icon

Pozitivní ovulační test - kdy naplánovat sex?

lucbednar
26. črc 2020

Ahoj holky. 10+3 jsem samovolně potratila, ZT 8+2. MS přišla po 4 týdnech, trvala 8 dní. Od 2DC beru Gynex. Od 6DC dělám ovu testy (abych vůbec zjistila, kdy ovu po SP bude a jestli bude, nikdy jsem ji nijak zvlášť "nelovila".
Včera vyšel už celkem silný testovací proužek, ale dnes je 100% pozitivní. Sex byl včera před půlnoci a dnes ráno. Kdy na to ideálně ještě skočit? Včera, dnes a zítra? 😂

Pozitivní ovulační test - kdy naplánovat sex?Pozitivní ovulační test - kdy naplánovat sex?
tasimia
26. črc 2020

@lucbednar stačí co druhý den, teda pokud nechcete vícekrát :D. To už je na Vás, ony ty potvory něco vydrží.

levandulka_fialova
26. črc 2020

@lucbednar Dnes už bych si dala pauzu, zítra určitě a když bude nálada, tak i pozítří, ale to už myslím nemusí být. Držím pěsti.

lucbednar
autor
26. črc 2020

Oki, díky holky! 👍🏻😉 Tak snad to podchytnem. Hlen je, bolesti podbřišku a prsou taky 😁

klea81
26. črc 2020

Obden, aby spermie dozrály.

tasimia
26. črc 2020

@lucbednar držím palce, máš to přímo ukázkové.

martina_cz
26. črc 2020

My jsme měli sex den před pozitivním testem, v den pozitivního a den po a teď jsem 34tt, takže bych to pojistila ještě zítra 😊, držím palce.

sudylichozrout
26. črc 2020

@lucbednar meli jsme sex 4 dny pred ovulaci a je z toho 3. ditko 😀

lucbednar
autor
27. črc 2020

Díky holky. Včera ještě večer jsme si dali rychlovku 😂 ale dneska nevím, jestli se mi to podaří ho přemluvit, už včera jsem ho vzbudila a 2x nadsenej nebyl. 🤦‍♀️ Až mne to dneska trochu mrzí..

sarka49
27. črc 2020

@lucbednar oni to tak chlapi maj. Kdyz nemusi tak by chteli denne a kdyz je to ku prospechu potomka tak delaji fory, ze je to rizeny. Ja jsem pak ani nerikala, ze je to pri ovulaci..

lucbednar
autor
28. črc 2020

No, jsem z toho zklamaná. Myslím, že tenhle měsíc mám smůlu. Sice jsme spolu spali 2x v den pozitivního OT, ale pak už ani tuk. Včera mne celý den bolel podbrisek, dnes od rána mne píchá na pravý straně, ale vím, že už nebude nic 😔 já mu to taky neříkám, že je ovulace, to by bylo ještě horší. On je ten typ člověka, který nedělá věci na povel. Ach jo, úplně mne to ničí a to jsem si myslela, že takovej magor nebudu, když jsem po potratu počítala diskuze 😔

tasimia
28. črc 2020

@lucbednar já bych to ještě nevzdávala.

mmhanka
29. črc 2020

@sarka49 taky nemám v plánu říkat že ovuluju ale přesvědčit ho že chce vlastně taky

mmhanka
29. črc 2020

@lucbednar a nenapadlo že ho svést, přece mi neříkej že nějakému pradelku pěknému, a dráždění odolá? Šla bych na to fikane....😉....

lucbednar
autor
29. črc 2020

To on ani neví, že sex směřuju na to správný datum 😂 jenže už není nejmladší a sám mi řekl, že každý den sex prostě nevydrží.. Holt mu není 20 🤷‍♀️😂