Prosím o názor, bazální teplota
Ahoj, jsem v měření úplný zacátečník, proto prosím o radu, kdy podle vás, u mě mohla proběhnout ovulace, osobně si myslím, 13.6.celkové teploty mám vždy nízké....a taky jsem se chtěla zeptat, proč po vzestupu teplot posléze na 3 dny trochu klesla, nyní dnes 24. opět stoupla na 37,9( u mě maximum) 26.6. by mi měla dorazit MS, pořád doufám, že nedorazí..testy negativní, ani dušík. Děkuju za případný názor, Péťa 🙂

@moncach Chápu, že pak nechceš být zklamaná. Ale ono se nemělo co opozdit :D Pokud dojde k "opoždění MS" oproti "normálu", tak to proto, že se opozdila ovulace, proběhla o pár dní později, než obvykle a do dvou týdnů po ovulaci se spouští menstruace. "Opoždění samotné MS" je vlastně dobrý věc, protože pokud ovulace proběhla "jako obvykle" (všude mám uvozovky, protože je normální, že se občas dny ovulace a začátku MS mění, naše tělo - náš endokrinní systém - reaguje na různé stimuly) > pokud proběhla ovu standardně a MS nikde, tak došlo k prodloužení luteální (poovulační) fáze, což je velmi zdravé. Standardně mívá 12-16 dní, Ty jsi dnes začala 18.DC a ještě Ti narostla teplota... V předchozím záznamu Ti před MS teploty klesaly a Tobě rostou... já už tiše blahopřeji 🙏
@valentovapetra Peti, Ty máš ještě na testování brzy :( Se divím, že tam vůbec nějaký duch byl. Přeji, aby sílil 🙏, ale testuj se až tak za 2, spíše 3 dny, abys měla spolehlivý výsledek.
@juliemichal Krásný ovulační záznam 🙂 Dobře vyhodnoceno i aplikací. Testuj nejdříve 13.DPO, kdybys byla nedočkavá :D Hodně štěstí ♥
@hermij moc moc děkuji,jako přiznám se dnes jsem zkusila testík a nic tam nebylo 😀 zkusím teda 13DPO ♥ ♥ a to jsem si myslela,že na té dovči o víkendu budu mít zkreslené teploty a naštěstí nic 😀 😀
@hermij předpokládám, že ovulaci jsem měla 11.7. čili 15 Dc, nebo 13.7. tj 17 Dc🙂 možná se pletu 🙈tento měsíc to je nějaký chaos 😏😊 já vím, že je brzy, ale nedalo mi to 😊
@valentovapetra jj, přesně, jak píšeš, záleží, co se dělo 16.DC, zda tu teplotu počítat, anebo raději ne, když je u ní hvězdička.
@hermij u @valentovapetra ta hvězdička 16DC značí,že měli sexík 😀 taky používám tento graf a potom ff 😀 😀 akorát bohužel se mi u Peťul nezdá,že by u ní proběhla ovulace,podle jejich teplot,ale možná se pletu :-O
@werik153 můj včerejší test 🙂uvidime, jak se vykresli dal 🙂❤
@juliemichal Aha :D V té pce se nevyznám, tak jsem zase o něco chytřejší. U Petry ovu proběhla, jen tam má tu jedni zvláštní špici, kterou nevíme, zda můžeme počítat.
@hermij no asi to ta jedna zvláštní špice mě mate :-O asi právě proto nemůžu vypočítat kolik DPO vlastně je,ale má krásný testík 🙂
@juliemichal teoreticky bych mela byt 9DPO nebo 11DPO 🙂
@valentovapetra tak to asi 11DPO,když máš tak pěkného dušíka na tt 🙂
@juliemichal uvidím zítra 🙂chci zkusit zase obyčejný mamatest 🙂 právě si sama vůbec nejsem jistá, mám tenhle měsíc graf docela divoký 🙄 ale taky si osobně myslím, že jestli se povedlo, tak to je z toho 15DC🙂
Tak já dnes začala krvácet😩
@valentovapetra super super, držím všechny palce co mám 😊 to semnou stihneš být ještě v březnovkách 💕😁🍀
@moncach Oh, tak to je ťafka :( Ale jedeme dál! 😍 Odpočiň si, jak jen to jde, udělej si čas na sebe, zrekapituluj uplynulý "měsíc" a nezapomeň poděkovat své děloze za to, že se zase tak hezky čistí a maká! Menstruační krev (výstelka děložní sliznice) se vypuzuje kontrakcemi, které trénuje na porod. Dřív mi všechno tohle připadalo divné, ale je fajn pohladit podbřišek, říct "Děkuji"... naše tělo je úžasné a dokonalé a ta tvrdě pracuje, že si to ani neuvědomujeme 🙏🌷
@hermij no já už to tak nějak i beru,jinak bych se z toho už zblaznila po 3 letech snažení😊. Jsem rada ze jsem to aspoň dostala dnes a můžeme zkusit naše druhé IUI😊,tak snad se zadari. Příští týden mě navíc čeká dovolená na horách tak už se moc těším,tam zrelaxuju a trochu i vypnu mozek😁.Moc dekuji za podporu a povzbuzeni😍
@werik153 děkuju ❤zdá se, že sílí 🙏😊
@valentovapetra ano taky se mi zdá,že sílí,super ♥
@juliemichal zítra má dorazit MS, tak snad nedorazí 😊 dnešní ranní test 🙂
@valentovapetra no to už určitě nedorazí ♥ fakt krása,gratuluji ♥ u mě takto ♥
akorát jde hůř vidět,ale holky tam dušíka vidí 🙂 🙂 dnes 11DPO 😀
@valentovapetra a BT takto 🙂
@juliemichal taky ho vidím, taky jsem 11 Dpo mela slabší 😊drzim ti pesti ❤a dej vedet ❤

@hermij jj ovulku mam tak 9-10dc,dle ovu testu a hlenu🙂.jeste jsem netestovala trochu se bojím,zitra bych to měla dostat tak se rano změřim a pokud bude furt vysoká tak asi testnu🙂. Jinak přikladam foto předchozího cyklu