Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?
Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.
@aneta15 Tak to je pak na nic. Ale teď bude podzim, takže větší svetry jsou jasná věc. A nemuselo by to být u tebe ani nápadné.🙂
@marta_kovar to netuším jsem 3 TT snad to nebude poznat 🤔já teda budu mít problém to vydržet sama
@marta_kovar
@aneta15 ja mam tiez nejake vyvalene brucho, ked sa da rozopinam si dziny 😳 inak mi je furt spatne a chce sa mi spat, do toho bola dcera nemocna tak sme sa moc nevyspali 🙄 a prsia mam furt stejne, ani nebolia len kojeni je obcas trochu neprijemne 🤷🏻♀️ A strasne mi ubudlo mlieko
@mimisef No já to vidím stejně ikdyž přítel to samozřejmě ví ale stále se to ve mně pere.🙂
A hledám výmluvy proč nemůžu pít alkohol na oslavách.
@vladienka Mně je dobře a ani podbříško už nebolí. 🙂 Ale jsem jako mičuda.😨
@marta_kovar podbřišek mě bolí taky no :/dneska návaly 🙏🙏😂
@mimisef Jo ty mám taky a tlak občas 140/98😖
@marta_kovar já mám celý život nízký možná to těhu mi ho zvedne,sice dvě děti už teď těhu po 13 letech a přijde mi to jak poprvé 🙏
@mimisef Tak snad bude všechno v pořádku ale věřím za nás všechny! ☺️
Ahoj holky... já sice těhotná nejsem (teda asi), ale kdybych byla, tak věřím, že už v 6tt bych nedopla gatě..u druhýho to na mě bylo poznat taky už během cca 7tt...
Jinak jsem nyní 24dc tak jsem zvědavá, už zkoušíme 5.mesic...a co je tentokrát jinak je, že se mi včera strašně zhoršila pleť. Nemám ji nikdy nic moc, ale teď je to jako v 15☹ ach jo...
@vladienka Já chci také moc pogratulovat. ❤️A chci se jen zeptat zda nevíš příbližné datum početí. Protože já jak mám delší cyklus tak se v tom trošku ztrácím. 😓😄
@marta_kovar asi 23.8. Co je 12DC
@vladienka Tak to by jsme na tom měli být dost podobně. Jelikož menstruaci jsem měla poslední první den 1.8 a dle menstruačního kalendáře měla být ovulace od 18-22.8. Takže já to taky vůbec nevím. 🤦🏽♀️😂
@marta_kovar já měla první den poslední MS 5/8. Ve středu KO, to jsem měla být 7+2, ale dle utz 6+3, ❤️ bylo. Podle Dr vše v poradku... sama říkala, že se uvidi až na screeningu, ze v těch prvních KO to přesně neurčí..
@rickym Tak to gratuluji a držím palce😘. Já jdu až 7.9 😔
@marta_kovar díky. Čekání je dlouhé, ale aspoň už bude všechno hezky vidět😉🍀
@rickym Konečně v pondělí na první kontrolu. Snad všechno bude v pořádku. Stále na to musím myslet..
@marta_kovar tak budu držet pěsti, ať je vše v pořádku🍀 Já jdu na další 17/9 a taky jsem nervózní, jestli se vyvíjí jak má..
@rickym Moc děkuji ale jelikož mi je dobře a nemám žádné problémy tak předpokládám, že bude vše ok. 🙂
Tak u nás to vypadá na zamlkly potrat. Vzali mi krev a ve středu znovu. Ale už teď mám zprávu do nemocnice. Takže si myslím, že je to jasné.
Jsem neskutečné zlomená a mám pocit, že to nezvládnu.
@marta_kovar ahoj, zvladnes! Vim, ze si rikas, ze celej svet je ted na hovno, ja prozila to samy, sp v 6tt v cervnu. Musis si rict, ze proste priroda vi co dela a ze je vlastne ,,dobre,, ze se to stalo takhle brzo... Urcite se zadari brzo znova a vse dobre dopadne, drzim ti pesti a bud silna...
@marta_kovar vím jak ti je ! Ale nevěš hlavu ! Já potratila v 7tt , přišla jedna ms a jsem těhotná znovu ! To tělo ví, proč to dělá!
@marta_kovar ahoj boze to ma strasne mrzi... preco si to vlastne myslia? Nebije srdiecko?
@vladienka Vložím ti sem foto zprávy.
@marta_kovar aha tak to je jasne :( musis byt silna, zvladnut toto a urcite sa podari hned znovu. A ty si nemala ani nevolnosti?
@vladienka Měla jsem jenom žaludek na vodě ale vysloveně nevolnosti ne. A bolela mě prsa a únava. Jinak ok.
Děkuji.

@marta_kovar já nosím vše elastické na tělo, takže nemám vůbec nic na sebe, co by to zamaskovalo 🙂