Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?
Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.
@marta_kovar my první máme taky na první pokus. Teď to bylo druhý měsíc. Dnes jsem zkoušela digital a odpovídá to. Tak teď čekat co u Dr, tam ale nespěchám☺️
@rickym Tak to je skvělé, po jaké době se jde asi k doktorovi?
@marta_kovar já příští týden zavolám a uvidím jak rekne. Ale ideal 7-8tt
@marta_kovar no je tam 😍🙏🍀
@marta_kovar chystam se v sedmem tydnu 🙂
@zelenoockaa Moc děkuji za radu,.🙂
@eelliikk Snad nás bude víc!😍
Moc gratuluji novym carkam 🙂 a me zitra konci MS tak pak hura na to :D tak vsem drzim palecky at uz s tehu nebo k carkam :*
@marta_kovar no prosím pěkně 😍
@marta_kovar tak to jsem asi o týden dál👍🏼😉
@rickym To je vážně super. Ještě jednou moc gratuluji! ❤️
@marta_kovar taky gratuluji, snad bude i po kontrole vše v poradku a potkame se ve skupince s termínem kveten 2020😉
@rickym Snad ano, budu ti držet palce!
Vám se to tu začalo hemžit pozitivními testama gratuluji holky ! My jdeme 16.9. do ivf centra tak uvidíme kam se hneme 🙈
No páni, tady je jedna těhule vedle druhé😀 Je super, že v dnešní neplodné době se takhle rychle daří 😍
My na nic nespěcháme, končí mi ms, tak uvidíme, zda se zadaří na 5.pokus:-)
A nadhodím dotaz, kdy a jak oznámíte těhotenství nejbližším?
@ebak po prvnim screeningu a asi nafotím dceru s fotkou z ultrazvuku 🙂
Ahoj holky mám dotaz teď budu druhý cyklus brát clostik 5dc az do 9c 1-0-1 pak mám přijít na kontrolu kvůli folikulu jak roste ale četla jsem dost příspěvků ze se má pak píchnout pregnyl na vyvolání ovulace a pak nasadit utrogestan vůbec tomu nerozumím protože první cyklus jsem to tak od dr. Neměla nic mi nepichl ani utrogestan nenapsal poradíte mi děkuji
@zelenoockaa taky si to myslim. Teda nastupuji naostro v lednu a v prosinci na zaucovani, tak se uvidi 😂😂😂
@vladienka Uplně tě chápu. Já se snažila včera tam dovolat a nikdo to nebere.😒 Ale je to hrozný stres. Člověk je furt napnutý jestli bude všechno OK a tak.. Ale jinak gratuluji!😘
@marta_kovar dufam ze si napiseme o par tyzdnov uz s fotkami z utz 😁

@rickym Moc děkuji, jsem z toho taková zaskočená protože před pár dny sem psala , že to asi nevyšlo. 😲 😍
A na to že jsme se snažili první měsíc.. No uvidíme. Držím palečky všem!😘