Muze mi prosim nekdo rict jak silna ma byt druha carka aby se test dal.povazovat za pozitivni? Pouzivam znacku na fotce. Mam pocit ze silnejsi carku mam tak 10 dni v mesici :( ted jsou nektery dny vynechane ale ikdyz jsem testovala kazdy den tak byly vzdy zhruba stejne...ovulaci mam, vim ze kdyz jsem naposledny testovala tak z toho byl nakonec syn ;)
Já měla s tím těmito testy vždycky problém. Vím, že druhá čárka má být stejně silná nebo silnější než první. A to jsem nikdy neměla. Minule jsem zkoušela digitální testy. A ty ovulaci určily přesně. Ve stejný den byla na papírovém testu čárka slabá. Takže teď už jedině digitální. Nemusím zkoumat čárky, výsledek je naprosto jasný a jednoznačný.
@ruzicka06 prave ze jsem sice testovala ale tim ze to bylo furt stejny tak sem se tim neridila a zadarilo se...;) Treba to podruhe taky bude brnkacka 🙂
@zak1991 a xo je to za znacku prosim?
@jasnenka87 Tak možný to je, uvidíš 🙂
@ruzicka06 taky jsem o nich jeste nedávno nevěděla. 🙂
@zak1991 wow...ovsem ta cena 🙈 kdyz si vezmu ze jedno baleni muze byt treba jen na mesic...no ale pokud bude potreba koupim, diky za tip ;)
@jasnenka87 Jj, cena je teda mazec 🙂
@ruzicka06 ja sem prave minule testovala abych zjistila kdyzhruba ovulaci mam...jestli treba kolem 12 dne...15 dne nebo treba 20 dne...a po trech mesicich jsem nezjistila vubec nic 😂
@jasnenka87 Jenže když si vezmeš, tak právě třeba někdy ženská zjistí, že to ovu fakt má. Ale jakmile problém s otěhotněním je ,,v hlavě", tak ani přesný zjištění ovu Ti nepomůže ☹
@jasnenka87 Cena je celkem vysoká, ale myslím, že se to dá. Když vezmu v úvahu, že nemusím zkoumat čárky, premyslet, jestli bude nebo nebude silnější... Myslím, že spotřeba testů bude vyšší jen prvni měsíc. Pak už zhruba budu vědět, kdy testovat a bude třeba míň testů.
Sem začni psát odpověď...
Odešli
@jasnenka87 Tak to máš dobrý, že Ti dle ovu testy vyšel syn 🙂 Já ovu testy nedělám už dlouho, nikdy mi to nic neukázalo, moc na to nevěřím ☹ Takže Ti asi moc neporadím, ale držím palce, ať se zadaří 🍀