Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@hexelucka vim, jak to boli, na to se nezapomina, i kdyz je clovek uz nekde jinde. nepreju to nikomu, ale bohuzel se to stava. clovek si to proste musi prebrat sam a rict si, ze to proste tak melo byt a priste uz to bude dobre, protoze si clovek tu smulu uz vybral!!! Presne, tohle obdobi se prezene a vsechny tady budete tehulky a jedine co nam z tohodle tematu zbyde bude spoustu kamaradek 🙂
@kixi jojo, budem čekat spolu 😉. příště už se šťastným koncem 😉
@caleana @hexenlucka: taky mám o 9 let staršího manžela 😉
@zzzzuuuuzzzziiii hezky jsi to napsala🙂))))děkuji🙂
@caleana jojo taky čerstvě....no myslím že snad to nejhorší mám za sebou....den kdy mi zjistitli zamlké těhu jsem se odpotácela domů a zesypala se, hned na druhý den revize....no bulela jsem snad ještě až do dalšího dne.....ale dneska no je mi tak nějak prázně najednou není nač se těšit a krom toho se mi komplikuje PN(ta už měla být díky těhu vyřešená)ale snažím se co to jde a ono to půjde....no akorát mě začlo bolet břicho hlavně cítím čípek a začla jsem docela dost špinit, ale i to se dá zvládnout tak snad už zase někde to štěstí nakoukává🙂a nejenom na mě, ale i na nás ostatní porevizní i nerevizní snažilky🙂
Holky, mam ten kontryhel zacit pit hned po revizi? a ten Femibion brat take?

@hexelucka diky moc 🙂 snazim se myslet pozitivne, on ten cas tak leti, ze opravdu verim tomu, ze tu bude brzy nove snazeni ... moc diky za podporu...ozvu se jak jsem dopadla!