Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?
Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.
@zelenoockaa ja myslela, ze den je nejhorsi 🤔...ja ted kojim jen 2x kolem pul 9 vecer a rano ve 2...a zatim stejne nic..s tema dvema rokama ani nestras! To je dlouho 🙄
@addik112 ale ona snad plne kojila v te dobe jeste 🙂. Snad to přijde brzy 🙂
@dareenn moc děkuji. Koupím taky tam
@zelenoockaa kez by...zacinam byt trochu skepticka 😞
ahojky holky ja uz mam po ovulaci brala jsem clostik teplota je 37,1 dneska kdyz jsem sla na zachod tak jsem mela bily husty vytok mam cipek strasne nahore nenahmatatelny teda tak nevim testovat budu az pristi tyden tak uvidime
@julinecka24 držím palce 🙏
@verunka15 myslíš že by to mohl být náznak na těhotenství
@julinecka24 teplotu máš dobrou, uvidíš.... Možné to samozřejmě je, uvidíš zda přijde ms... Snad Teda neprijde🤣
@verunka15 doufám že nepřijde strašně se bojím že zase na testu nic nebude u budu zase zklamana
@julinecka24 teplotu teda nemerim ale bily husty vytok mam ted taky... Pokud to nedostanu do stredy tak budu teprve testovat 🙂
@zelenoockaa Ahoj me pred hodinou zacali bolet prsa tak nevim uvidime
@julinecka24 Mě bolí vždycky před MS, vždycky u kojení šíleně trpím :D. Přeji ti, aby ti to vyšlo tento měsíc 🙂. Třeba je to ono 🙂
Holky u nas ,,cekame,, ms pristi tyden v sobotu. Od vcereska ,,obcas,, ruzovo-hnedy hlen. Tak chci byt zvedava ci z toho bude ci nikoliv. Jako byt by z toho neco mohlo, pac v zari se mam jit domlouvat do sve byvale prace na to kdy nastoupim. Chteli by uz od listopadu, coz doufam, ze nebudu muset 😂😂😂😂
@zelenoockaa tak to me prave ums neboli nic az ji pak mam tak me neco boli mam to dostat(doufam ze neprijde) az za 8 dni
@julinecka24 tak to ja uz pozitri 🙂
Já to mám dostat tak neděle/pondělí, tak uvidime. Jsme v Chorvatsku, jeden test mám sebou☺️ jen mi přijde, ze mám brutální PMS, který běžně nemívám, tak uvidime co z toho bude nebude☺️
Ahojky devcata taky se k vam pridam. Snazime se ted od cervence. Dnes jsem 1DC. Preji vam vsem at se zadari co nejdrive ;)
Holky tak u nas to tento mesic neklaplo. Mrcha prisla uz dneska, a to jsem ji cekala az v utery/stredu. Nevadí, jedeme dal. Trosku me trapi ten kratsi cyklus, jen 26 dni, ale snad to bude OK. Drzim vsem palce, at uz to tu nekdo prolomi pozitivnim tehotenskym testem!
Ahoj holky. Nesnažíme se teda od srpna, ale už od května 2018. V lednu 2019 se mrňousek neudržel. Následovala moje skoro histerie s ovulačními testy, clostilbegytem, Gynexem, Pree seed gelem atd. A nic. V červenci jsem si řekla, že se na to pokusím nemyslet, všechny testy jsem vyházela a koupila si Nosifol. Začala jsem ho brát 1.8. Cykly mam 31 dni na hodinu přesně. Dnes, tedy v den očekávané MS, jsem objevila tohle 🙂 myslíte, že se můžu potichoučku radovat? 🙂
@terkakl já si myslím že určitě jo tak ať sili
@julinecka24 děkuju, já už po tom roce a kus viděla čárky všude.... Doma už mám dvouletou holčičku, tak snad se nám povede bráška 🙂 teď budu napnutá jak.kšandy, než bude vidět ♥️

@karolinka252 brala jsem teď LadyMax v drmaxovi a je jich tam 7 za 99, tak nevím jestli je to dobrá cena nebo ne... 🙂