icon

Sdílejte fotky těhotenských testů v různých dnech po ovulaci

bollicina
21. čer 2024

Ahoj děvčata jaký ste měli TT třeba 8 9 10 14dpo hoďte sem foto jestli ste je fotili prosím

moncici00
22. čer 2024

@bollicina 6,7,8,9,10 a 14 DPO ☺️

tehulenka
22. čer 2024
tehulenka
22. čer 2024
bollicina
autor
Autor odpověď smazal
hennrietta
22. čer 2024

@bollicina Fotka je nekvalitní a rozmazaná. Nejde nic vidět.

bollicina
autor
Autor odpověď smazal
siima12
22. čer 2024

@bollicina vidím 😊

hennrietta
22. čer 2024

@bollicina Kdy máš dostat MS? Zkus test za další 3 dny opakovat a už bude jasno. Náznak tam je.

bollicina
autor
22. čer 2024

@hennrietta tak to vůbec netuším kdy má přijít MS v květnu se samovolně potratila a 12. 6. Byla ovulace.

lucie_91
23. čer 2024

Ahoj, prosím o názor, je to duch nebo faleška? Je to mamatest 10 z předevčírka. Včera a dnes drmax negativní. Vím, že se nemá míchat typ testu, nebyl ale jiný k sehnání. Mám doma už 3 děti, beru pečlivě antikoncepci Azalia, manžel pomáhá s dozorem, aby se nezapomnělo, mám na pilule budík a dodržuji, nedošlo k žádnému vynechání, viroza žádná nebyla, žádné nové léky, nic. Děkuji.

hennrietta
23. čer 2024

@lucie_91 Pozitivní není. Čárka není celá, jen vršek lehce prosvítá. Brala bych ho jako vadný, když byl test z Maxe negativní. Zkus udělat znovu za pak dní, pokud to nedostaneš.

lucie_91
23. čer 2024

@hennrietta Čárka je právě vidět až dolů světle růžová, na fotce to je vidět spíše nahoře, jak píšeš. Zpoždění je už přes týden. U předchozích těhotenství jsem měla duchy týden po vynechání ms, dálnice až od dvou týdnů po vynechání. Testnu zítra a uvidíme. Děkuju

lucie_91
23. čer 2024

@bollicina mohlo by se jednat o zbytkové HCG po potratu

tehulenka
23. čer 2024

@hennrietta podle mě vadný test

tehulenka
23. čer 2024

@bollicina zkusila bych normálně papirkovy ,tady v těch plastových to bývá dost blbě rozpoznatelné jak to háž stíny....

bollicina
autor
Autor odpověď smazal
bollicina
autor
Autor odpověď smazal
salmina
23. čer 2024

@bollicina mě facelle udělal falešného ducha.
.od té doby už nikdy vícejsrm nekoupila...dr.max je opravdu spolehlivý...