icon

Samovolný potrat a přesto stoupající HCG

karol1807
8. dub 2019

Všechny zdravím a chtěla bych se podělit o svůj problém, popřípadě najít někoho, kdo se setkal s něčím podobným...
Poslední MS jsem měla 10.2.2019 a měla pozitivní testy, cca v 7.týdnu jsem byla u své doktorky, která mi řekla, že zatím vidí jen vysokou sliznici, a že jsem těhotná, měla jsem přijít za 2 týdny na kontrolu. Bohužel jsem v pátek začala krváce a šla jsem tedy na pohotovost, doktorka v děloze opět těhotenství nenašla, vzala mi krev, kde HCG bylo 125. Smířila jsem se tedy s tím, že jsem potratila. V pondělí jsem šla na kontrolu ke své mudr., která mi potvrdila samovolný potrat, řekla, že v děloze není žádná volná tekutina, že se nejedná o mimoděložní těhotenství, vzala mi krev. Dnes mi sdělila, že HCG je 298, tento nárůst je za týden, ve středu mám jít na další odběr a kontrolu. Já jsem ze všeho však zmatená, krvácela jsem jako normálně při MS týden a na poslední kontrole mi řekla, že je děloha pěkně vyčištěná. Je normální, aby mi HCG takto stouplo i v případě, že jsem odkrvácela
a samovolně potratila. Velmi se obávám mimoděložního těhotenství, ale tak nějak věřím v paní doktorku, která by jej snad podle UTZ viděla. Nestalo se někomu něco podobného? Já se jen modlím, aby hcg začalo klesat, nemusela jsem na revizi a vše odešlo přírodní cestou.

jarmarca
Autor odpověď smazal
sudylichozrout
12. dub 2019

@karol1807 Tak snad to dobre dopadne 🙂

anakolut
12. dub 2019

Teda ty jsi ale lékařský oříšek. To je dobře, že máš zachované vejcovody, ale i kdyby si o jeden přišla, tak to ještě neznamená,že bys měla poloviční šanci otěhotnět. Mám jeden, většinu cyklů anivulacnich a nakonec mám 3 děti.
Už abys měla klid, je to fakt zdlouhavé a hrozně náročné.

zdencca
12. dub 2019

Mela jsem to taky neprosperujicí těhotentsví , hcg stoupalo a plod nebyl vidět, potrat 6+2tt

pe_tu_ss_ka
13. dub 2019

@karol1807 tak jak to dnes vypadá? 😊

karol1807
autor
13. dub 2019

Ahoj holky, kdyz to napisu na plnou hubu, tak stoji to za hovno. Trosku bricho boli, uz me teda odcevkovali a jeste me ceka dren. Myslela jsem, ze me dnes pusti, ale netvari se. Porad mi opakuji, ze nevi, co vzali a jeste me strasi molou.

pe_tu_ss_ka
13. dub 2019

@karol1807 chudáku, to mě moc mrzí.. Drž se!

pipi_puncocha
13. dub 2019

@karol1807 🙄🙄 a jak to vypadá s HCG??

karol1807
autor
13. dub 2019

@pipi_puncocha zatim jeste porad cekam na vysledky. O vikendu je tu asi jedna doktorka na celou nemocnici.

sudylichozrout
13. dub 2019

@karol1807 ta mola me napadla taky, ale nechtela jsem te strasit, tak jsem to nepsala. Snad to bude ok, napis pak.

anakolut
13. dub 2019

@karol1807 to je mu líto, pořád takového trápení. Už aby to skončilo.

