icon

Snažení. Kdo se také hroutí, když známí oznámí, že čekají?

kubacka
17. srp 2021

Ahoj holky, vím že je tu hodně takových diskusí, ale potřebovala bych slyšet že nejsem jediná kdo se hroutí, když známí oznámí, že čekají. Takoví co otěhotní po 3 měsících. My čekáme už 4 roky a brzy se asi složim

klokanka31
17. srp 2021

@kubacka Nejsi jediná 🍀 Taky mě to trápilo, kolikrát jsem to i obrečela 😞

nihanin
17. srp 2021

Určitě nejsi jedina..přeji ať se co nejdříve zadaří 🍀

themuffin
18. srp 2021

@kubacka nejsi jediná 🍀

pajushka1
18. srp 2021

@kubacka jediná nejsi ! My jsme se snažili skoro 4 roky a já začala nenávidět každou těhotnou ženu co jsem potkala. A to jen u nás v ulici jsou 4 těhotné.. teď už tedy mezi ně patřím i já.. ale bylo období kdy jsem brečela do polštáře když mi můj o 4 roky mladší bratr řekl,že čekají miminko..
Všechno má svůj čas a i Vám se to podaří ❤

chasing_rabbits
18. srp 2021

Já o miminko přišla a doteď je mi smutno při pohledu na děti v kočkárku 😔

sirinfirst
18. srp 2021

Já jsem to tak měla po potratu, ačkoli to bylo neplánované miminko a vlastně jsem měla pocit, že ten potrat nijak tragicky nenesu, vůbec jsem pak nepřála těhotným..

linducha90
18. srp 2021

@kubacka takových nás je víc, snažili jsme se pár let a vždycky to bolelo, ale každý to pochopil 😉 nejhorší bylo když jsem otěhotněla stejně jako naši nej známý, já ale bohužel potratila, rok mi trvalo než jsem se s nima dokázala opět normálně bavit. Takže je to úplně normální, ale každý se dočká svého štěstí 😉🍀

teress1215
18. srp 2021

Znám tenhle pocit, po dvou potratech, doma žádné a kolem mě plno těhotných. Po potratu byly fakt úplně všude 😤 uklidňovala sem se větou ze sama nevím čím si prošly, třeba mají taky vytouzene po dlouhém čase, třeba taky o miminko nekolikrat přišli, až sem ji postupem času začala přát, tak stejně jako segre kdy já v březnu byla na revizi po ZT a ona v dubnu otěhotněla, bylo to něco strašného pro mě ale, teď se ji snazim pomáhat 😊 věřte mi že se na vás štěstí jednoho dne usměje a vy své děťátko budete držet v náruči 🍀😊 neztrácejte naději ♥️

petradt1986
18. srp 2021

Taky se snažíme.. U mě je nejhorší, že 90procent zákazníků u mě v práci jsou nastávající maminky s dětmi.

junykessy
18. srp 2021

@kubacka nejsi jedina bohuzel. Dnes je to 5tyden, co jsme prisli o holcicku v 17tt. Cekali jsme na miminko 8let a takhle to dopadlo. Kamaradka otehotnela mesic po mne. Vubec se o mimi nesnazili, nechodila po doktorech nic kaslala na to a podivej, zrejme v lednu porodi zdraveho chlapecka. Kde je ta spravedlnost? Nikde bohuzel. Ale nezoufej, hlavu vzhuru. Ja budu bojovat jako lev at uz prirozene nebo za pomoci lekaru. Dokonce jsem si stahla meditaci, snazeni o miminko. Pomaha mi to, placu u toho ale ja se nedam. Drzim pesticky 🌹

krisvm
18. srp 2021

nejsi jediná ;)

alik20
19. srp 2021

Taky jsem to tak mela, nakonec jsme sli na umele. Ted bych chtela druhy, jeden pokus se vubec nechytil a druhy jsem potratila v 10tt. Ted uz mame posledniho mrazacka a odkladam to, bojim se dalsiho neuspechu. A manzel uz ani nechce 😔

garpova
19. srp 2021

@kubacka Ahoj, na dceru jsme čekali skoro dva roky, nakonec je z IVF, kvůli neprůchodnosti vejcovodů. Druhé, nečekané, ale nijak jsme se nechránili, bylo loni v listopadu. Bohužel v 6tt zamlklé těhotenství. A když někde čtu, že je někdo těhotný, ať už tady, na MK, nebo i jinde, nebo mi to někdo řekne, že čeká miminko, tak je mi to pořád trochu líto, ale co se dá dělat.

romyys
10. zář 2021

Nejsi sama taky mám v okolí plno těhotných žen a nebo už děti mají je z toho smutno že já ještě nejsem taky těhotná snažíme se měsíc zatím 😢