram
3. pro 2010

Ahoj holky,
tak já jsem okamžitě kukla na str.306,307 a ta čárečka je teď opravdu silnější 😕 ale pššššt, ať nic nezakřiknem. Jahudce to nepovíme, aby pak nebylo zase zklamání. 😉

jane84
3. pro 2010

@fram ještě je testík na straně 439, ale i ten mi přijde slabší

herbie
3. pro 2010

jahudko ja tam tu druhou carku vidim ty jsi tehule to je jasny 😀 😝 jinak vcera snazenicko bylo, ale uz tech snazeni bylo tolik v ovulce a nic pak z toho takze tomu moc nedavam........potrebujem stesti k tomu snazeni tak uvidime kdy se k nam obrati 😀 lichtakova nevim jestli tyhle testy se daji koupit v CR ale na internetu ho sezenes urcite ja ho kupuju v obchode normalnim 🙂

endie
3. pro 2010

@jahudka80 😵

holky já už to měla dostat a nic 🙂 ,prsa bolí, ´žerui ja čuník 😀 ale test sem si ještě nedělal,sem u rodičů a nechci vyvolávat paniku 😀 ale byl by to krásnej dárek pro manžela 😵

jane84
3. pro 2010

@endie
@jahudka80 holky vy mi děláte radost 🙂 Je to na vás. já právě začala špinit

jahudka80
3. pro 2010

@endie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no nekééééééééééééééé tak to by bylo vážně báječné 😉 🙂 budu držet palečky 😉 😵 😵 a kdy budeš doma a né u rodičů abys mohla testit??? 😀 😀 😀

jahudka80
3. pro 2010

@jane84 😠 ☹ chjo, no nekřič, já nemám ještě vyhráno ještě je předemnou dlouuuuhý víkend ☹ a strach tedy mám 😒

jahudka80
3. pro 2010

@herbie 😉 jsi hodná ale ještě musím čekat 😉 ale kéž bys měla pravdu

jane84
3. pro 2010

@jahudka80 neznáš prosím nějaký dobrý dětský bazar na netu? kromě mmb. Zjistila jsem, že malej nemá žádné oteplovačky a v obchodech už samozřejmě nic není, pokud tedy nechceš draze platiti

lucie.krajcarova
3. pro 2010

@endie a Jahů, že by taková úroda už začátkem prosince? 🙂

endie
3. pro 2010

@jahudka80 v neděli 🙂
@jane84 to mě mrzí, ach jo

jahudka80
3. pro 2010

@lucie.krajcarova 😀 😀 😀 to nevím pápej mě kozy 😀 a bradavky, a čípajz zatím drží a teplota taky uvidím co zítra a pozítří 😅 ráno testnu a když zesílí tak by to mohlo být....a pokud ne tak vím co mám během dnes čekat 😠
@endie no když to nedostanu ani v neděli tak už to bude hooooodně nadějné a v po.bych skočila na krev ale to předbíhám 😒
Holky ještě uvidíme jen aby to zas nebylo planej poplach jinak 4holčeny na e-miminu nebo 5 říkaly že je to těhu.ale taky nemohu věřit všemu oni nejsou dr. a do mě nevyděj 😀 😀 😀 😀

jane84
3. pro 2010

@jahudka80 strašně moc ti držím palce 🙂 🙂 🙂

jahudka80
3. pro 2010

@jane84 občas jsem něco hezkého koupila i přez bazoš , a nebo moje mamka koupila naší malé oteplovačky i s bundou u větnamců a i tady jsem viděla hezké cca 249- 349kč za komplet bunda + oteplovačky 😉 zkus mrknout
Jani jsi moc hodná

lucie.krajcarova
3. pro 2010

@jane84 Jani, proč ne přes mmb? já teda zkouším i mimiaukce, aobčas se zadaří koupit za korunu. ale je to náhoda. na mmb nedám dopustit.