icon

Šance na těhotenství. Kdo sdílí čekání?

anpineapple
30. zář 2024

Ahoj holky, je tu někdo kdo taky právě čeká, jestli to tento měsíc klaplo?😁 Nemám teď v okolí nikoho, kdo by se o mimi taky snažil a nechci s tím proto kámošky moc často obtěžovat 🤭 takže pokud by se někdo přidal, abychom to čekání sdílely spolecne a lépe to utíkalo, budu moc rada 🤗

Strana
z6
anpineapple
autor
21. lis 2024

@denisaklima Já to tak nějak čekala, ze to dopadne špatně, takže vlastně nakonec nejtěžší bylo to říct manželovi 🥲
Přeji ti taky, ať se brzy zadari! Příští měsíc musí být náš ❤️

monyscerna
21. lis 2024

@denisaklima Já tak nějak už znám svoje tělo. Poprvé prostě vycítim kdy mám ovulaci nebo kdy přijdou měsíčky. Já to nějak výrazně následovala. V ten kdy jsem věděla intuitivně a podle příznaků,že bych mohla mít ovulaci jsem si udělala test a byl pozitivní 😃🤷‍♀️ no a jak koukám tak jsme asi měli štěstí🙂 tak uvidím jak budeš vypadat test zítra 🙂 ale už mě začíná být špatně přes den 😊

denisaklima
22. lis 2024

@anpineapple Joo také jsem měla tušení že to u nás nevyjde. 🤞 Ano snad to bude náš měsíc ❤️🤞 Jinak v únoru jdu na testy celý “hormonální profil” nebo jak to říct. Ale mohlo by to do té doby vyjít v pořádku už.

denisaklima
22. lis 2024

@monyscerna To chápu. Také si myslím že ji poznám. Jen spíš pro jistotu. Asi určitě ji musím poznat 😀 3 x se povedlo ale nějak to nevyšlo.
Přeji ať je vše v pořádku🤞❤️

anpineapple
autor
22. lis 2024

@denisaklima musí být ❤️❤️❤️ a jak se citis? A to je tvoje třetí ztráta, ze jdeš na testy? U mě teď druhá a fakt doufám, ze to proste byly jen nešťastné náhody 😓 děti už nějaké mas?

denisaklima
22. lis 2024

@anpineapple Ano mám syna v lednu mu budou 2 roky. Ano 3. Snažíme se od dubna v červenci v 7 tt v září “bichemické” a teď jak bylo zase ZT tak už říkala že neví co se mnou že je to divné. Možná je to mnou jak to moc řeším těžko říct. Ale od prvního zadaření v tom červenci mi začalo téct zase mléko tak jsem byla i na testech ale vše v normě.

denisaklima
22. lis 2024

@anpineapple Jak jsem to tušila že to nedopadne tak se snažím být poziitivní. Ale stejně je občas smutno že to nevyšlo.

monyscerna
23. lis 2024

U mě je to snad na dobré cestě 😍🤩 Přeji všem hudbě štěstí ať se zadaří 🤗

siima12
23. lis 2024

Holky duch nebo riska?🧐

denisaklima
23. lis 2024

@siima12 Těžko říct. Někde hází holkám duchy . A nic a někomu to vyjde. Určo něco vidím. Zkus třeba za 2 dny znovu a uvidíš jestli bude sílit.🤞🤞🤞

siima12
23. lis 2024

@denisaklima Zkusím a dám vědět 🍀

mimisekk
23. lis 2024

@siima12 upřímně nic nevidím :(((

siima12
24. lis 2024

Holky dnes 1 DC takže pojedu od znova.😊

denisaklima
24. lis 2024

@siima12 To mě mrzí.😬😬 držím palce v novém cyklu. 🤞❤️

siima12
24. lis 2024

@denisaklima Dekuji snad se zadaří další měsíc 😊

anpineapple
autor
26. lis 2024

@denisaklima tak jsem dnes byla u doktorky na kontrole a taky nás čekají další testy. Objednala nás na leden na genetiku 😏

denisaklima
26. lis 2024

@anpineapple Jeee no vidíš to. To je moc dobře. Určitě bude vše v pořádku🤞🤞 Tak dej pak vědět třeba se do té doby zadaří. ❤️

denisaklima
1. pro 2024

Ahojte holky, přeji krásný první advent. 🩷 Jak jste na tom? Nějaké novinky?

