Problémy s otěhotněním po antikoncepci: Zkušenosti a rady
Dobrý den,poprosila bych zkušenější o radu. V srpnu menstruace po vysazení HA. Nasledne až v listopadu. A tento měsíc tudíž prosinec už vůbec. Testy negativní. Nevím zda spěcháme a nebo je nějaký problém. Dr rekl ze je to normální ale nejsem si jistá jestli takhle dlouho. Někdo kdo měl podobný problém s otěhotněním po HA? Ci nějaké doporučení ohledně vitamínů,prášku nebo tak? 🙂 děkuji
Po vysazení HA může trvat než se tělo srovná .. třeba i rok to může blbnout .. já brala HA 12 let , a pak jsem čekala asi 10 měsíců než se to srovnalo .. a bylo to v pohodě
@nikiwi99 Já se trápila / trápím s nepravidelným cyklem, resp. amenoreou a anovulaci prakticky od puberty. Přesto mám dvě děti a třetí čekám. Pokud chcete tělu pomoct a než to začněte řešit s doktory, zkuste bylinky na srovnání cyklu. Kontryhelovyý čaj, kapky Gynex, obojí mám osobně vyzkoušené. Držím palce!
@andulka007 přijde mi ze se to nrfjve vůbec spravit.. Výtoky,občas křeče v podbřišku ale stále nic...
Po vysazení antikoncepce může někdy trvat, než se zase tělo nastartuje. Mě osobně doktor řekl že klidně pár měsíců to může trvat. Že některému tělu trvá, než se zase ,, zapne" a uvědomí si, že už není pod vlivem hromů (HA).
Poprvé jsem vysadila antikoncepci po 14 letech, ms jsem dostala hned a pak proběhly další 2 a otěhotněla jsem. Podruhé jsem vysadila po 2 letech a proběhla jedna ms a znovu jsem otěhotněla. Pak ale ve 12 tt revize pro zamlklé těhotenství a to teda u mě způsobilo problémy s cyklem. Od revize jsem měla nepravidelné a dlouhé cykly a pomohl mi kontryhel. Ale ne každé pomůže, chce to zkusit a vypozorovat co pomáhá co ne. Drmek mi ckylus prodloužil až jsem musela na vyvolávačku, trval 54 dní.
Začala jsem měřit BT abych viděla jak mé tělo funguje. V září se konečně zadařilo a nyní jsem v 19tt.
@nikiwi99 a nejsou to spíš mycoplazma nebo chllamidie? Zkus si o tom něco přečíst.
@fandysek_1 to ne,nemám zadne pálení ani svědění. Jen výtok.
@nikiwi99 i tak bych si nechala udělat stěr. Tyhle potvory dokážou udělat hodně velkou neplechu.
@nikiwi99 taky jsem měla před první dcerkou nepravidelnou ms po vysazení HA a pomohlo mi pít kontryhelový čaj 😊
@martina_cz piju ho,asi krátce jen 14 dní.. Tak snad zabere')
Vysadila jsem na jaře, první přišla normálně po měsíci, místo další jen 14 dní špinění a za deset dní na to znovu... U mě nejspíš pomohlo, že jsem vyměnila obyčejné těhotenské vitamíny za ty s inositolem. Do 14 dní jsem podle BT konečně ovulovala, od té doby mám cyklus jakž takž pravidelný 😉

@nikiwi99 chce to čas než se tělo srovná a vyčistí někdy to jde hned někdy to trvá