Samovolný potrat a přesto stoupající HCG
Všechny zdravím a chtěla bych se podělit o svůj problém, popřípadě najít někoho, kdo se setkal s něčím podobným...
Poslední MS jsem měla 10.2.2019 a měla pozitivní testy, cca v 7.týdnu jsem byla u své doktorky, která mi řekla, že zatím vidí jen vysokou sliznici, a že jsem těhotná, měla jsem přijít za 2 týdny na kontrolu. Bohužel jsem v pátek začala krváce a šla jsem tedy na pohotovost, doktorka v děloze opět těhotenství nenašla, vzala mi krev, kde HCG bylo 125. Smířila jsem se tedy s tím, že jsem potratila. V pondělí jsem šla na kontrolu ke své mudr., která mi potvrdila samovolný potrat, řekla, že v děloze není žádná volná tekutina, že se nejedná o mimoděložní těhotenství, vzala mi krev. Dnes mi sdělila, že HCG je 298, tento nárůst je za týden, ve středu mám jít na další odběr a kontrolu. Já jsem ze všeho však zmatená, krvácela jsem jako normálně při MS týden a na poslední kontrole mi řekla, že je děloha pěkně vyčištěná. Je normální, aby mi HCG takto stouplo i v případě, že jsem odkrvácela
a samovolně potratila. Velmi se obávám mimoděložního těhotenství, ale tak nějak věřím v paní doktorku, která by jej snad podle UTZ viděla. Nestalo se někomu něco podobného? Já se jen modlím, aby hcg začalo klesat, nemusela jsem na revizi a vše odešlo přírodní cestou.
@mi89 Ahoj, teď až čtu, jak to celé dopadlo. Asi jsou slova zbytečná, ale držím moc pěsti, ať je vše co nejdříve v pořádku a zkus se netrápit. Vím, že je to hrozně těžký, ale prostě se tak už stalo a bylo by zbytečný se dál trápit. Zkus to hodit za hlavu a myslet na lepší zítřky, které tě čekají. A pořád opakovaná fráze, že je lepší takhle v začátku, než potom na konci těhotenství. Budeme spolu bojovat a řekneme si, že do třetice se nám poštěstí. Drž se. :-*
@karol1807 Hoj, ty taky koukam tehotnis uz po pujceni zubniho kartacku 🙂 Tak at ti to uz tentokrat vyjde!
@sudylichozrout ahoooj. Ted jsi me pobavila. 😁😁 Coz o to,delani je prijemna vec, akorat ten finis, nam dava zabrat. Ale tentokrat, holky,to bude dobry. 😊
@karol1807 Hehe, drzim palce. Ja jsem ted na zacatku 6tt, tak snad bude u me take vse ok. Mam vedle gestacniho vacku hematom.
@sudylichozrout jeee, tak to moc gratuluji. A tfuj, tfuj, at je vse v poradku. ❤️
@sudylichozrout
@karol1807
Oběma moc gratuluji. Mám z toho radost.
Ten kartáček mě taky dobře rozesmál.

@karol1807
@sudylichozrout Holky, potichu gratuluju, tentokrát už do konce.😘
@oveckaluky dekuji moc. 😘
@karol1807 Držím všechno co mám a přeju všechno nejlepší 😘😘😘
@karol1807 moc držím palce, krásně to sílí 🙂
@karol1807 nadhera 🙂
@pe_tu_ss_ka Děkuji moc. Já si myslím, že teď už sílí, jak má. 🙂
Hezke sobotni rano. Dnes je den MS, tak jsem testovala a musim rict, ze to vypada dobre. Na 5.8.jsem se objednala k dr., protoze odjizdime na 2 tydny na dovcu a ja doufam, ze uz pujde neco malo videt. At se aspon uklidnim, ze je tam, kde ma byt. Ale myslim si, ze bych z testu poznala, ze je neco spatne. Takto uz se pomalu raduju. 😊
Dneska 18dpo,posledni test a budu uz jen cekat na kontrolu a ty nejlepsi zpravy. 😊Holky,muzete mi jeste, prosim,rict,jak vas bolelo na zacatku brisko? Neboli me ani tak uvnitr, jako hlavne na leve strane a az do trisla. Jako bych udelala 1000 sedlehu a mela namozene bricho. Jinak vubec nic. Mozna mam jen vse citlivejsi po laparce, ale zkousim, jestli jste nektera nemela neco podobnyho.
@karol1807 ty jo, to je dálnice.. Tenhle papírový mi to nikdy neukázal.. Občas To takhle bolí na té straně, ze které proběhla ovulace.. Jinak moc gratuluji 😊

@mi89 teda úplně se mi sevřel zaludek a na srdci. Moc mě to mrzí, myslím na Tebe. Co se stalo? Vůbec to nechápu. Napiš, pokud chceš.