icon

Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?

serenna30
9. srp 2019

Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.

verunka15
2. zář 2019

Všem co našly pozitivni testy moc a moc gratuluji!!! 🙏My tento týden jdeme "na věc" tak doufám že se za 14 dní taky pochlubim //😊🙏

ebak
2. zář 2019

Gratuluji všem s pozitivním testem 😘 krása!

zelenoockaa
3. zář 2019

Držím všem co se chystají na to skočit, palce 🙂. Ať se vám zadaří 🙂

leilinkaa
Autor odpověď smazal
eelliikk
3. zář 2019

@leilinkaa držím pěsti, ať se zadaří 😍 já jsem na neschopence se zádama, jsem v klidu a najednou dvě čárky😲😍

leilinkaa
3. zář 2019

@eelliikk kurna nejak jsem to smazaka, tu odpoved 😂😂 dekuji s uvidime. Prvni dcerka trvala cca 8-9 mesicu....

eelliikk
3. zář 2019

@leilinkaa no nám to taky trvalo, jenže jsem pak měla ZT, od začátku všechno špatně, počkali jsme měsíc a podívej dnes... ono to fakt nebyl kec, že po potratu se zadaří hned 😲😀

leilinkaa
3. zář 2019

@eelliikk tak to si neschopenku prodlouzis? Drzim palce at jde vse dobre a v kvetnu se dockas mimca 😗 uvidim uvidim jak to dopadne. Chtela bych si zkusit test, protoze minuly tyden pondeli utery streda, slaby naruzovely vytok. Tak nevim, co to bylo. Ted obcas po utreni taky. No uvidime. musim hoold pockat dle ms, pokazilo se nam auto a vlakem se mi nechce 😂😂

eelliikk
3. zář 2019

@leilinkaa hihi, to chápu 🙂 no,mám fyzicky náročnou práci, tak uvidíme, jestli se vrátím.....

mapet85
3. zář 2019

Ahoj holky, přidávám se k Vám. V červnu jsem vysadila antikoncepci a od té doby čekala 2 měsíce než se objevila MS, už jsem byla skoro rozhodnutá, že půjdu na vyvolání a najednou se objevila. Beru už asi 4 měsíce Femibion 1 a začala jsem pít před měsícem Nosifol. Ten mi teda fakt hodně pomáhá, srovnal mi ihned cyklus, poznám na sobě ovulaci (bolest podbříšku, bolest hlavy, hlen, ...), takže můžeme jít do toho 🙂 Teď bych měla mít ovulaci zhruba od pátku do příštího úterý, tak už vím co bude v plánu na víkend 🙂

eelliikk
3. zář 2019

@mapet85 ahooooj, držím pěsti 👍🙏🍀

mapet85
3. zář 2019

@eelliikk Díky, no líbilo by se mi otěhotnět do listopadu, chtěla bych mimčo letní 🙂 První mám červnové a je to super na nástup do školky, školy, oslavy, ... Ale chtít můžu, tak uvidíme 🙂

eelliikk
3. zář 2019

@mapet85 no já si právě taky říkala, že květňátko je krásný🙂 akorát jsme měli mít v červnu svatbu, ale to odsuneme...mimčo by nemělo ani měsíc a to by asi prostě nešlo...

michy123
3. zář 2019

Ahojky holky tak nejake novinky u vas?

rohac
3. zář 2019

@michy123 Ahojky 😃Pilně pracujeme každý den a snad se zadari😃

michy123
3. zář 2019

@rohac to vam zavidim. Ja mam Ms a ta konci za 4 dny :D tak drzim palecky!

rohac
3. zář 2019

@michy123 Děkuji ti😃

rohac
3. zář 2019

@michy123 Taky se na to pak vrhnete určitě😃

michy123
3. zář 2019

@rohac to je jasny ale je to dlouhy to cekani ;)

blenny
3. zář 2019

@vladienka tak mrcha dnes dorazila o 2 dni dříve a pořádně silná :( budu držet palce at nedorazí a všem co maji // gratuluji at je vše v pořádku

vladienka
3. zář 2019

@blenny mna uz tiez boli brucho takze kazdu chvilu to ocakavam 😢 co uz no

rohac
3. zář 2019

@michy123 Potvůrka MS😃

sluckynek
3. zář 2019

U nás nic snad v září 😭

michy123
3. zář 2019

@rohac jj vrhneme, doma mam uz 2,5 leteho syna,tak aspon ty dny utikaji.

rohac
3. zář 2019

@michy123 jasný,rozumim.Ja mam syna ve věku 2 roky a 2 měsíce.

michy123
3. zář 2019

@rohac nejak mi telefon nezobrazuje zpravy a myslela jsem ze jsem neodepsala na tu predchozi zpravu a ono jo :D ach jo..;)

rohac
3. zář 2019

@michy123 psala jsem ti i na interní poštu😃

michy123
3. zář 2019

@rohac koukam na to, ted mi prislo upozorneni na email :D

vaaska
3. zář 2019

Ahoj, taky bych se přidala, první dcera nám trvala skoro dva roky, teď jsou jí dva a chtěla bych jí dát sourozence. Mám hooodně nepravidelný cyklus, asi si půjdu pro něco na urovnání.... kéž by se do konce roku zdařilo!

serenna30
autor
3. zář 2019

@michy123 @vladienka holky díky. Já ted bohužel zjistila, že v období zářijové ovulace tu manžel nebude. No nevadí, co má stát, stane se😉 já po prvním mimču, kdy nám říkala doktorka do očí, že máme 5% šanci na přirozené otěhotnění, a já byla v 5tt jsem tak nějak v klidu. Ono až to mimčo budeč chtít přijít tak přijde.

Strana