icon

Samovolný potrat a přesto stoupající HCG

karol1807
8. dub 2019

Všechny zdravím a chtěla bych se podělit o svůj problém, popřípadě najít někoho, kdo se setkal s něčím podobným...
Poslední MS jsem měla 10.2.2019 a měla pozitivní testy, cca v 7.týdnu jsem byla u své doktorky, která mi řekla, že zatím vidí jen vysokou sliznici, a že jsem těhotná, měla jsem přijít za 2 týdny na kontrolu. Bohužel jsem v pátek začala krváce a šla jsem tedy na pohotovost, doktorka v děloze opět těhotenství nenašla, vzala mi krev, kde HCG bylo 125. Smířila jsem se tedy s tím, že jsem potratila. V pondělí jsem šla na kontrolu ke své mudr., která mi potvrdila samovolný potrat, řekla, že v děloze není žádná volná tekutina, že se nejedná o mimoděložní těhotenství, vzala mi krev. Dnes mi sdělila, že HCG je 298, tento nárůst je za týden, ve středu mám jít na další odběr a kontrolu. Já jsem ze všeho však zmatená, krvácela jsem jako normálně při MS týden a na poslední kontrole mi řekla, že je děloha pěkně vyčištěná. Je normální, aby mi HCG takto stouplo i v případě, že jsem odkrvácela
a samovolně potratila. Velmi se obávám mimoděložního těhotenství, ale tak nějak věřím v paní doktorku, která by jej snad podle UTZ viděla. Nestalo se někomu něco podobného? Já se jen modlím, aby hcg začalo klesat, nemusela jsem na revizi a vše odešlo přírodní cestou.

utrikocku
23. čer 2019

@mi89 teda úplně se mi sevřel zaludek a na srdci. Moc mě to mrzí, myslím na Tebe. Co se stalo? Vůbec to nechápu. Napiš, pokud chceš.

mi89
23. čer 2019

@utrikocku bolesti, krvácení, včera na pohotovosti vše ok na utz, dnes už netlouklo srdíčko

utrikocku
23. čer 2019

@mi89 je mi to moc líto ☹

anakolut
23. čer 2019

@mi89 to je hrozný. Je mi to moc líto. Nechápu, proč se to děje vždy těm, kdo o miminko tak moc stojí a jiným se rodí nechtěné děti.

mi89
24. čer 2019

@anakolut přesně takové otázky mi lítaly včera hlavou 😭

anakolut
24. čer 2019

@mi89 taky jsem to tak u každého špatně končícího těhotenství měla. Neboj se, dockas se stejně, jako jsem se dočkala já. Vím, že je to teď hrozně těžký. Dobře si to pamatuji. Bude lépe.

karol1807
autor
24. čer 2019

@mi89 Ahoj, teď až čtu, jak to celé dopadlo. Asi jsou slova zbytečná, ale držím moc pěsti, ať je vše co nejdříve v pořádku a zkus se netrápit. Vím, že je to hrozně těžký, ale prostě se tak už stalo a bylo by zbytečný se dál trápit. Zkus to hodit za hlavu a myslet na lepší zítřky, které tě čekají. A pořád opakovaná fráze, že je lepší takhle v začátku, než potom na konci těhotenství. Budeme spolu bojovat a řekneme si, že do třetice se nám poštěstí. Drž se. :-*

mi89
24. čer 2019

@karol1807 můžeme si klidně psát sz 😘

karol1807
autor
16. črc 2019

Ahoj holky, dneska 10dpo a vykoukl na me duch, tak se modlim,aby uz vse bylo v poradku a na dobre ceste. 😊

anakolut
16. črc 2019

@karol1807 blahopřeji a ať je konečně vše v pořádku ☺️

karol1807
autor
16. črc 2019

@anakolut Děkuji moc. 🙂 Zatím se neraduji, ale věřím a doufám....

anakolut
16. črc 2019

@karol1807 Já vím, po těchto zkušenostech tam prostě ten kousek strachu pořád je. I když mám 3 děti, tak si ty pocity pořád pamatuji.

sudylichozrout
16. črc 2019

@karol1807 Hoj, ty taky koukam tehotnis uz po pujceni zubniho kartacku 🙂 Tak at ti to uz tentokrat vyjde!

karol1807
autor
16. črc 2019

@anakolut nooo, ja jsem prave nejak vnitrne v klidu. Ani jsem necekala, ze tam neco dneska bude, tak jsem prekvapena. Jooo, panika by nastala, kdyz by test nesilil. 😁

karol1807
autor
16. črc 2019

@sudylichozrout ahoooj. Ted jsi me pobavila. 😁😁 Coz o to,delani je prijemna vec, akorat ten finis, nam dava zabrat. Ale tentokrat, holky,to bude dobry. 😊

sudylichozrout
16. črc 2019

@karol1807 Hehe, drzim palce. Ja jsem ted na zacatku 6tt, tak snad bude u me take vse ok. Mam vedle gestacniho vacku hematom.

karol1807
autor
16. črc 2019

@sudylichozrout jeee, tak to moc gratuluji. A tfuj, tfuj, at je vse v poradku. ❤️

anakolut
16. črc 2019

@sudylichozrout
@karol1807
Oběma moc gratuluji. Mám z toho radost.
Ten kartáček mě taky dobře rozesmál.

sticker
oveckaluky
16. črc 2019

@karol1807
@sudylichozrout Holky, potichu gratuluju, tentokrát už do konce.😘

karol1807
autor
16. črc 2019

@oveckaluky dekuji moc. 😘

karol1807
autor
18. črc 2019

Hezke rano, holky. Z ducha uz se pomalu stava pekna carka,dnes jsem 12dpo. Mam dnes narozeniny, tak jsem si, doufam, nadelila ten nejhezci darecek pod sluncem. Pomalu zacinam verit. ❤️

oveckaluky
18. črc 2019

@karol1807 Držím všechno co mám a přeju všechno nejlepší 😘😘😘

pe_tu_ss_ka
18. črc 2019

@karol1807 moc držím palce, krásně to sílí 🙂

sudylichozrout
18. črc 2019

@karol1807 nadhera 🙂

anakolut
18. črc 2019

@karol1807 Všechno nejlepší 🥂💐

karol1807
autor
18. črc 2019

@pe_tu_ss_ka Děkuji moc. Já si myslím, že teď už sílí, jak má. 🙂

karol1807
autor
18. črc 2019

@anakolut Děkuji moc. 🙂

karol1807
autor
20. črc 2019

Hezke sobotni rano. Dnes je den MS, tak jsem testovala a musim rict, ze to vypada dobre. Na 5.8.jsem se objednala k dr., protoze odjizdime na 2 tydny na dovcu a ja doufam, ze uz pujde neco malo videt. At se aspon uklidnim, ze je tam, kde ma byt. Ale myslim si, ze bych z testu poznala, ze je neco spatne. Takto uz se pomalu raduju. 😊

karol1807
autor
24. črc 2019

Dneska 18dpo,posledni test a budu uz jen cekat na kontrolu a ty nejlepsi zpravy. 😊Holky,muzete mi jeste, prosim,rict,jak vas bolelo na zacatku brisko? Neboli me ani tak uvnitr, jako hlavne na leve strane a az do trisla. Jako bych udelala 1000 sedlehu a mela namozene bricho. Jinak vubec nic. Mozna mam jen vse citlivejsi po laparce, ale zkousim, jestli jste nektera nemela neco podobnyho.

pe_tu_ss_ka
24. črc 2019

@karol1807 ty jo, to je dálnice.. Tenhle papírový mi to nikdy neukázal.. Občas To takhle bolí na té straně, ze které proběhla ovulace.. Jinak moc gratuluji 😊

Strana