icon

Sílící duch a očkování na covid. Jít se očkovat, nebo se tomu raději vyvarovat?

kachna6698
22. čer 2021

Ahoj,vím že je tady už pár diskuzi na toto či podobné téma ale zajímal by mě názor zda jste to některá neměla podobně a jak jste se případně zachovaly.
Před cca 14 dny sem se zaregistrovala na očkování na které jdu teď v pátek. Mám 2den zpoždění tak sem začala testovat a mám sílícího ducha
Můžu bez problémů na očkování či se tomu mám radši vyvarovat? Jsem 2 měsíce po biochemickém tak sem teď více opatrnější.dekuji 🙂

Sílící duch a očkování na covid. Jít se očkovat, nebo se tomu raději vyvarovat?
Strana
z2
izzylka
23. čer 2021

@kachna6698 tak jestli máš ovulaci jen podle apky, tak to tak vůbec neber 🙉🙈 já myslela že ji.máš potvrzenou testama, dr, nebo teplotou 🤣 takže mohla být ovu uplně kdykoliv a v tom případě i síla čárky můžou být ok

lachtanice86
23. čer 2021

Nešla bych

jana_zofie
23. čer 2021

Ja tusila, ze jsem a nakonec na prvni davku sla s tim, ze pokud opravdu budu, druhou odlozim na 2. trimestr (coz jsem nakonec udelala). Ale jako jestli se v 2. trimestru nechas bodnout 2x nebo ted jednou a pak s odstupem je podle me jedno. Ja jen nechtela furt presouvat terminy, kdybych nahodou nebyla, to bych totiz pri intenzite naseho snazeni mohla presouvat donekonecna, kdyby se nedarilo.

krasna_neznama86
23. čer 2021

Nešla bych a to jsem zastánce očkování. Mně bylo po obou vakcínách blbě a u druhé jsem měla vysokou horečku...

nazka
23. čer 2021

@kachna6698 já bych teda nešla, pokud je to vysněné miminko a test by byl silnější v pátek. A to jsem pro očkování

michalkovamonica
23. čer 2021

Já se byla očkovat před 2 týdny (teď jsem v 30tt), v očkovacím centru. Měla jsem tam zvlášť pohovor s dr. a říkala, že v prvním trimestru určitě neočkovat a že nejlépe na konci druhého, že jsem tam ve správné chvíli, že mimi bude mít protilátky a že ve 3. trimestru by jsme jako riziková skupina už měly být zaočkovány.

kachna6698
autor
23. čer 2021

@nazka děkuji za info.je vysněné a čárka je dnes zase silnější a doktor mi to potvrdil .opravdu děkuji za názor

kachna6698
autor
23. čer 2021

@michalkovamonica děkuji 🙂

kachna6698
autor
23. čer 2021

@nazka dnes takto

nazka
23. čer 2021

@kachna6698 moc gratuluji 🍀 teď přes léto se covid snad nezblazni a v druhém trimestru už bych se nebála.

kachna6698
autor
23. čer 2021

@nazka děkuji snad to bude jen lepší a lepší 😇♥️

kachna6698
autor
30. čer 2021

@nazka
@michalkovonica
Holky tak dnes 10 dní zpoždění a v pátek jdu k lékaři 🙂

petramana
30. čer 2021

@kachna6698 gratulace 🍀 a nechala jste se teda ockovat nebo jak jste se rozhodla?

kachna6698
autor
30. čer 2021

@petramana nenechala... Je to vysněné miminko. 😍 Radši sem zavolala i lékaři teda

nazka
30. čer 2021

@kachna6698 skvělá práce. Držím palce, ať vše dobře dopadne a máte za 8 měsíců miminko u sebe ♥️ jak je Ti?

kachna6698
autor
30. čer 2021

@nazka děkuju 😇😇 trochu mě tlačí v podbřišku a mám citlivá prsa. A teda častěji cítím hlad 😅😅 jinak nic

kachna6698
autor
2. črc 2021
Strana
z2