icon

Proč ovulační test vždy sčervená a ukazuje slabého ducha?

17mia17
16. zář 2021

Ahoj neviem prečo keď si robím ovu test tak mi vždy sčervená tá testovacia plocha keď sa napije aj keď ju namočím ozaj len na 5 sekúnd? Mám testy doktor max v takej ružovej krabičke aj z kalíškami na moč. Podľa aplikácie mám mať ovu zajtra a pocitovo mávam väčšinou tak dva dni po tom ako mi ukáže aplikácia. Teraz som si jeden robila a ukázal mi len veľmi slabého ducha. Je to normálne?

Strana
z2
nikjean
22. zář 2021

@17mia17 Testuješ pár dní, což je absolutně nevypovídající. Ovulačními testy je nutné testovat každý den, aby si zachytila ovulaci. Jsou i ženy, co ti řeknou, že pozitivní ovulační test neměly nikdy, a přesto ovulovaly. Proto jsem zmiňovala, že máš měřit bazální teplotu, neboť to je mnohem spolehlivější.
Samozřejmě je i možnost, že máš anovulační cykly (tedy cykly, kdy nedochází k ovulaci), ale tohle posouzení bych nechala na lékaři. Podle mě, ale jen zbytečně plašíš a moc se hlídáš.

esmeralda11
22. zář 2021

@17mia17 presne jak pise nikjean, intenzitou carky se nezabyvej, dokud neni stejne silna jako ta testovaci. Proto jsem sem davala ty svoje, abys videla, jak ty testy vypadaji, kdyz nejsou a jsou pozitivni. To ze je carka jeden den trochu silnejsi a pak zas slabsi je uplne normalni, taky jsem to tak mela. Nikdy nebudes mit uplne stejne koncentrovanou moc. Ovulace se blizi, az kdyz je carka opravdu silna, coz na tech tvych jeste neni. Ale opet jak pise nikjean, podle delky tveho cyklu se da ocekavat, ze ovulace teprve prijde, takze neplas! Nema cenu pozorovat, jestli nahodou neni carka jeden den o malicko silnejsi nebo slabsi, to je proste irelevantni.
Tak nepanikar, ovulace teprv pravdepodobne dorazi🙂 Hodne stesti!🍀

17mia17
autor
22. zář 2021

@esmeralda11 ďakujem, ja len že všade som videla keď dávali ženy testy že sa to stupnovalo, ešte som nevidela že by to slabo tak má to zmiatlo.

17mia17
autor
22. zář 2021

@esmeralda11 a ani u tých čo ste tu dávali mí nepríde že by niekde tá čiarka vymyzla

17mia17
autor
22. zář 2021

@nikjean no ja som len chcela orientačne vedieť kedy asi mám ovuláciu. Práve že už sa rok snažíme a teraz som chcela pár mesiacov aspoň orientačne zisťovať že kedy a či ovulujem.

Strana
z2