Růžové špinění. Co si o tom myslíte?
Ahoj prosim stalo se nekomu dnes mam jeste 12dni do sve menstruace a dnes jsem objevila na kalhotkach lehky vytok takovy hnedoruzovy a mam sem tam bolesti v podbrisku takove jemne.snazime se o miminko ale stale se nedari.u prvniho jsem zjistila az 3 pred ms bolestiva prsa a pak na testu 👻neberu zadne vitaminy ani muz.jsem 4 mesice po operaci stitne zlazy tak tomu nechavam volny prubeh.nehlidam ovu takze nevim kdy mohla byt.co si myslite?diky Rejpalky at nepisou!
Ovulace? 🤷🏻♀️
Zkusim test po vynechani ms mozna driv ale jak 2 dny pred ms to nema cenu.je to jen malinko.
Řekla bych ze je to ovulace, jestli mas klasicky cyklus 28 dni plus minus tak si teď 16 DC a to by mohla být ovulace, na uhnizdeni mi přijde brzy pokud nemivas ovulaci nějak Jo brzy třeba 9DC. A nebo mě ještě napadá ze muže mít na cyklus vliv operace. Držím palečky! Dej tomu chvilku čas ať se tělo srovná 😊🍀🍀
Dneska to mám stejně jen s tím rozdílem, že jsem 24 DC a ovulaci dle testů potvrzenou nemám 🤷♀️ Dneska jsem sehnala jiný typ ovulačních testů a test nebyl pozitivní, ale byl celkem silný 🙈 🙈 Tak si myslím, že se ovulace dostavila ? 🤷♀️ A hlavně mě hrozně bolí prsa 🙈🙈🙈
@lucahv no cykly mam dlouhe od 30do 34 dnu tak nevim ale vcera jsem zkusila jeste ovu test a byl negativni tak nevim
Ovu test bývá pozitivní 12-48 hodin před ovulací 🙈 pokud jsi teď měla někdy ovulaci, test ti to neukáže 😅
@dasenka888 takhle ovulaci nepoznas. Buď musíš testovat několik dni před abys viděla progres nebo měřit BT.
Tak tím pádem by to klidně mohla být ovulace 😊ale těžko říct, Ovulacni testy sem nikdy pozitivní neměla 😊 a těhotná jsem po třetí. Mě vyhovovalo měření BT

Možná by to mohlo být uhnizďování...