icon

Snaha o mimčo. Je naděje?

domca124
1. srp 2021

Ahooj je mi hloupe se ptat (21)
ale s prítelem jsme měli sex a on se do mě udělal víckrat zamorejme to není problem ale moje otazka zni : 26.7 jsem mela menstruaci 4 dny a jak skoncila byl sex a ted uz asi 4 den mam priznaky ze bych ji mela dostat a ona furt nikde tehotensky test negativní 😔 myslite ze je alspon mala nadeje ze bych mohla byt tehotna❤️👌🏻 dekujuu

ivya
1. srp 2021

Takhle brzy po MS: 1) s největší pravděpodobností neotěhotníš, protože nestihla ani proběhnout ovulace, natož oplodnění a 2) i kdyby na krásně proběhla, na testu nic nebude. Maximálně by teď mohla pomalu probíhat ta ovulace.

kmarie81
1. srp 2021

@domca124 nevim kolik ti je, ale jestli to v zavorce je vek, tak to uz bys mohla vedet, ze takhle brzo by si priznaky rozhodne jeste nemela a navic mi tam ty datumy dost nesedi - jestli si 26 dostala ms, ktera trvala 4 dny a pak byl sex tak bys ten sex musel byt v patek 30. A dneska je nedele tj jen 2 dny po sexu, tj si tehotensky priznaky mela 2 dny pred sexem? Ale mozna tomu spatne rozumim

nikolinka23
Autor odpověď smazal
jaja01k
1. srp 2021

@nikolinka23 Na žádném nic nevidím.

anonymni123kj123
1. srp 2021

@nikolinka23 na jednom ryska, negativní

domca124
autor
1. srp 2021

@kmarie81 Myslim to tak ze kdyz mi skončila menstruace byl jen sex s vyvrholením pokaždé ted mam asi 3-4 dny menstruace a ta nikde jestli by to mohlo neco znamenat

ivya
1. srp 2021

@domca124 Nespletla sis to datum teda? Neměl to být červen, místo červenec? A jinak vlastně nevím, co chceš slyšet... Buď se ti něco na testu ukáže nebo ne, to nemůžeme vědět. Záleží, jestli byla ovulace, jestli byl sex ve správný čas, jestli došlo k oplodnění,...