icon

Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?

darkness1234
19. led 2024

Ahojky ,dnes termín ms , zatím nikde , vím že za tři měření BT se nedá moc poznat, ale předevčírem a včera 37,1, dnes 37,2 , pobolivani podbrsiku jako kdyby to mělo přijít už 3 dny ,prsa jak kdy , ovu nevím kdy byla ale měla sem začátkem měsíce atb na 3 dny , nejvíc čárka byla 9.1. Nebyly stejně silné takže asi negativní pak už sem ovu testy nedělala, včera a dnes tt je tam něco? Je možné že když by tam byl duch ue se ovu mohla opozdit ? Díky za komentare

Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?
Strana
z7
darkness1234
autor
24. led 2024

@lencaa11 jenže mě nebolel vajecnik , to bych cysta poznala už sem je měla několikrát...a jakto že v termínu přišla, já někde četla že kdyz se posouvá ovulace že ti nemá vliv na ms...a to sem si ještě ráno dělala test a docela šlo vidět... a pak jdu na záchod a tohle :( v prosinci tak samo akorát mrcha fakt přišla včas.. ne s pár dní spozdeni. Já už fakt ničemu nerozumím.. myslíte že by mě dr dal něco na udržení ? Kdyz bych mu řekla co a jak ? Test takto ráno není to kdo ví co ale ..

darkness1234
autor
24. led 2024

@julie290 a navíc viditelný duch 22.byl..

julie290
24. led 2024

@darkness1234 to nie sú falošné čiarky. Na 98% to sú len kanaliky a ženy si myslíš že sú to čiarky

ileni
24. led 2024

@darkness1234 ne,pokud dojde k posunutí ovulace posouvá se i menstruace. LF má stále stejnou délku, to už se tady taky řešilo. Proto když vím o ovulaci a delku LF krásné si spočítáme, kdy dorazí MS. A ještě k ty bazální teplotě, že se začne měřit na konci cyklu nemá vůbec žádnou vypovídající hodnotu, to neřekne vůbec nic, ani to že je teplota nad 37 neznamená těhotenství. Když měřit tak to potvrzení ovulace a pak už je to zbytečné

julie290
24. led 2024

@ileni súhlasím. Mne gynekológ vravel, že bazalnu teplotu mám merať od ovulácie až po ms. Ak sa drží nad 37 viac ako 18 dní tak je veľká pravdepodobnosť, že to je tehotenstvo. Ak klesne tak je to menštruácia.

darkness1234
autor
24. led 2024

No nic mějte se a někdy třeba příště

lencaa11
24. led 2024

@darkness1234 povede se dej te tomu čas a hlavně v sobě si to malinko psychicky srovnat není co by vám teď lékař dál na udržení není co Ms přišla a vám se otevírá nova cestička k 🤰 ...uvidíte časem ☘️☘️

kkacca
24. led 2024

Nomen omen, hod se trochu do pohody nebo se brzo zblaznis...

zuzliseek
24. led 2024

@darkness1234 ono tohle vypadá na biochemko jak vyšité proste se vajíčko úplně neuhnízdilo a pak přišla MS

darkness1234
autor
24. led 2024

@zuzliseek no budeme se snažit dal a jak se tohle bídě dít pořád tak zajdu k dr

darkness1234
autor
24. led 2024

@lencaa11 já vím spíš aby se to srovnalo do cyklu 28 dní jak sem měla pokaždé 🙂

darkness1234
autor
24. led 2024

@zuzliseek a čím to může být? Neboť podobný sen měla v prosinci akorát ta potvora přišla na čas, sice teď sem tmzrejme měla posunuto i ovu ale nevím o kolik takže, sem to brala od doby co měla přijít tak sem brala spozdenk neboť všude čtu jednou ze ovu závisí na ms jinde ne tak sem z toho zmatená..

zuzliseek
24. led 2024

@darkness1234 měř hlavně bazalni teplotu dle toho zjistíš kdy byla ovulace, biochemka se můžou opakovat mě se to stalo 2x po sobě, důvodu muže být dost ale příště aspoň tak hodně netestuj akorát se tím stresuješ a stojí to docela dost korun.

darkness1234
autor
Autor odpověď smazal
reeeza
24. led 2024

@darkness1234 když se nezadaří hned tak po nějaké době urputného lovení duchů je třeba se vnitřně nějak obrnět, hodit do co největší pohody a jakési odevzdanosti, nechat ty věci plynout, tělo a přírodu nechat pracovat za nás...a věřit že jednou ms nepříjde a bude tu mimi.
Hele když někdo tlačí na můj výkon, tak jsem z toho v nepohodě, ve stresu, nemí mi z toho dobře. A stejně to má i naše tělo, když tlačíme na jeho výkon. Není v pohodě a já třeba věřím tomu, že to na otěhotnění může mít vliv.

Strana
z7