Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
jahudkou neposlouchej :o) ted chvilinku :o), teda ja si holky myslim, ze ma jahudka tentokrat tu carecku daleko silnejsi nez na tech stranach 306 a 307
mooooc drzim pesticky
Ahoj holky,
tak já jsem okamžitě kukla na str.306,307 a ta čárečka je teď opravdu silnější 😕 ale pššššt, ať nic nezakřiknem. Jahudce to nepovíme, aby pak nebylo zase zklamání. 😉
jahudko ja tam tu druhou carku vidim ty jsi tehule to je jasny 😀 😝 jinak vcera snazenicko bylo, ale uz tech snazeni bylo tolik v ovulce a nic pak z toho takze tomu moc nedavam........potrebujem stesti k tomu snazeni tak uvidime kdy se k nam obrati 😀 lichtakova nevim jestli tyhle testy se daji koupit v CR ale na internetu ho sezenes urcite ja ho kupuju v obchode normalnim 🙂
@endie a Jahů, že by taková úroda už začátkem prosince? 🙂
@lucie.krajcarova 😀 😀 😀 to nevím pápej mě kozy 😀 a bradavky, a čípajz zatím drží a teplota taky uvidím co zítra a pozítří 😅 ráno testnu a když zesílí tak by to mohlo být....a pokud ne tak vím co mám během dnes čekat 😠
@endie no když to nedostanu ani v neděli tak už to bude hooooodně nadějné a v po.bych skočila na krev ale to předbíhám 😒
Holky ještě uvidíme jen aby to zas nebylo planej poplach jinak 4holčeny na e-miminu nebo 5 říkaly že je to těhu.ale taky nemohu věřit všemu oni nejsou dr. a do mě nevyděj 😀 😀 😀 😀
@jane84 Jani, proč ne přes mmb? já teda zkouším i mimiaukce, aobčas se zadaří koupit za korunu. ale je to náhoda. na mmb nedám dopustit.

@jane84 😀 😀 😀 bylo tu asi -13C 😠
@lichtakova no moc se neraduj 😵 😵 😵
@a.j.a. 😀 tak ty po tom co jsem dostala ms skončily v koši