"Snaženíčko", říjen 2011 a dál
Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
@terulilinka
Aha, tak nenajdu, jak se jmenujeme ? 😀
@terulilinka Teri, fakt? Mne se nic neukazalo..
Ale tadyhle ta by mela zustat, ne? Byla by to skoda, ne?
Tyy jo, ja nevim 😕 🙂
Holky, tady je můj graf, kdo chcete mrknout, ale pozor 5DPO budu až zítra, teplotu tam mám zadanou jen proto, protože mi kvůli nízké teplotě FF přehazuje ovu na 26.DC a to by bylo brzy ....Takže jsem dnes 4DPO, jen v grafu to mám zapsané "jakoby napřed" ...
@kora1 jojo to určitě 🙂 a tam by jsme probírali to, co by nikdo jiný číst neměl 🙂
@pajiskazemlyna https://www.modrykonik.cz/diskuse/privatni-skup...
holky, obed zdárně dovařen. Tak vidim, ze ste aktivni a zakladate novou mistnost 🙂 to je faaajn
@harley26 jsi tam, tam můžeš vše tajné co se nechce svěřovat tady 🙂
@terulilinka Tery, ja jsem na beremku pod jennynka5. nechtela jsem, aby me nekdo chodil spizovat sem 🙂 Urcite chapes. Mam tam fotky a vse. Mohla bys me pridat sem do skupiny jako jennynka5?
Ja bych tu svou "kora1" pouzivala jen pro tu skupinu verejnou.
Dekuji 🙂
😀 😀 😀
@terulilinka Ahoj Teri,jo byla jsem pařit a bylo dobře a co ty si prováděla včera s manžou?
@terulilinka Ahoj,můžu se taky přidat do vaší skupiny?Na tu diskuzi?
@zzaneta no právě,jsem si říkala,že je tu nějak málo napsané a už jsem pak měla strach,že se tam nedostanu ☹ Jo bylo tam skvěle.No a pořád ti je tak špatně?A prý si tady měla i fotku jak si vypadala,nebo jsem to tak vytušila,že si měla fotku z plesu,no určitě si byla krásná,jsi moc šikovná holka,podle fotky,soudím 🙂 No a zatančila sis?
@wann14 tak ten film byl úplně super,bylo to v 3D a skvělé,akční.Vůbec jsem nečekala,že se mi to bude tak líbit,ale bolely mě z toho oči.Jo a byly ukázky na nový film Zapomenutý ostrov 2 nebo tak nějak,hraje tam The Rock a vypadalo to skvěle,tak bych chtěla vidět i jedničku.A co ty jsi dělala?Už tady asi nejsi,co?!
@krista1 už tam jsi dobrý 3hodiny 🙂) přidala jsem tě hned jak jsem přišla domů 🙂
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z hor, kde přišla (tak jak jsem čekala) MS. Takže další měsíc je můj🙂 A teď budu s napětím očekávat, která z vás bude těhulka už tento měsíc, držím palečky🙂 Neobjevila náhodou některá z vás // už teď o víkendu?
Ahoj holky, jak tak koukám jsem na tom podobně jako vy. Ráda bych se k vám přidala. Držím všem palečky !!!
Já vysadila HA v září a zatím nic. Je pravda, že jsem měla stresovější období - stěhování, nová práce - tak to připisuji tomu. Zatím jsme to moc neřešili - ale teď když už je větší pohodka - tak se nám snad zadaří 😉
@evik19 bohužel ☹ všechny budeme testovat až později 🙂 doufám, že ty najdeš příští měsíc 🙂
Ahoj holky, dlouho jsem sem nepsala...myslím od prosince...furt se snažíme ale furt nic 🙂 a tento měsíc to vypadalo nadějně (opožděné MS a fakt blbě mi bylo).... Držím Vám všem palečky 😉
Máte některá zkušenost s Jonašovou metodou ???

@terulilinka
Ne- e ...Já si ji najdu ! 😀