karol1807
autor
13. dub 2019

Holky, hcg kleslo na 300 a jdu domu... Jupiiii😀

sudylichozrout
13. dub 2019

@karol1807 skveleeee! 🙂 Tak to je parada, jsem rada, ze to nebylo nic vazneho, respektive ze to dobre dopadlo 🙂

pe_tu_ss_ka
13. dub 2019

@karol1807 to je super, tak odpočívej 🙂

pipi_puncocha
13. dub 2019

@karol1807 skvělé !!! Tak snad už je všem trápením konec a za pár měsíců přijde těhotenství se šťastným koncem. 😍🍀

jarmarca
13. dub 2019

@karol1807 jee huraa, to je dobre, hlavne odpocivej;)

karol1807
autor
13. dub 2019

Holky, moc vam vsem dekuji za podporu, vlidna slova,vase zkusenosti a hlavne za to, ze jste to se mnou tak prozivaly. Doufam, ze se s vami za nejaky cas podelim o radostnejsi novinu. Ale popravde si to ted neumim moc predstavit, mam strach.

anakolut
13. dub 2019

@karol1807 tak to je super ☺️ neboj se, miminka se dockas. Jak jsem psala, většina cyklů anivulacnich. První těhotenství po 3 letech snažení, to byli zamlkle (revize dělohy), následně se z toho vyklubalo mimoděložní, pak první dcera, pak zase zamlkle, pak druhá dcera a nakonec syn. Nejstarší je 8, prostřední 3 a nejmladší rok. Takže se určitě dockas. Jen ta psychika je svině. Do teď si pamatuji, jak to bylo strašné a jak jsem se v každém těhotenství hrozně bála.

karol1807
autor
14. dub 2019

@sudylichozrout dekuji moc, jsem byla tak stastna, kdyz mi to dr. rikala, ze jsem se rozbrecela, protoze skoncilo to dlouhy obdobi nejistoty.

karol1807
autor
14. dub 2019

@pe_tu_ss_ka dekuju moc, jasne, ze odpocivam a jak. 😀

karol1807
autor
14. dub 2019

@pipi_puncocha ted uz konecne zase verim na lepsi zitrky. 😊 A hlavne, co si budeme povidat, doma je doma. Dekuju moc za podporu. ❤️

karol1807
autor
14. dub 2019

@jarmarca dekuji moc, odpocivam, co to jde. 😊 A ze to jde....hlavne mam osetrovatelku, najdu foto.

karol1807
autor
14. dub 2019
karol1807
autor
14. dub 2019

@anakolut popravde to miminko bylo to posledno, na co jsem myslela. Ted jsem se chtela dat do kupy a pak verim,ze zase do vseho pujdeme s radosti,jen to chce cas. Bylo toho ted za par mesicu hrozne moc, tak ted je to zlomeny. Dekuji moc za nadeji a podporu. ❤️

anakolut
14. dub 2019

@karol1807 Není vůbec zač. Ošetřovatelka je úžasná. My máme osetrovatele, velký malý pečovatel v období smutku. Ať se Ti daří a ať to brzy preboli.

jarmarca
Autor odpověď smazal
karol1807
autor
16. dub 2019

Ahoj holky, zase se po par dnech ozyvam... 😊 Dnes jsem byla na kontrole Hcg a kleslo mi na 46. Tak nejak tajne doufam, ze by to nemusela byt mola, kdyz hcg tak hezky klesa... Docetla jsem se, ze u moly hcg klesa pomalu a treba i 3 mesice... Ale zkusenost nastesti nemam.

sudylichozrout
16. dub 2019

@karol1807 ahoj, tak to jsem moc rada, vypada to, ze je vse na dobre ceste. Za tyden budes na nule a jak se zotavis po tech chirurgickych zasazich, muzete to zkusit znovu 🙂 Drzim palce!

karol1807
autor
16. dub 2019

@sudylichozrout dekuji moc. Jsem rada, ze to jde takhle hezky dolu. A musim rict, ze bricho je cim dal lepsi, dnes jsem i ridila a vcera uz si obula boty. 😂 Myslim si, ze za ty 3 mesice snad uz dostaneme povoleni. Na druhou stranu se nikdo z doktoru o snazeni ani nezminil. 😁

pe_tu_ss_ka
16. dub 2019

@karol1807 jee moc gratuluji 🙂 a držím palce v příštím snažení 😊

Strana