"Snaženíčko", říjen 2011 a dál
Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
@kora1 Ahojky Koro 🙂 je mi lip, jen mne vsechno zmaha a unavuje. Domluvili jsme se ze tam pojedu a kdyz budu unavena, pojedu domu a on prespi u tatky co bydli kousek od mista kde je ta party. A furt nevim co na sebe, mam tu par kousku, ale v nicem se necitim a nemam na to naladu :D to dopadne.. Mym favoritem jsou zlato cerne saty, ta zlata se leskne. Ale mam je tak tak teda :D
@krista1 noo to nevím 😀 už ho to zase přešlo :D jdeš pařit?🙂
@kora1 Nemaji vycpavky ☹ pak mam rifle s nejakym vzorem a riflovou kosily - to se libi manzelovi. Ja se vubec nemaluju, takze asi ne, i kdyz mela bych asi. Natocim si vlasy jakoze trvala.. no mam k tem satum cerne elastaky, trochu leskle, ne moc. Ty oblecky nejsou povinne ale aspon neco bych mela mit..
@pajiskazemlyna @harley26 tak ted je otazka, zda je Paja lev nebo panna a jestli jsem ja lev nebo panna..co myslis harley? 😉
Paji a jsi nad nebo pod 15/8 🙂
@pajiskazemlyna vitěj v klubu :D
@pajiskazemlyna haha tak to bychom byly teda trojka 🙂
Paji, krasne jsi to napsala o te sanci, dala bych tomu 10 palcu nahoru 😵
@harley26 to muselo byt super... 😵 jsi dobra, i s tim kombine
@pajiskazemlyna @harley26 @zzaneta holky, myslite, ze kdyz se kouknu na ty kocarky (teda vic kouknu, jako podrobneji 🙂..) ze nic nezakriknu?
@kora1
Podle mě - CO SE MÁ STÁT, TO SE STANE, BEZ OHLEDU NA TO, JESTLI KOUKÁŠ NA KOČÁRKY A VĚCI PRO MIIMINKA NEBO NE ....
@kora1 🙂)) trosku to citit jde. Asi budeš taky ukecaná, co? Můj manžel se vymyká, je to Vodnář. Momentálně je totálně grogy, včera to byl král tanečního parketu - nebo vlastně asi víc koštu vína a dneska trpí jak pes. 🙂) A to máme večer pokračovat. Doufám, že mu bude tak zle, že nebude nikam chtít jít. Mě se totiž nechce ani trochu, ale on je nezmar. Na co jdeš do kina?
@pajiskazemlyna
@kora1 to se ale sešla společnost 🙂)
@harley26 žádné příznaky?? Tak to zní víc než nadějně! 😀
Diky holky 🙂
Do kina jdu na nejakou komedii, Jack a Jill se to jmenuje tady. Nedavaji nic poradneho, ale chceme jit, abychom nevyli doma a taky ja jsem zavisla na gumovych bonbonech 🙂 Tady maji cele takove bonbonove kralovstvi v tom kine, a tak by mi to v sobotu chybelo 🙂
Holky, musim uklizet, ach jo. Obcas nakouknu.
@harley26 ukecana jsem, to vis ze jo 🙂 A obdivuji Te, ja uz bych to nezvladla takhle litat v pa i v so.. 😔 ja uz mam rada svuj klid 😎
@pajiskazemlyna 😀 ty víš jak člověka povzbudit . Ty mas jaky tip na tenhle cyklus?
@kora1 o svém klidu mi povidej!!! 🙂 tohle je extrem, pa i so, jedine stesti, ze sem moc nepila, jinak bych se zbrchavala dva dny :D už to není co to byvalo, me ted uplne staci si pustit doma nejaky fajn film a k tomu si dat neco dobreho 🙂) Jinak se zavislosti na gumove sladkosti se prede mnou vubec nezminuj, protoze bez gumovych medvidku, srdicek a podobnych kravin nevyjedu autem ani z garaze 😀 at ti jde uklid od ruky, ja asi vyrazim obhlidnout obchody.
@zzaneta Zany super! Ja uz vlastne nemusim nic rikat, musela bych citovat @harley26
ty nasusnice a vlasy nahoru nebo trvalou budou genialni 🙂 Proc bys to mazala? Slusi Ti to! 😉
@harley26 🙂 Bez gumovych bonbonu nevyjedu z garaze 🙂)
Ja je tedy jim jen v sobotu po veceri, jsme docela magori do zdrave stravy 🙂 Ale v sobotu vecer nemuzu byt klidna bez sve davky gumovych roztomilosti 😵 😵
@pajiskazemlyna Paji, ty neco citis?
@zzaneta Zany, ty mas tu virozu a jeste neco?
@harley26 ja mam od vcera citliva prsa, podbrisek tahne, takove teplo, co se mi rozliva do trisel (no...ehm, co si budeme povidat, klasicky PMS!) a jsem unavena (no,strasne typicky priznak bacha 😀 ), pak mam lehce vytok (jen bily)-a to pricitam antibiotikam. A tusim, ze ta mrska mrchata tu bude drriv, nez stacim vytahnout tehot.test ☹ Takze ja asi tak

@krista1 Tak to jsem zvědavá kolik bude nových těhulek 🙂 Držím všem palečky a díky za ty Tvoje 🙂