Zkušenosti s Mamatestem. Jsou negativní recenze opodstatněné?

eloana
3. dub 2025

Ahoj,ráda bych se zeptala na zkušenosti s mamatestem....dříve mi ukazoval spolehlivě, teď na něj čtu dost negativ. Jsem cca 10dpo....testu dřív neb teď dělala s chemickou látkou,která není pro těhotné úplně dobrá...
Včera jsem dělala test tam mi vyšel duch....a dneska v podvečer již viditelnejsi.. zkoušela jsem po obědě i nějaký test z actionu a tam jsem nic nevykoukala. Ale z předchozích tehotenstvi mám zkušenost, že mám výraznější testy večer....nikoli rano. Děkuji za nazor

lujhu
3. dub 2025

@eloana Já bych řekla že na tom druhým testů je pidi duch, zkus za 2 dny znova

lencaa11
3. dub 2025

@eloana něco tam je ale tím že test jiný byl negativní tak bych šla do lékárny pro jiný test když je HCG bude na každém čárka ( zatím bych to brala z rezervou )

eloana
autor
3. dub 2025

@lencaa11
@lujhu nabíhal i tak zvláštně....testovací byla od začátku silná....pak doběhla a zesvetlila se....většinou se ukazovala po chvilicce ...

lencaa11
3. dub 2025

@eloana tohle je vadný test koupit jiný test ( Benu ,Dr max ,rosmann )

osaka_9
4. dub 2025

@eloana Kup raději nějaký jiný test. O těchto v poslední době neslyším nic dobrého.

terezarott
5. dub 2025

Taky jsem nevěděla jestli Mamatest nedělá falešné výsledky, protože s prvním těhotenstvím jsem Mamatest nepoužila. Tento test jsem si dělala 13.DPO.U vašeho to vypadá nadějně. Určitě testovat dál a zkuste i jiný test ☺️

anetttie
14. dub 2025

@osaka_9 já mám doma tyto testy rok a jsem po ket 6 dni a mám dušíky. Myslíte že před rokem byly taky vadné?

eloana
autor
15. dub 2025

@anetttie těžko říci, ale zkusila bych jiný test....tento byl opravdu vadny.....ale při namocneny nabihala druhá carka drive než kontrolní, to už bylo podezřelé.....neb to bylo ještě před menstruaci....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru