Snažilkování od března 2009
Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.
Nudím se, prohlížím albíčka na konikovi a myslím na to, že zase práce... co ty sama samotinká ?
kuratkol, no jo, sama samotinká.... Myslela jsem, že něco udělá, ale pořád mě někdo otravuje na skype a ICQ, zakže už jsem to pro dnešek vzdala....
kuratkol, ale mám tady jeddnu pracovní smlouvu, která má asi 50 stránek, kamarádka jí chtěla zkontrolovat. Ale fkt se mi to nechce číst ještě nd tím přemýšlet..... Došla jsem ke straně 2 😝
kuratkol, no není, jsou tam samé slinty o ničem, alespoň to co jsem zatím přečetla.... My jsme měli 6-ti stránkouvou i už to bylo dcoel dost. Chápu, že se chrání, ale přijde mi to zbytečně přehnané 😝
lenicenka, tak to nemá smysl abych se na to zítr koukla na netu? 😖
lenicenka, ok, tak já s tim nebudu ztácet čas.... A co znáslinění dnes? Onon vlastně bylo včera nebo jak? Nějak se mi to už plete.... 😔
luciasek, dobrou...
tak u nás taky snažilkování proběhlo ráno
Kačku jsme měli u babičky a dědy,tak jsme si to užili
snad se zadařilo
šíleně mě bolí levý vaječník
lenicenka, tak si to pamatuju dobře 😀
lenerka, a kdy vlastně předpokládáš ovu? 😉
kuratkol, to už je zbytečně moc... Navíc ovu je moc pohyblivá záležitost...
lenicenka, no teoreticky by měla být vždy ve stejný den, prakticky to už tak ale moc není.... Ale když je vše ok a je pravidelný cyklus, moc to nekolísá, většinou je rozmezí den dva.... 😉
Takže až se mi srovná po HA to můžu mít třeba též uprostře,že??Ne až tak pozdě....
jdu spát dobrou noc dítko pořád plače asi budem zase marodit,vždy to tak začíná ☹
blondy
ovu by měla přijít 1.4.ale myslím,že je asi dnes
podle toho ,jak mě šíleně bolí vaječník
no kdyby jo ,bylo by to super,mohla by vyjít holka 😉
blondy: Kdybych začala měřit teplotu, mělo by to ještě nějaký význam a poznat z toho těhotenství ?
Dobrý pozdní večer holky. Myslíte, že se do vaší party ještě vejdu? Jsem na koníkovi úplný zelenáč a určitě nebudu mít tolik času psát jako Vy, ale přesto bych se k vám ráda připojila a dělila se o poznatky o snažilkování 🙂 . V únoru jsem vysadila HA a s přítelem jsme se začali snažit o naše první miminko.
kuratkol, nemělo.... Teď už bych to neřešila. Případně od dalšího cyklu 😉
lyrata, vítej 😉
ahoj lyrata
vítej,určitě tě mezi nás berem 😉
já jsem tu taky jen večer
přes den to nějak s malou nestíhám 😉

kuratkol, luciasek má pravdu, ty jsi ale případ 😀. Co děláš takhle při večeru?