Samovolný potrat a přesto stoupající HCG
Všechny zdravím a chtěla bych se podělit o svůj problém, popřípadě najít někoho, kdo se setkal s něčím podobným...
Poslední MS jsem měla 10.2.2019 a měla pozitivní testy, cca v 7.týdnu jsem byla u své doktorky, která mi řekla, že zatím vidí jen vysokou sliznici, a že jsem těhotná, měla jsem přijít za 2 týdny na kontrolu. Bohužel jsem v pátek začala krváce a šla jsem tedy na pohotovost, doktorka v děloze opět těhotenství nenašla, vzala mi krev, kde HCG bylo 125. Smířila jsem se tedy s tím, že jsem potratila. V pondělí jsem šla na kontrolu ke své mudr., která mi potvrdila samovolný potrat, řekla, že v děloze není žádná volná tekutina, že se nejedná o mimoděložní těhotenství, vzala mi krev. Dnes mi sdělila, že HCG je 298, tento nárůst je za týden, ve středu mám jít na další odběr a kontrolu. Já jsem ze všeho však zmatená, krvácela jsem jako normálně při MS týden a na poslední kontrole mi řekla, že je děloha pěkně vyčištěná. Je normální, aby mi HCG takto stouplo i v případě, že jsem odkrvácela
a samovolně potratila. Velmi se obávám mimoděložního těhotenství, ale tak nějak věřím v paní doktorku, která by jej snad podle UTZ viděla. Nestalo se někomu něco podobného? Já se jen modlím, aby hcg začalo klesat, nemusela jsem na revizi a vše odešlo přírodní cestou.
@oveckaluky ono tam to embryo ještě cestuje a může před uhnízděním odcestovat kam nemá... dokonce při ivf je vyšší riziko mimoděložního.
@karol1807 všechny tu na tebe myslíme, "koňopodpora" je všemocná. 😂😁
Holky, dekuji, jste zlate. ❤️
Ahoj vsem, tak mam zpravu z krve, hcg neklesa a mam si prijet pro zadanku do nemocnice. To jsem zrovna nechtela a bojim se. 😢
@karol1807 ahoj a muzu se zeptat kolik máš hcg?
@karol1807 moc držím palce, třeba to bude jen zbytková část, která neodešla při samovolném potratu.. Přeji hodně síly!
@rebekabebe mam 571,tak zase stouplo
@karol1807 achjo. 😖 a jedeš do nemocnice rovnou? Moc držím palce.
@pipi_puncocha jedu si vzit domu veci a pak rovnou do nemocnice, at je to vyresene.
@karol1807 ahoja, drzim palce, at to v ramci moznosti dopadne co nejlepe... Tohle zvyseni v podstate indikuje mimodelozni, snad ho najdou a hlavne, snad bude zakrok jen cistici. Pak napis, myslime tu na tebe 🙂
@karol1807 moc na Tebe myslim! Treba to je jen zbytkova tkan v deloze a revize je uplne v pohode, kratka narkoza, jeste ten den domu. A ta laparka vejcovodu take neni slozity zakrok, krasne jsem se zahojila a za chvili jsem o nicem nevedela. Drz se! Muze se stat, ze I v nemocnici budou vyckavat.u me sest dni 😬 ale budes pod kontrolou a vse "dobre" dopadne. Preji Ti, at to mas uspesne brzy za sebou!
Drzim ti palce 🙂
Vsem moc dekuji. Jsem uz na pokoji a cekam na vysledky krve. Nemam nic zatim jist a pit. Holky, jak dlouho jste pri MT byly v nemocnici?
@karol1807 v patek nástup a zákrok a v sobotu po obědě domů 🙂 držím palce
@pe_tu_ss_ka a to jsi byla v normalni nemocnici? Ja vubec nevim, jestli se o vikendu pousti.
Je zmena, dnes mi udelaji revizi, jestli hcg neklesne.
@karol1807 byla jsem v Podolí v Praze, protože to máme pod kopcem 🙂
Tak mam po revizi a uvidime, co bude zitra. Dr. rikala, ze mi rano naberou krev a uvidi se, jestli klesne. Bych byla i za operaci klidne zitra, at uz je vyreseno. Ta psychika je nic moc. Ale vy jste vsechny tak fajn, ze pisete a podporujete. Opravdu, moc dekuju. ❤️
@karol1807 tak super, první krok máš za sebou a moc držím palce, ať to do zítra klesne a je klid.🍀💖
@karol1870 myslim na tebe a drzim ti palce a doufam ze tam dlouho nebudes 🙂
@pipi_puncocha trosku to ze mne spadlo po te revizi. Je mi najednou lip a mam pocit, ze i ty bolesti v krizi trosku povolily. 😊
@karol1807 Tak kéž by to bylo už vyřešené. 🙏 klidně si vem i něco na spaní výjimečně a pořádně se prospi, je to šílený fyzický i psychický záběr.
@karol1807 a na ultrazvuku nic ve vejcovodech nebylo?
@sudylichozrout vubec nic, vse mam ciste. A jeste mi krome hcg brali nejakou hodnotu a ta mimodelozni nevykazovala, ale co to bylo, netusim.

@karol1807 drž se, budeme na tebe myslet 😘