Slábnoucí čárka na tt. Zkušenosti? Co to mohlo způsobit?
Ahoj , poslední ms jsem mela 12.2.2021 další ms mela přijít 12.3.21 ale ta se nedostavila 15.3 jsem dělala test a vyšel slabě pozitivní další den zase a další den taktéž 19.3 jsem dělala další a čárka uz byla méně videt včera a dnes rano čárka uz žádná .. menstruaci stále nemam . Četla jsem spoustu diskuzi a info na netu , ale nijak moudra nejsem . Mate nekdo zkušenost a víte co to způsobilo ? Jestli nejaka hormonální bouře ? Cysta ? Dekuji všem za odpověď .
@mikejla93 Dekuji za odpověď , myslela jsem si to , jen cekam kdy dorazí ms a stále nic , bojím se aby to odešlo samo . Nevis za jak dlouho ti prisla ms ? Jinak anonym proto , protoze sem chodí známy a příbuzný a v naši situaci nechci aby řešili jeste tohle 🤷♀️
Asi za týden, +-. Jen teda pak v nemocnici hlídali dle odběrů, než se HCG dostalo úplně na nulu, jestli je vše v pořádku..tak si asi pro jistotu zavolej na gyndu..
Mela jsem taky takhle slabé testy,po prvnim negativním přišla MS za 2 dny. Tak drzimt palce at se příště zadari az do konce 🙂
Měla jsem to stejné, u mě se MS dostavila po týdnu meškání. První pozitivní test jsem si udělala hned první den meškání. Čárku jsem měla na každém testu celý týden, ale byla stále slabá a nesílila. A týden na to se dostavilo krvácení. Tři dny po začátku krvácení jsem šla na gyndu, tam byl vidět gestační váček (byla jsem 4+4tt), ale již byl částečně odloučený. Bohužel. Půjdu ještě na další kontrolu, jestli odešlo vše jak mělo.
Přeji hodně stěstí při dalším snažení🙂
Dekuji za zkušenosti ja mam zpoždění 10 dni na testu jen slabá čárka jen z ranní moče a jeste až po limitu a menstruace nikde .. tak ja nevim zda cekat nebo jit k doktorovi ..

Biochemické těhotenství, taky se mi stalo.. posléze přišla MS a pokračovali jsme dál..