icon

Snažení se o druhé dítě. Jak dlouho to u Vás trvalo?

nikishkaaaa
11. čer 2020

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, s manželem máme už 2 letou dcerku, která se povedla třetí měsíc. Nyní se už 7 měsíců snažíme, dělám ovu testy, měřím bazální teplotu, ale stále nic ☹ můj lékař to hodlá řešit nejdříve po roce, což je škoda, ráda bych zjistila, zda je vše v pořádku, zda mi třeba nechybí jen nějaký vitamín, i když beru Drmek, Fertipronu a listovku. Tak se ptám, jak dlouho trvalo podruhé otěhotnět Vám? Popř. zda a kdy jste to řešily s lékařem? Moc děkuji!

Strana
z2
priefi
12. čer 2020

@zavodnice ty jo ❤️ super! Přeji hodně štěstí (negratuluji). Jinak toho prvního těhu, co nevyšlo, je mi líto 😔 jak jsi to vzala?

zelenaesmolda
14. čer 2020

@nikishkaaaa podle me to moc resis a proto se nedari

niki1107
20. zář 2020

Ahojky, tak jak jste na tom, nějaké novinky? 😊 My se taky snažíme o druhé... čtvrtý měsíc a stále nic 🙄.

janakolikova
10. dub 2022

Já po prvním synovi, který byl takřka napoprvé čekala stejný scénář i u druhého, pro které jsme se rozhodli cca 4 roky po prvním. Bohužel jsme si museli počkat celých 9 měsíců - popravdě jsem ani nedoufala a už se smiřovala s tím, že syn. bude jedináček. Ale zázraky se dějí. Paradoxně jsem otěhotněla v době, kdy jsem si došla do lékárny pro Colstillbegyt - jsem ráda, že to nakonec šlo bez něj.

Strana
z2