Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?
Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.
Já mám další kontrolu za týden a taky jsem z toho na nervy už teď.... @marta_kovar to mě moc mrzí ale tělo ví co dělá, určitě to vyjde příště 🙂.
@marta_kovar to mě strašně moc mrzí, taky jsem jedno zamlklé zažila, musela jsem na revizi. Ale zkus to brát tak, že příroda věděla...taky jsem to obrečela, moc...a i proto se teď bojím každé kontroly. Myslím na tebe ať to zvládneš a opravdu se říká, že pak je pohnojeno a určitě se brzy povede // 🍀🍀🍀
Dobrý den, snažíme se s manželem o první miminko od srpna a pořád se to nepovedlo. Jak jste na tom vy? 🙂
Snažím se na to nemyslet, ale moc to nejde... 😊
Ahoj holky, ja mela MS 1.8. A na kontrole u dr jsem byla 27.8. kdy mi rekla, ze ms je na spadnuti a napsala mi hormony. Noooo ale za dva dny jsem mela pozitivni test. Tyden na to tecka na UTZ a dnes uz zacinam 24.tyden a termin porodu mam 9.5. 🙂 vim dokonce presne, ze ovulace byla 17.8. Hodne jsem se hlidala uz rok. Sex byl 4 dny pred ovu v dobe tabora, kdy jsem tu mela 8 deti u koni :D a cekame druhou holcicku Rozarku 🙂
@katousek4 Také zatím nic :(
@karolinalankova u nás taky pořád nic 🤨😒
Nám se zadarilo v říjnu 😊 Teď jsem ve 26 tt
Ahoj holky, tak já od potratu stále také nic. Bohužel. Už jsem z toho na hlavu a nevím kde je problém. S partnerem spolu spíme každé dva dny po celý měsíc. Ale bohužel stále nic. Už se i těším až bude zase srpen a my vyrazíme do nějakého centra na větší kontrolu. Držím všem palce.
@marta_kovar ahoj, pamatam sa na teba, mrzi ma to :/ snad sa vam coskoro zadari, teraz je taka divoka doba, moze to byt aj stresom
@vladienka Děkuji. Úplně v to nedoufam. Není to podle mě ani stresem. Konečně jsme přestěhování takže jsem už klidnější. Uvidíme jak to dopadne 😊
Můžeme si s manželem nechat udělat nějaké testy? I když se ještě nesnažíme rok?
Děkuji za radu.

@marta_kovar Ja mam dalsiu kontrolu o tyzden a mam hrozny des z toho.. a to si ani neviem predstavit ako sa citis :( mne je skoro cele dni blbe tak si vravim ze sa snad dari 🤷🏻♀️ Ale v sobotu som spadla zo zidle pri malovani tak clovek nikdy nevie co sa tam dnu deje..