icon

Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?

serenna30
9. srp 2019

Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.

serenna30
autor
3. zář 2019

holky všem moc gratuluji k pozitivním testům, a držím palce ať Vám vše dopadne dobře a testy sílí!! a taky samozřejmě v dobrém závidím🙂. Jak já chci zažít být ještě jednou těhotná 🙂

vladienka
4. zář 2019

Ahoj holky, tak ja dnes rano takto 🙈 ale MS mam dostat az zajtra tak snad to nevezme sebou..

rickym
4. zář 2019

@vladienka to vypadá dobre😉🍀

eelliikk
4. zář 2019

@vladienka no tedaaaa, to je super 😍🍀

zelenoockaa
4. zář 2019

@vladienka vypadá to nadějně 🙂

dareenn
4. zář 2019

Holky možná se zeptám jak blbec, ale mám toto brát už jako pozitivní ovu test? Nebo k ještě čekat na silnější čárku? 🙂

rickym
4. zář 2019

@dareenn já toto brala už jako pozitivní a klaplo to. Po takové čárce mi to už začalo slábnout..

marta_kovar
4. zář 2019

Ahoj holky, tento měsíc jsme se také poprvé snažili s přítelem. Menstruaci mám dostat dneska a bolí mě podbříšek, takže počítám s tím, že příjde. Jsem ale poměrně smutná z mého dlouhého cyklu, který mám asi 36-38 dní což je podle mě na nic. :-/
Ovulaci jsem měla okolo 20.9.2019 a test negativní, takže gratuluji všem, kterým to dopadlo! 🙂

blenny
4. zář 2019

@vladienka super ať sílí

sluckynek
4. zář 2019

@marta_kovar já nám cyklus 31-33 dní a ovulaci 17-18 DC zkus gynex mě celkem cyklus upravil

marta_kovar
4. zář 2019

@sluckynek Dobře, zkusím si něco přečíst a kdyžtak objednám. Děkuji za radu. 🙂

sluckynek
4. zář 2019

@marta_kovar nemáš zač spousta holkám pomohl i k miminku , nám teda ne , řešíme to už přes IVF kliniku, já piju i čaj máme gel na podporu a tajně doufám

marta_kovar
4. zář 2019

@sluckynek A dá se během té kůry normálně snažit o miminko?

sluckynek
4. zář 2019

@marta_kovar jo já kapala od 1 DC do 16 DC to stejny i kontryhel co piju ještě piju čaje ludlimy Mojžíšové cely cyklus na ms vysazují a aspoň mi pomohl v tom že mám dobrou sliznici 😉

sluckynek
4. zář 2019

@marta_kovar a myslím si že normálně se snažit může nikde není napsáno že by nemělo ani jsem to nikdy neslyšela

marta_kovar
4. zář 2019

@sluckynek Tak to je super. 🙂 Já jsem poměrně dost mladá takže tajně doufam, že to půjde. Ale radši piju i ty čaje a jím vitamíny pro lepší otěhotnění.
Budu ti držet palce.

sluckynek
Autor odpověď smazal
sluckynek
4. zář 2019

@marta_kovar děkuji u nás je to asi běh na dlouhou trať 😭🙈

marta_kovar
4. zář 2019

@sluckynek Třeba ne, budu doufat i za tebe. ❤

sluckynek
4. zář 2019

@marta_kovar chodím na Ovitrelle na vyvolání ovulace , přibrala jsem 🙈😭 a nic z toho 🙈

marta_kovar
4. zář 2019

@sluckynek Tak hlavní je že pro miminko zkoušíš maximum a nějaká ta kila pak přebije ta radost z miminka. Neboj🙂

sluckynek
4. zář 2019

@marta_kovar jo ale teď si připadám jak medvěd 🙈 8kg za čtyři měsíce 🙈 to je šílený

marta_kovar
4. zář 2019

@sluckynek Já jsem taky přibrala ale protože už jím a ne jako dřív. Ale taky si příjdu jako slon ikdyž nejsem tlustá.😨😀

verunka15
4. zář 2019

@dareenn super, čárka je perfektní 👌

terkakl
4. zář 2019

Holky tk jsem dneska nevydrzela a potají, aby to nevěděl manžel, jsem zajela na gyndu. Dnes mam 5. Den zpoždění, test sílí. Samozřejmě ještě nebylo nic vidět, ale děloha je těhotenská, na levém vaječníku žluťák a btala mi krev na HCG a ráno si mám zavolat na výsledky 🙂 moc gratuluju těm, kdo mají taky druhou čárku 😊

eelliikk
4. zář 2019

@terkakl jeeeeee to je super !!!! držím pěsti, ať je vše až do konce v pořádku ❤🍀

leilinkaa
4. zář 2019

Ctyri dny do ms a zacinam spinit, tak si dame dalsi kolo, snaf se nekdy zadari. V pondeli jdu do prace se domlouvat nastup do prace 😊😂 a materska bude koncit😁😬

zelenoockaa
5. zář 2019

@leilinkaa jak nastoupis tak se zadari :D

marta_kovar
6. zář 2019

Ahoj holky, mám dva dny zpoždění MS a tak jsem si udělala test a vypadá to dost nadějně. Tak snad to bude všechno v pořádku.🍀❤

rickym
6. zář 2019

@marta_kovar jasná čárka, blahopřeji a 🍀 ať to výjde..

Strana