Snažení Červen 2020. Podělíte se o testíky a grafy?
Ahoj. Ráda bych tady poznala ženy, co se taky teď snaží o mimi. Musím to teď dát anonymně, aby ještě nikdo nic neviděl... Ale budu ráda, když sem dáte své testíky, grafy aj. 😊 a budeme si spolu moci zkrátit to čekání. Já jsem 9DPO, tento měsíc přišlo brzy špinění a dnes jsem zkusila test, který hodím do komentáře. Tak jsem zvědavá kolik nás tady je a byla bych ráda, kdyby tu psaly opravdu fajn ženy ☺ pro rýpalky tu není místo.
@jasmina1992 Ale jde tam neco malinko videt. Ja se zarekla,ze do pondeli uz nebudu delat test a doufam,ze nedorazi MS 🙂 Odjela jsem k rodicum a testy nechala doma,bo bych to jinak nevydrzela 🙂
@jasmina1992 mě se pro změnu teď neukázala 🤦♀️😁
Právě jsem našla po WC na papíře jasně červenou čerstvou krev. Takže to asi zase nevyšlo 🤦♀️
To mě moc mrzí..
Jeeej, a to vypadalo fakt nadějně :( ja uz jsem si slibila, ze pred ms nebudu testovat, jsem pak o to vice zklamana
To mě mrzí☹️
Test nám ter negativní. Tak já nevím, že bych měla 3 duchy a druhý den už nic? Achjoo... Nemít to špinění a nevolnosti, tak netestuju..
@jasmina1992 tady bohužel nic nevidim :(
Buď se to neudrželo, nebo možná chyba testu. Obavám se, že pokud máš teď tt negativní a už začínáš špinit, tak ms dorazí ☹
@nikishkaaaa je to možné. Nešpiním ještě, jen včera v takovém čerstvá krev trošku. Ale test negativní, takže tento měsíc asi nic 😏
Ahoj holky, přidám se k vám ♥️Chceme miminko od února a zatím nic, takže už nervucky lehce pracují. Prvního syna jsme udělali ☺️ po 3 měsících (spíš) nesnažení. A teď už je to docela doba 😅. Dnes teda přišla ms, takže zas až pristi mesic. Jinak dělám ovu testy a sem tam zobnu listovku. Jak jinak podporujete otěhotnění? Zobete vitamíny nebo pijete čaje?
@evelin1251 ahoj, taky se nam prvni povedlo po 3 mesicich a ted uz 6 mesicu nic ☹ takze nervy chapu. Ja uzivam listovku, fertipronu (chytre miminko), drmek, piju caj na podporu plodnosti od Mojziskove, delam ovu testy a stejne nic :D vim, hrotim to, ale nemuzu si pomoct.
@nikishkaaaa no taky jsem jak prdlá, dokonce jsem tu dnešní ms obrečela. Muž to má na háku 😅 a tvrdí, že až to přijde tak to přijde. No má pravdu 😳😢😆 Ale štve mě to. Doma máme kluka, za chvilku mu bude 2,5 r., potřebuje sourozence jako sůl, nechtela jsem, aby byli moc od sebe, a bláhově jsem si myslela, že 2.dítě bude hned.
Já jsem přemýšlela o kontryhelu, ale koukám, že ten Drmek je asi lepší.
Necvičíte někdo cviky od Mojžíšové?
@evelin1251 tak to máme úplně stejně, ta naše rošťanda bude mít 2,5 v červenci 😀 jestli můžu poradit, tak raději Drmek, o kontryhelu jsem hodně četla, že rozhodil holkám cyklus a posunul ovulaci
@gutentag neco vidím, ale nevím, jestli to je růžové nebo šedé, vadí tam ten stín. Ale měl by to být dušík 🤗
Tak ms včera večer dorazila 😐
@jasmina1992 To me mrzi :(
@jasmina1992 taky mě to mrzí 😔
Já dnes už test nedělala, uvidím, zítra by asi měla dojít ms. Dnes je mi teda příšerně, od rána na zvracení a žáha pálí o 106 (a doma došlo Rennie🤦♀️) takže asi kvalitní PMS.
@guseklo co je to za test? Je v limitu?
Livsane časný,ano v limitu
@guseklo ten taky používám. Před 3mi dny mi ale ukázal čárku chvíli po limitu a další den nic.
Tohle ale vypadá nadějně 🤗 kolik máte do MS?
Ja mam.prave asi tyden po ms,ale boli me prsa,ale to uz by byly dalnice ze?
@guseklo většina Vám tedy napíše že ano. Ale já sama vím, že to tak být nemusí. Můžete mít později ovulaci jeho Vám poště pomalu roste hcg. Už bych šla asi na gyndu, aspoň na krev

No já také to mu moc nevěřím, navíc čárka zmizela už tam není 😀