icon

Snaha o miminko. Co by to mohlo být?

mnbvcxy12
30. lis 2020

Dobré ráno, chtěla bych se zeptat, jestli jste měla některá podobnou zkušenost jako já. V červnu jsem vysadila antikoncepci a řekli jsme si, že se chceme snažit o miminko. Netlačíme na pilu, prostě tomu necháváme volný průběh. Po vysazení antikoncepce mám MS dost nepravidelnou... cykly byly 37, 36, 43 a na další menstruaci stále čekám. Byla bych ráda kdyby nepřišla ale dnes je to už 58 den cyklu a stále nic a to mi přijde hodně. Těhotenský test jsem zkoušela cca před týdnem a je negativní. Napadá někoho z vás, co by to mohlo být? Setkala jste se s tím některá? Předem děkuji za odpovědí

eviks
30. lis 2020

@mnbvcxy12 bud rozhazeny cyklus po antiko a nebo polycysticke vajecniky, zkus mrknout na net jestli nemas jeste nejake dalsi pridruzene problemy...byva to dost caste.

leniczka23
30. lis 2020

@mnbvcxy12 máš prostě rozházené cykly z té antikoncepce a tipuju že ti stále nenabehla ovulace. Tohle už si měla řešit s doktorem. Doporučuju kapky Gynex.

mnbvcxy12
autor
30. lis 2020

k doktorovi jsem objednaná 11.12. na ty polycistické vaječníky jsem se dívala a i ty přidružené problémy by seděly

mnbvcxy12
autor
30. lis 2020

nepravidelný cyklus jsem měla i před antiko... a tu jsem brala cca rok a pul

mnbvcxy12
autor
30. lis 2020

ale jakmile řeknu doktorovi o nepravidelné menstruaci, tak mi řekne, že je to ještě v normě... a odchylky můžou být... jde nějak doktora požádat o podrobnější vyšetření? chtěla bych mít jistotu, že je všechno v pořádku a není tam nějaký problém...

jinajanna
30. lis 2020

Tělo se musí dát trochu do kupy, já po vysazení antiko neměla MS rok.

brucinka88
1. pro 2020

Ahojky, já vysadila v září a ms jsem dostala až po 59 dnech 😲 doktor mi doporučil pít 14 dní řebříček a 14 dní kontryhel, ms přišla po 14 dnech pití řebříčku, ale těžko říct jestli to byla jeho zásluha.. Teď čekám ms a jsem zvědavá jestli se už vrátí do normálu...

ondul
1. pro 2020

Me po vysazeni HA trvalo rok, nez se mi mesicky ustalily.