Přípravky na zpravidelnění cyklu, máte zkušenost?

no_title
11. pro 2015

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenosti s přípravky na zpravidelnění cyklu? Já jsem začátkem listopadu vysadila HA a od té doby nic, žádná MS. Takže 23.12. jdu na vyvolání, ale trochu tuším, že další MS bude zase problém, protože jsem měla problémy už předtím (byť jsem myslela, že to bylo z podváhy, no, asi to nebyl jediný problém). Doktorka bude určitě chtít počkat, jestli se to samo nesrovná, ale zatím bych si chtěla pomoct přírodní cestou. Důvodem mého nepravidelného cyklu je s největší pravděpodobností hormonální nerovnováha. Znáte nějaké přípravky, které vám skutečně pomohly? Zatím jsem zkoušela bylinkový čaj (kontryhel, heřmánek, saturejka, atd.) do pomyslné ovulace a zázvorový čaj s horkými obklady od pomyslné ovulace. A nic teda ☹. Občas mě pobolí břicho jako před MS, ale jen trochu (skutečný PMS mám dost silný, to bych poznala, zkrátka to nevypadá, že by se něco chystalo).

qz
11. pro 2015

Co Gynex?

no_title
autor
11. pro 2015

co tak čtu, tak lékaři nejvíce doporučuji přípravky Saparis. Máte to někdo vyzkoušené?

pomnena
11. pro 2015

já měla podobné problémy. zpočátku zabíral gynex, ale pak ani to. pomohly bylinky Naděje od Jarmily Podhorné - normálně jsem tam napsala email a popsala své problémy a paní mi namíchala "vlastní" individuální kůru. pak jsem taky cvičila cviky mojžíšové a zkoušela i čínskou medicínu. sice jsem do otěhotnění menstruaci pravidelnou neměla, ale aspoň mi občas přišla 🙂 trvalo to asi 4 měsíce, než se organizmus vzpamatoval, u těch bylin je vždy delší nástup efektu než nějaké umělé vyvolávačky. ale stálo to za to, dnes máme doma už půlroční zázrak. držím pěsti!

qwertyn
11. pro 2015

Já jsem měla podobný problém, jen horší v tom, že jsem na menstruaci čekala o hooooodně dýl 🙂. Zkusila jsem kde co, různé bylinky, ale pomohla mi až homeopatie, díky které mi cyklus po více než roce konečně naskočil, byl ale nepravidelný, tak mi dr. poradila foliculinum ch 15, to jsem brala každý 10. den cyklu, menzes se srovnal a brzy na to jsem otěhotněla 🙂.

irennn
11. pro 2015

Gynex gynex gynex , kojila jsem dva roky m/s za tu dobu jednou Q chtěli jsme druhé miminko, po užívání 2,5 měsíce vše jak hodinky a dvě čárky na testu

irennn
11. pro 2015

A prý je super i Heman femigard , ale mne pomohl ten gynex

andelka
11. pro 2015

Mám vyzkoušený Femigard, a tinkturu z drmku. A k tomu měření BT, protože pomyslná ovulace je vágní pojem a bylo by dobré vědět, jak na tom tělo opravdu je.

qwertyn
11. pro 2015

@irennn To by mě zajímalo🙂. Já taky kojím, malá má rok a půl a menzes zatím v nedohlednu, podle kontroly na gyndě. A prý dokud budu kojit,jak kojím, asi budu bez ms. Kojím hodně v noci, přes den jen tak jednou, až 2x. Kojila jsi pořád ještě hodně, když se ti menstruace dostavila?

irennn
11. pro 2015

@qwertyn Jj kojila můj sosator byl nenapravitelny , nonstop . Mm se mi zastavilo až kolem 20tt tehotenstvi , tělo uz to přestalo dávat . Dostala jsem to po gynexu