icon

Pozitivní těhotenské testy a žádný plod. Co Dělat?

vuse
19. únor 2025

Holky, prosím. Byla jsme dneska na gyndě potvrdit těhotenství. Mudr mi řekl, že v děloze žádný plod není, ani na mimoděložní to nevypadá. Bral mi odběr na HCG, na výsledek si mám zavolat zítra. Mám všechny testy pozitivní. Dokonce i teď jsem si udělala test a i během dne takhle pozitivní. Setkala jste se některá s tímhle?

Pozitivní těhotenské testy a žádný plod. Co Dělat?Pozitivní těhotenské testy a žádný plod. Co Dělat?
Strana
z2
1pomnenka
19. únor 2025

Napadá mne jedině molární těhotenství. Měla kamarádka a za 2m po zákroku byla opět těhotná.

misha31
19. únor 2025

Bude jeste moc brzy, jsi cca 4-5tt. K dr bych sla az treba 8tt, toto jsou zbytecne stresy

vuse
autor
19. únor 2025

@misha31 poslední menstruaci jsem měla 23-26.12

lucie7411
19. únor 2025

@vuse jeste me napada, je to Tve 1.tehotenstvi? Ja mam zaklonenou delohu (uz ji teda nemam🙈🤣), ale dr tam normalne nic nevidel, vzdy me poslal do rizikove poradny a az tam bylo videt. U posledniho tehotenstvi bylo miminko videt a pak me i tak poslal do rizikovky a tam z jednoho byly trojcata🙈 Protoze opet zaklonena deloha a videl jen 1.
A nebo jeste brzo, mohla si mit pozdeji ovulaci.

Drzim pesti🍀

vuse
autor
19. únor 2025

@lucie7411 ne ne, bylo by to druhé syn má 15,5 roku.

lucie7411
19. únor 2025

@vuse tak to uz by Ti snad rekli o zaklonene deloze. Jinak take mame takovy vekovy rozdil.

🍀🍀🍀

misha31
19. únor 2025

@vuse a mas pravidelnou ms? Vis, kdy byla ovulace?

misha31
19. únor 2025

Protoze v 8tt uz musi byt videt nejen plod, ale i srdecni akce. Nemas dlouhe cykly?

pajusz
19. únor 2025

@vuse ms pomalu před dvěmi měsíci a test 2-3? Hcg bude určitě pozitivní, a plod se za chvilku ukáže, jsi podle mě v začátku …

lencaa11
19. únor 2025

@vuse buď je brzo na to neco vidět na ultrazvuku jde vidět něco přes 1000 HCG a nebo to bude mimoděložní na to že jste měla poslední Ms v prosinci je to dosti divné

dashyyy
19. únor 2025

to vypadá, že MS v lednu sice neproběhla, ale ovulace ano a bude to fakt začátek.. držím palce 😉

martulka88
19. únor 2025

@vuse Na poslední ms je to divné... Pokud nemáš dlouhé cykly. Uvidíš dle hcg, ale chce to odběry dva.

vlasta1981
19. únor 2025

@vuse neboj. Já vysoké hcg kolem 20 tis a nikde nic. Těhotná o 23 letech . A pak ..za 14 dní krásná bublinka a srdíčko . Jen se schovává dej mu čas

evaviki
19. únor 2025

Mela jsem to stejne, objevil se za par dni. Mela jsem delsi cyklus, navic jsem tak nejak vedela, kdy jsem otehotnela. Kazdy mi porad cpal datum podle menstruace a nebrali do uvahy to, ze mam cyklus cca 40 dni klidne. Takze bych tomu dala klidne dva tydny a uvidis..

vuse
autor
19. únor 2025

@dashyyy mi měla jsem 10 dní ještě v lednu špinění po ránu, ale 4 dny před tím jsem měla už pozitivní test.

anpineapple
19. únor 2025

Je to buď a nebo. U mě se mimi neobjevilo bohužel 😔 ale co jsem si tehdy procitala různé diskuze, tak to bylo 50:50. Takže určitě mas šanci, ze to bude mít dobrý konec ❤️ moc bych ti to prala!

helen_h
19. únor 2025

U mě bylo neprosperující těhotenství na úrovní 5tt (dokonce se neobjevily ani plodové obaly) a hcg postupně vystoupalo až ke 12 tis jednotek. Měřitelné je od 10/20. Pokud není na přístroji vidět déle posun, je to divné. Hlavně aby aspoň viděla dutinku, že se "cosi" děje v děloze, jinak by to zavánělo tím mimoděložním. Určitě je třeba, aby tě při takovém výsledku testu poslala na odběr krve.

helen_h
19. únor 2025

Na uzv jsou pak vidět změny cca od 1000 jednotek.

lenka27
19. únor 2025

@vuse tak pak je zvláštní,že ti test ukazuje 2-3 týden, to je zvláštní, ale například cystu by viděl, těžko říct, pokud je to opravu 2-3 týden, tak nemůže být v děloze zatím nic vidět

vuse
autor
19. únor 2025

@helen_h na výsledky odběru volám zítra dopoledne

kopmina
19. únor 2025

Prosím tě tohle mě hodně zajímá, je to takový nevšedný jev. Dej vědět prosím zítra když budeš mít výsledky odběru a co dál. Děkuji a držím palce 🍀

malytlustyhroch
19. únor 2025

Jeste jde o to, jak dlouho mas ty testy pozitivni, jestli par dni a pred tim bilo, to by nasvedcovalo zpozdeny ovulaci, to jsem mela ja, pozitivni test az po skoro 14 dnech zpozdeni,
nebo uz je mas dlouho takhle pozitivni, to by bylo divny.

xnikax1
19. únor 2025

@malytlustyhroch souhlasím já měla prvního ducha až 6 dní po termínu MS. Dvakrát jsem otěhotněla na konci cyklu a termín porodu podle menstruace byl u mě úplně mimo.

vuse
autor
19. únor 2025

@malytlustyhroch testy pozitivní od 27.1

pavicka
19. únor 2025

To je teda zahada 🙊 dej vedet, prosim

vuse
autor
19. únor 2025

@pavicka určitě dám

helen_h
20. únor 2025

@vuse Napiš ty hodnoty HCG, krev byla odebraná den po kontrole?
A Mudr. tedy na kontrole neviděl ani dutinku?? Nebo dutinka v děloze byla? To je důležité, jak už jsem psala, aby bylo vidět, že se to něco děje v děloze. Já na prvním odběru 2 týdny po pozitivním testu měla HCG asi 2200, ale nález jen dutinka v děloze a u té zůstalo, nic moc dál se nevyvinulo, byť následující 3 týdny se ještě čekalo a HCG postupně nastoupalo až ke 12 tis. Ale bylo to zamlklé těhu a následovala revize.

pajusz
20. únor 2025

@vuse tak co?

katanovobran
20. únor 2025

@1pomnenka nestrašte,takhle mě vystrašili v nemocnici neni to jediné,ja měla presne tohle v děloze zadny plod,krev raketová,kdyz sem týden pockala byl plod se srdeční akci taky me s tou molou vystrašili

misha31
20. únor 2025

@vuse jak jsi dopadla?🍀

Strana
z2