Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?
Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.
Gratuluji všem s pozitivním testem 😘 krása!
Držím všem co se chystají na to skočit, palce 🙂. Ať se vám zadaří 🙂
@eelliikk tak to si neschopenku prodlouzis? Drzim palce at jde vse dobre a v kvetnu se dockas mimca 😗 uvidim uvidim jak to dopadne. Chtela bych si zkusit test, protoze minuly tyden pondeli utery streda, slaby naruzovely vytok. Tak nevim, co to bylo. Ted obcas po utreni taky. No uvidime. musim hoold pockat dle ms, pokazilo se nam auto a vlakem se mi nechce 😂😂
Ahoj holky, přidávám se k Vám. V červnu jsem vysadila antikoncepci a od té doby čekala 2 měsíce než se objevila MS, už jsem byla skoro rozhodnutá, že půjdu na vyvolání a najednou se objevila. Beru už asi 4 měsíce Femibion 1 a začala jsem pít před měsícem Nosifol. Ten mi teda fakt hodně pomáhá, srovnal mi ihned cyklus, poznám na sobě ovulaci (bolest podbříšku, bolest hlavy, hlen, ...), takže můžeme jít do toho 🙂 Teď bych měla mít ovulaci zhruba od pátku do příštího úterý, tak už vím co bude v plánu na víkend 🙂
Ahojky holky tak nejake novinky u vas?
U nás nic snad v září 😭
Ahoj, taky bych se přidala, první dcera nám trvala skoro dva roky, teď jsou jí dva a chtěla bych jí dát sourozence. Mám hooodně nepravidelný cyklus, asi si půjdu pro něco na urovnání.... kéž by se do konce roku zdařilo!
@michy123 @vladienka holky díky. Já ted bohužel zjistila, že v období zářijové ovulace tu manžel nebude. No nevadí, co má stát, stane se😉 já po prvním mimču, kdy nám říkala doktorka do očí, že máme 5% šanci na přirozené otěhotnění, a já byla v 5tt jsem tak nějak v klidu. Ono až to mimčo budeč chtít přijít tak přijde.

Všem co našly pozitivni testy moc a moc gratuluji!!! 🙏My tento týden jdeme "na věc" tak doufám že se za 14 dní taky pochlubim //😊🙏