Síla tt testu. Vyjdou stejně různé značky testu?
Ahoj, prosím zajímalo by mě, jestli různé značky testů vyjdou stejně? Myslím výsledek... mám no name testy, 5 ks a na všech duch, dnes už výraznější ale pořad to není ono . Jsem dnes 13.DPO, to už bych si představovala viditelnejsi čárku. Tak zvažuji koupit clearblue, jaký je vás názor na testy? Dekuji 🙂
@sudylichozrout tak to ziju v mylce 🙂 ale je fakt, ze ja si vzdy delala testy nejdriv den dva po vynechani mesicku a tak by se myslim dle navodu mel ten clearblue delat.
@eleanorrigby Jj, presne tak. Ja testovala treba 12 dpo, protoze mam 10 dnu jen lutealni fazi, takze jsem testovala uz pri zpozdeni, ale v dobe, kdy nektere damy na menstruaci teprve cekaji. Ty fotky jsou z webu, neni to muj test, jo?
@sudylichozrout nemohla jsem vydržet, protože dnes máme rok od svatby a bylo to hezké to oznámit. 😊
@leniiid Gratuluju 🙂 A drzim palce.
@sudylichozrout dekuji, snad vydrží... už máme jednoho skoro 3leteho kluka ;)
@leniiid jak vypadá Váš test těhotenský myslím čárky

@leniiid Vydrz prosim te a nekupuj zbytecne testy. Pockej par dnu a udelej test obyc mamatestem. Pokud bude carka slaba, tehotenstvi proste neprosperuje. Stava se to. Fakt na tom vysledku nic nezmenis, kdyz budes testovat jak vztekla a kupovat zbytecne drahe testy. V clearblue digi je uplne stejny papirek jako v ostatnich testech. Jen ma navic maly cip, ktery vyhodnoti intenzitu carky. Nedigi test od Clearblue je uplne stejny jako ten od GS za pade. Stejna chemicka reakce.