icon

Prázdniny 2012 aneb začátek cesty za potomkem

koolombina
6. črc 2012

Ahoj holky, domluvili jsme se s manželem, že do toho půjdeme a já už hrozně těším. Je nás tu víc, kdo začínáme v létě? My už měli zkušebku v červnu, ale příležitostí moc nebylo...teď už sem si spočítala plodné dny tak uvidíme.

sjussi
29. črc 2012

@a.n.e.t.t diky snad vse pujde tak jak ma 🙂

makiska1
29. črc 2012

@alyssa.anna přesně, taky věřím tomu, že kdybych na těhotenství ani nepomyslela, tak by to bylo hned, ale teď, když by si to člověk přál z celého srdce, tak to ne a ne přijít... ale neboj, ono to přijde!! 🙂 a já už se moc těším, jak se to zde začne plnit těma testíkama se // :D

makiska1
29. črc 2012

@sjussi já se také přidávám ke gratulaci, hlavně ať je vše v pořádku a čárečka sílí, a mimi roste! 🙂

a.n.e.t.t
29. črc 2012

@makiska1 MS se počítá až od samotného "krvácení", špinění ne, já se na to ptala gynekologa, prostě až se to rozjede, tak je to 1 DC
@makiska1 s tím právě počítám, já mám právě horzně slabou MS, tak dva dny, jinak před a po špiním, tak jsem si právě říkala, že mám asi nízkou sliznici, což není dobrý pro zahnízdění vajíčka, tak zkusím ten kontryhel a uvidím 😎
@alyssa.anna tak to můj manžel žádný vitamíny nebere a kdybych to po něm chtěla, tak se na to taky asi vyprdne 😀

iret
29. črc 2012

@sjussi mooooc gratuluju,to je super!!!!!!!! taky první měsíc?? a žádný duch,ale pěkná druhá / 😉

axonka
29. črc 2012

@sjussi gratuluji a drzim ti palce 😉

ivcacekb
29. črc 2012

@makiska1 kéž by 🙂

alyssa.anna
29. črc 2012

@makiska1 no práváávě.... a všichni okolo říkají "nemyslet na to"...ale copak se to dá?

@a.n.e.t.t jsem taky zvědavá jak dlouho mu to vydrží ale cením si, že se taky snaží.

sjussi
29. črc 2012

@iret diky 🙂 jj nejspis prvni protoze v pondeli byl test negativni
@makiska1 @axonka dekuju 🙂

qualka
29. črc 2012

Ahojky holky, tak testuju každy den a čárka se objeví uz hned po asi dvou sekundách a je silnější. Je to známka, ze hcg stoupá?

olinkak
29. črc 2012

@makiska1 Tak my jsme zatím snažení měli jen jednou, necháváme dozrát, takže zkoušíme ob den...já mám cca 3 termíny, kdy by měla být ovulace...tak uvidím, lakmusový papírek vyzkouším u prvního datumu a uvidím 😀Také držím palečky !! Tak snad to vyjde...Já už jsem byla u firmy 5 let smlouvu též na dobu neurčitou, ale snižují stavy ruší pobočky a propouští, přede mnou už odešli další 4 kolegové....a další propouštění se chystá, mám výpověď s odstupným...no prostě jsem to musela podepsat, ikdyž nerada, tak jak ti přede mnou..prostě doba je krutá ☹Tak držím palečky a jdeme na to, snad už brzy budeme mít a malou naději -D

olinkak
29. črc 2012

@a.n.e.t.t Díky za radu ohledně MS, jsem také nevěděla..takže už mám jen 2 termíny na OVU 😀

olinkak
29. črc 2012

@sjussi Gratuluji !!!!!!! Tak ať ty // stále sílý a jsou výraznější !!! 😀

olinkak
29. črc 2012

@cisloone Tak já naštěstí MS měla před svatbou, takže jsem byla v poho, nervy jsem neměla a cyklus je pořád O.K. spíš jsem před svatbou doufala, že se nedostaví a ona mrška zase přišla 🙂

kopretina22
30. črc 2012

@adelka21 Ahojky, jasně,že ano 🙂
@alyssa.anna Já se asi taky budu muset dokopat k tomu kontryhelu,ale už jsem ho jeden čas pila a valný efekt to nemělo a hlavně po třech dnech se mi z něj kroutí huba 😀

