Slábnoucí čárka na testu, pozitivní hCG
Ahoj holky, jsem zcela zmatená...
18.10. jsem dostala menstruaci přesně v den, jak jsem měla. Menstruaci mám zcela pravidelnou. Mívám ji bolestivou, ale tentokrát se ty bolesti opravdu téměř nedaly vydržet. Tři dny byla dost silná a pak přešla do špinění, což trvá v podstatě dodnes. Asi týden od začátku menstruace jsem si dělala test a vyšel mi krásně pozitivní. Testovala jsem se pak obden a pokaždé byla čárka o něco slabší. V pondělí 30.10. jsem byla na gynekologii, kde na ultrazvuku řekla, že mám prokrvenou sliznici a na levém vaječníku cystu, ale těhotná nejsem. Že to vypadá na samovolný potrat. Pro jistotu mi vzala krev kvůli hodnotám HCG.
Dnes, tedy 1.11., jsem si volala pro výsledky a byla tam jiná paní doktorka, která mi oznámila, že HCG v krvi má hodnotu (myslím) 100 a že tedy nejspíše jsem těhotná... ?! Říkala jsem jí, že mi v pondělí druhá paní doktorka řekla, že určitě těhotná nejsem, ale ta dnešní mi řekla, že by na ultrazvuku zatím nic vidět nebylo.
Tak jsem si v zápalu radosti udělala test a druhá čárka byl už jen duch... Přitom poslední dva dny mě začaly bolet prsa, mám teď období ovulace, ale tohle se mi nikdy nestalo.
Příští týden jdu na kontrolu krve i ultrazvuk, ale jsem zmatená a zajímaly by mě Vaše názory a zkušenosti. 🙂
Je vůbec šance, že bych mohla být těhotná? Hcg v krvi má prý dobrou hodnotu, ale čárky na testech mizí?
Doufám alespoň, že pokud to opravdu odešlo, tak se to povede hned další měsíc, už jsem docela zoufalá 😀 🙂 🙂
Můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte?
@kristynaa_23 Od ledna. Vím, že to není oproti některým dlouho, ale mi to připadá jako věčnost. 🙂
@shinky Od ledna to ještě krátká doba opravdu 🙂) zadaří se.

Bohužel to vypada spíš hůř než líp. Během menses odešlo možná i oplodněné vajicko (nestihla se uhnizdit,gen. vada? těžko rict) ale počkej si na výsledky. Naděje umírá posledni🙂