mimisekk
1. pro 2024

@denisaklima Ahojky taky přeju krásný 1. Advent .. no u mě duch slabí ale nevím nevím na světle to jde vidět krásné ale přes fotky moc ne 🥺

denisaklima
1. pro 2024

@mimisekk Něco tak vidím 🤞 Tak držím palce ať sílí.

mimisekk
1. pro 2024

@denisaklima děkuji 🥺🍀

anpineapple
autor
2. pro 2024

@denisaklima Ahojky, krásný advent i tobě 🤍 u mě celkem nic nového... jen konečně prestavam po tom potratu špinit, tak snad všechno bude dobrý 🙏🏻 ve středu jdu na kontrolu a pro výsledky. Měla bych mít za par dni i ovulaci, ale nevím jestli se snažit nebo ne 🤷🏼‍♀️
Co u tebe?

denisaklima
2. pro 2024

@anpineapple Ahooj, já potom 45 denním cyklu vůbec nevim jak to bude tenhle měsíc. Takže to nějak neřeším. A snažím se nějak neupínat a tak. To už máš docela dlouhé. Snad bude vše v pořádku a zadaří se. 🤞🍀

mimisekk
2. pro 2024

@anpineapple ahojky pokud se citis na to určitě se snaž, kazda to má jinak někdo se snaží hned někdo ne . Já se z toho zhroutila tak ze jsem se 4 měsíce nesnazila.. ale bylo to tím ze jsem chytla špatnou psychiku nedavala jsem to..

anpineapple
autor
3. pro 2024

@denisaklima a kolikátý den cyklu teď jsi? Budeš zjišťovat ovulaci?
Já mívám dlouhou i menstruaci, takže jsem počítala, ze teď to bude delší 😖 ale už dobre 🙏🏻 no jsem zvedava a samozřejmě i trochu nervózní co mi zitra rekne 🥲

anpineapple
autor
3. pro 2024

@mimisekk já jsem víc špatná z toho, ze bychom se nesnazili 😏 ale uvidím zítra podle prvních výsledků 🤷🏼‍♀️ je to na nic tohle řešit před Vánoci 😔
Jak to vypadá u tebe?🤍

mimisekk
3. pro 2024

@anpineapple bohužel nijak :( pořad nic v úterý jdu na kontrolu a na potvrzení ovulaci jestli už proběhla nebo kdy proběhne 🙏🏽

denisaklima
3. pro 2024

@anpineapple Noo asi ani ne. Většinou ji má sobě poznám podle bolesti. Ale teď jsem potom ZT a mela jsem cyklus 45 dní. Tak upřímně nevim jestli se to hned vrátí na těch 28😀 Ted jsem 16DC a ovulaci jsem na sobe zatím nepoznala občas ve sprše kontroluji čípek ale teď už na něj týden nedosáhnu. Což z předchozích měsíců nemůžu posoudit jakto protože většinou byl nízko. Ale jinak to neřeším. Spíš bych chtěla aby se mi srovnal cyklus. Začala jsem zase háčkovat a teď je hodně příprav skrz Vánoce tak človek od toho na chvíli opustí. Také mě to stresovalo jak jsem to jakoby vypustila ale teď je to moc fajn se na to neupínat.

anpineapple
autor
16. pro 2024

Ahoj holky, jak se vám daří?🤍 užíváte předvánoční pohodu? 🥰

denisaklima
17. pro 2024

@anpineapple Ahoj upřímně jak jsem si říkala že budu víc zaměstnaná vším tak nebudu řešit. Ale stejně místo dní do Vánoc počítám dny do MS. 😀 Která přišla o 4 dny dřív. Momentálně jsem 6DC. Co ty jak dopadla vyšetření. Jinak přeju klidné a pohodové svátky 🎄

Strana
z6