medria
30. črc 2012

@sjussi gratuluju, krásný testík, jen tak dál 😉

kopretina22
30. črc 2012

@sjussi No tééééda 🙂 Gratuluju,hlavně ať je všechno OK 😉

medria
30. črc 2012

@qualka myslím, že máš pravdu, čím větší koncentrace hcg tím rychleji je výsledek pozitivní, budu držet palce, aby bylo všechno, tak jak má 😉

kopretina22
30. črc 2012

A k tomu počítání DC - opravdu by se měl jako 1DC počítat až den krvácení....já jsem včera začala špinit,tak doufám,že se to rozjede co nejdřív,ať mám na víkend klid a hlavně si můžu užít toho mého chlapa 😀

kopretina22
30. črc 2012

@qualka A kdy jdeš k doktorovi?

sjussi
30. črc 2012

@olinkak @medria @kopretina22 dekuju moc holky 🙂

alyssa.anna
30. črc 2012

@kopretina22 No to mi povídej. Já s navíc koupila nějaký větší pytlíky a když ho zapomenu vybdat do tří minut tak mám takovej drasťák že to musim ŕedit půl napůl vodou. ALe co by pto mrňouska člověk neudělal co?

kopretina22
30. črc 2012

@alyssa.anna Prý je lepší sypaný....mám ho v práci v plechovce už dlouho,ale chuť na něj teda nemám ☹ Třeba se po MS donutím 😉

a.n.e.t.t
30. črc 2012

@alyssa.anna 😀 tak zrovna mám před sebou kontryhelový čaj, už to louhuju skoro 10 minut a jak čtu, že když ho tam necháš dýl jak tři minuty, tak je to drasťák, tak jsem po tom čaji úplně skočila, že jsem si o pytlík skoro opařila prsty 😀
@kopretina22 přesně na to jsem se taky chtěla zeptat, jestli je lepší pytlík nebo sypanej, v lékárně mi nabídla oba, ale já si ho budu dělat povětšinou v práci, tak jsem vzala pytlíky, ať tu nemusím šaškovat se sítkem, ale jestli je lepší ten sypanej, tak do něho pak půjdu, až vypiju tento.

a.n.e.t.t
30. črc 2012

@qualka tak to vypadá určitě nadějně, vidíš 🙂 , pokud máš čárku vidět hned a sílí a kdy jdeš teda k doktorovi, aby ti řekl co a jak?

alyssa.anna
30. črc 2012

@a.n.e.t.t Neboooj, jestli máš klasickou dávku tak je to v pohodě, ale já mam nějaký větší pytlíky (holt jsem si říkala čím víc tím líp) a to je pak síla. Jinak já ho piju od pátku denně a dnes mám první termín na MS (posledně přišla o den dřív tak jsem si říkala jestli i teď nepříjde dřív) a zatím vůbec žádný příznaky. Obvykle touhle dobou "lezu po zdi" a bolej mě záda a teď nic. Tak nevím, jestli je něco špatně, nebo to nějak upravuje ten ćaj, nebo žeby...? (ale to asi spíš ne, ještě přes třema dnama byla na testu /)

@kopretina22 No já teda taky dávám přednost spíš ovocným čajům nebo heřmánku a tahle chuť tedy jaksi také není můj šálek čaje 😀

a.n.e.t.t
30. črc 2012

@alyssa.anna a ty piješ ten kontryhel jakože před MS? Já to pochopila tak, že se má pít od prvního dne, kdy dostaneš MS, jen do ovulace a pak už ne.

olinkak
30. črc 2012

@a.n.e.t.t 😀 😀 tak zatím teda takové dobroty nepiju, ale nejspíš přijde na to taky 😀

alyssa.anna
30. črc 2012

@a.n.e.t.t mě říkala doktorka že můžu kdykoliv, ale že by se neměl pít dýl jak 3 týdny - pak že se má udělat zase pauza a prostřídat s jiným čajíkem.

kopretina22
30. črc 2012

@a.n.e.t.t @alyssa.anna kontryhel je na podporu růstu sliznice,takže by se měl pít skončení MS do ovu...vzhledem k tomu,že není moc dobrý,tak ho určitě dýl pít nebudu 😀

Byla jsem jakási vydepkovaná,tak jsem po hooooodně dlouhé době sedla na kolo a hned mám ůsměv na tváři 😎

Strana