icon

Samovolný potrat a přesto stoupající HCG

karol1807
8. dub 2019

Všechny zdravím a chtěla bych se podělit o svůj problém, popřípadě najít někoho, kdo se setkal s něčím podobným...
Poslední MS jsem měla 10.2.2019 a měla pozitivní testy, cca v 7.týdnu jsem byla u své doktorky, která mi řekla, že zatím vidí jen vysokou sliznici, a že jsem těhotná, měla jsem přijít za 2 týdny na kontrolu. Bohužel jsem v pátek začala krváce a šla jsem tedy na pohotovost, doktorka v děloze opět těhotenství nenašla, vzala mi krev, kde HCG bylo 125. Smířila jsem se tedy s tím, že jsem potratila. V pondělí jsem šla na kontrolu ke své mudr., která mi potvrdila samovolný potrat, řekla, že v děloze není žádná volná tekutina, že se nejedná o mimoděložní těhotenství, vzala mi krev. Dnes mi sdělila, že HCG je 298, tento nárůst je za týden, ve středu mám jít na další odběr a kontrolu. Já jsem ze všeho však zmatená, krvácela jsem jako normálně při MS týden a na poslední kontrole mi řekla, že je děloha pěkně vyčištěná. Je normální, aby mi HCG takto stouplo i v případě, že jsem odkrvácela
a samovolně potratila. Velmi se obávám mimoděložního těhotenství, ale tak nějak věřím v paní doktorku, která by jej snad podle UTZ viděla. Nestalo se někomu něco podobného? Já se jen modlím, aby hcg začalo klesat, nemusela jsem na revizi a vše odešlo přírodní cestou.

oveckaluky
10. dub 2019

@karol1807 drž se, budeme na tebe myslet 😘

vitezove
10. dub 2019

@oveckaluky ono tam to embryo ještě cestuje a může před uhnízděním odcestovat kam nemá... dokonce při ivf je vyšší riziko mimoděložního.

pipi_puncocha
10. dub 2019

@karol1807 všechny tu na tebe myslíme, "koňopodpora" je všemocná. 😂😁

karol1807
autor
10. dub 2019

Holky, dekuji, jste zlate. ❤️

karol1807
autor
11. dub 2019

Ahoj vsem, tak mam zpravu z krve, hcg neklesa a mam si prijet pro zadanku do nemocnice. To jsem zrovna nechtela a bojim se. 😢

rebekabebe
11. dub 2019

@karol1807 ahoj a muzu se zeptat kolik máš hcg?

pe_tu_ss_ka
11. dub 2019

@karol1807 moc držím palce, třeba to bude jen zbytková část, která neodešla při samovolném potratu.. Přeji hodně síly!

karol1807
autor
11. dub 2019

@rebekabebe mam 571,tak zase stouplo

pipi_puncocha
11. dub 2019

@karol1807 achjo. 😖 a jedeš do nemocnice rovnou? Moc držím palce.

karol1807
autor
11. dub 2019

@pipi_puncocha jedu si vzit domu veci a pak rovnou do nemocnice, at je to vyresene.

sudylichozrout
11. dub 2019

@karol1807 ahoja, drzim palce, at to v ramci moznosti dopadne co nejlepe... Tohle zvyseni v podstate indikuje mimodelozni, snad ho najdou a hlavne, snad bude zakrok jen cistici. Pak napis, myslime tu na tebe 🙂

jarmarca
Autor odpověď smazal
utrikocku
11. dub 2019

@karol1807 moc na Tebe myslim! Treba to je jen zbytkova tkan v deloze a revize je uplne v pohode, kratka narkoza, jeste ten den domu. A ta laparka vejcovodu take neni slozity zakrok, krasne jsem se zahojila a za chvili jsem o nicem nevedela. Drz se! Muze se stat, ze I v nemocnici budou vyckavat.u me sest dni 😬 ale budes pod kontrolou a vse "dobre" dopadne. Preji Ti, at to mas uspesne brzy za sebou!

rebekabebe
11. dub 2019

Drzim ti palce 🙂

anakolut
11. dub 2019

@karol1807 držím palce, ať vše proběhne co nejlépe.

karol1807
autor
11. dub 2019

Vsem moc dekuji. Jsem uz na pokoji a cekam na vysledky krve. Nemam nic zatim jist a pit. Holky, jak dlouho jste pri MT byly v nemocnici?

pe_tu_ss_ka
11. dub 2019

@karol1807 v patek nástup a zákrok a v sobotu po obědě domů 🙂 držím palce

karol1807
autor
11. dub 2019

@pe_tu_ss_ka a to jsi byla v normalni nemocnici? Ja vubec nevim, jestli se o vikendu pousti.

jarmarca
Autor odpověď smazal
karol1807
autor
11. dub 2019

Je zmena, dnes mi udelaji revizi, jestli hcg neklesne.

pe_tu_ss_ka
11. dub 2019

@karol1807 byla jsem v Podolí v Praze, protože to máme pod kopcem 🙂

anakolut
11. dub 2019

@karol1807 Pouští se i o víkendu. Určitě Te pustí brzy a pokud půjdeš je na klasickou revizi dělohy, tak si myslím, že zítra budeš doma. Ať už to máš brzy za sebou. Tohle je na psychiku strašně náročné, ještě si to dobře pamatuji.

utrikocku
11. dub 2019

@karol1807 po revizi pousti za dve hodiny domu. Podle me si Te tam nechaji pres noc. Rano naberou hcg do obeda vis vysledek a kdyz klesne, jdes domu a pokud ne tak asi dalsi den laparka a tak treti den pousti domu 🙂 I o vikendu 🙂)

karol1807
autor
11. dub 2019

Tak mam po revizi a uvidime, co bude zitra. Dr. rikala, ze mi rano naberou krev a uvidi se, jestli klesne. Bych byla i za operaci klidne zitra, at uz je vyreseno. Ta psychika je nic moc. Ale vy jste vsechny tak fajn, ze pisete a podporujete. Opravdu, moc dekuju. ❤️

pipi_puncocha
11. dub 2019

@karol1807 tak super, první krok máš za sebou a moc držím palce, ať to do zítra klesne a je klid.🍀💖

rebekabebe
11. dub 2019

@karol1870 myslim na tebe a drzim ti palce a doufam ze tam dlouho nebudes 🙂

karol1807
autor
11. dub 2019

@pipi_puncocha trosku to ze mne spadlo po te revizi. Je mi najednou lip a mam pocit, ze i ty bolesti v krizi trosku povolily. 😊

pipi_puncocha
11. dub 2019

@karol1807 Tak kéž by to bylo už vyřešené. 🙏 klidně si vem i něco na spaní výjimečně a pořádně se prospi, je to šílený fyzický i psychický záběr.

sudylichozrout
11. dub 2019

@karol1807 a na ultrazvuku nic ve vejcovodech nebylo?

karol1807
autor
11. dub 2019

@sudylichozrout vubec nic, vse mam ciste. A jeste mi krome hcg brali nejakou hodnotu a ta mimodelozni nevykazovala, ale co to bylo, netusim.

Strana