Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?
Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.
@terkakl moc moc přeju ať to dobře dopadne 😊 můžu se zeptat, ten podpůrný lubrikac se používá jako normos lubrikac a nebo se zavede až po aktu? Přemýšlím, že ho koupím a kde si kupovala?
Ahoj všem, mohu se přidat? Snažíme se o třetí... První dítě máme na 1.pokus (2010), 2.dite na 3.pokus (2013) a o třetí se snažíme od května- resp.tomu necháváme volný průběh. Držím všem palce🙂
@karolinka252 ten lubrikac jsem kupovala v DM. Stoji asi 400 a je tam 8 davek. Pouzivali jsme v dobe ovulace tak mi vydrzel cca tri mesice. Nahrazuje funkci plodneho hlenu a spermie by mely vydrzet i 5 dni 🙂
@zelenoockaa no tak to je krásný 🙂 držím pěsti 🍀
@eelliikk a uplne jak u dcery na ctvrty pokus :D
@zelenoockaa no to je super, že se to povedlo 🙂 chtěla jsem sem vložit můj dnešní test, ale z mobilu mi to pořád háže chybu ☹
@zelenoockaa To mám radost😃Držím palce,at se udrží😃
@zelenoockaa tak to gratuluji nádherný test
@julinecka24 něco uuuuplně maličkého tam vidím 🍀🍀🍀 jinak děkuju, snad to tentokrát vyjde
@julinecka24 diky, ja to uz par dni tusila ale cekala jsem na vynechani ms 🙂. Jinak nic nevidim ale jajsem na tohle slepa. Duchy nevidim nikdy...
@eelliikk pekny 🙂 jenom at roste🙂
@eelliikk doufám že u mě taky brala jsem clostik tak uvidíme jsem 23 DC a jsem 9 dpo
Holkam co maji carecky na testu moc gratuluji a drzim palecky at je vse ok....Jinak ja uz se tesim az mi to skonci :D teprve jsem 3DC a mam to vzdy tyden takze si jeste pockam :D
Holky, já tomu nemůžu věřit
Velká gratulace úspěšným😉
My jsme začali nedávno a pilně pracujeme na mimcu😃
Gratulujem k pozitivnym testom a drzim palce!🙂)
@julinecka24 ja bohuzial nic nevidim, ale podla mna je este dost brzo aby si testovala
@julinecka24 pockej aspon tyden jeste... Zbytecne hledas duchy a stresujes se
@julinecka24 a kdy mas mit ms?
@julinecka24 zkus za 2 dny znovu a uvidis. Já to měla takto...první sobota, druhý dnes.
@terkakl moc děkuji ❤️

Holky já už jsem z té ovulace blázen. Dneska 13DC, hlen podle toho co jsem načetla ukázkový ovulační, od rána mě bolí břicho jak při MS. Ale ovulační testy negativní..🤷🏻♀️ Máte někdo zkušenost že by ty testy nic neukazovaly a přesto ovulace proběhla? Trochu mě to mate 🙂