Snažilkování od března 2009
Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.
to je jasný
my jsme taky zlobily
když dítě nezlobý ,je asi divný
lenerka, tak to je fakt ještě brzy, to vůbec nic neznamená....
Nebuš smutná, vždycky jsi byla taková pozitivní... 😵
terecka, týdny těhotenství se počítají od poslední MS, ne od početí... A nedělala ti ultrazvuk? A proč ti nevzala krev hned?
Jinak pak to už všechno chápu, to už nejsi taková záhada, to je docela jasné....
Blondy
pozitivní
asi mám depky či co 😀
Blondy a co ta naše tabulka?jak to,že se ti nepřihlásily nové těhulky????
to je tedy bordel 😀 😝
lener, to brzy přejde, uvidíš 😀
Nikdo mi nic nenapsal, dnes jsem na to vůbec neměla čas, ale chtěla bych jí nějak zaktualizovat, už tam jsou staré údaje 😝
tak já se hlásím 😀
blondy, já nevím, proč mi nevzala krev hned, ale nejspíš proto, že tam byla plná čekárna objednaných ženských, možná proto si mě pozvala na to úterý (jak už jsem psala - to má poradnu pro těhotné)... No, počkám do úterka a uvidím, co bude dál..
To mě vůbec nenapadlo, že týdny se počítají od poslední MS, to jsou mi novinky 🙂 Ale je fakt, že doteď jsem se o to skoro vůbec nezajímala...
no to jo no
a hlavně plno nových lidí těhulek a o těch nic nevíme
musíme to napravit
když koukám na tu naší tabulku,tak mě to nějak nakopne,že to mimčo,taky chci
a řešit,tady jak nám rostou všem bříška 😉
terecka, no tak uvidíš v úterý... Ale normálně doktor dělá hned ultrazvuk a bere krev (a to dělá sestra a nemá to s čekárnou nic společného...). No nebudeem to řešit a uvidíš v úterý, určo bude vše v pořádku 😵
Neznám doktora, který by to počítal jinak, je to sice malinko nelogické, někdy i nepřesné ale zas řpesné datum ovulace zná málokterá... Pak budeš mít ještě další termín a to podle utz.
lenerka, tak jsme koukala, že některé už přišly jako těhulky, ale každá nová duše je fajn 🙂. Uvidím, když někdo napíše, tak doplním 😉
Ona zas bude akčka hodná a bude vše ok. A třeba už těhu jsi 😵
no já taky vím,že těhu se počítá od poslední MS a né od ovulky
já měla termíny 2
jeden 20.12 a druhý 22.12.to je dovný co?nebyl v tom tedy moc rozdíl 😅
blondy - no, tak třeba mám divnou doktorku 😉 počkám do toho úterka, nebudu nad tím raději moc přemýšlet nebo zas nebudu moct usnout 🙂
Jinak, já bych se taky ráda přidala do té tabulky, tak mi dej vědět, co za info potřebuješ a já ti to písnu..
lenerka - no vidíš, hned je to lepší, když jsi pozitivní 🙂
terko ty jsi nevěděla o naší tabulce????
no to je bordel,že tě tady nikdo neinformoval 😉
mrkni Blondy do albíčka
a tam je naše tabulka a pak jí písni do IP všechny údaje o sobě 😉
budeme se těšít 🙂
terko neboj úterý je tu za chvilku
velikonoce utěčou a pak budeš vědět ,jak ti mimčo v bříšku roste 😉
lener, co by na tom bylo divného, jeden termín byl podle MS a druhý z UTZ. Když jsi měla oba termíny skoro schodné mim se vyvíjelo ukázkově a ovu přišla dle tabulek 😀
terecka. Určitě počkej, hlavní je že čárka sílí, to bude vše ok 😉. Koukni se na ní co tam je a potřebné údaje mi pošli do IP.
Hele a není ta doktorka náhodou lehce starší ročník?
😕
já tedy Dr,starou mám
je jí po 60tce,ale je to poctivka
chtěla mě vidět každých 14dní,snad až budu těhu,tak mě nebude tak honit
to by se kačka v čekárně opupínkovala 😅
těhu maj přednost až od 20tt
asi jo
měla jsme ukázkové těhotenství
snad to druhé taky bude v pohodě 😉
Blondy a jak to vypadá v Itálii????
lener, tak ono to není jen o věku, ale někdy mi přijde že starší doktoři prostě dělají věci postaru. Což ovšem ne vždy musí být špatně 😉
Každých 14 dní? 😕 Co tam s tebou dělala?
A kde mají těhu přednost? 😕
No, tak moje doktorka je starší, ale švagrovka k ní chodí taky a vychvalovala si ji (už má dvě dětičky).. No, když už jsem u švagrovky, tak jsem se tam s ní (samozřejmě) dneska potkala a ona hned, co ty tady? Už jsi těhotná? No, samozřejmě to hned zatepla nebudu vykládat 😉 , tak jsem ji řekla, že jdu na běžnou kontrolu a ona, že to jo, že bych vlastně šla stejně do poradny, kdybych byla v tom.. ještěže si to nedomyslela 😀
no jako v její čekárně
jsme pako 😀 jsme to nedopsala
a co se mnou prováděla?
no sestřička mě změřila tlak,ptala se na váhu,někdy jsem jí donesla i moč
myslím,že to bylo zbytečné
a dělala i ultrazvuk,ale to myslím,jen 1x za měsíc
naše Dr.má ultrazvuk hodně špatněj
tak mě posílala na Genet na Letnou a za to jse jí byla vděčná
ahojky 🙂
lenerka, co přesně myslíš?
terecka, tak pak už všechno chápu 😀 . Hm, tak to jsi měla štěstí, na mě by to určitě poznaal že kecám, já jsem v tomhle hrozná, vůbec neumím lhát.... ☹
lenerka, aha tak to jo... No tam kam chodím ja nikdo přednost nemá, objednávají na čas. Takže je do dle objednání, hold někdy člověk čeká a někdy ne....
No to mi tedy přijde také docela zbytečné, zajímalo by mě, jak to udělala s pojišťovnou 😀 . Jinak na hrazený UZT máš nárok 5x za těhu, tedy když je to fyziologické těhotenství....
kuratkol, ahoj holka, copak děláš takhle ve středu večer? Co MS? Už skončila?
No, a to ještě není všechno.. jak jsem šla na zastávku na bus do práce, tak jsem volala manželovi, jak jsem dopadla a že jsem potkala jeho sestru a uprostřed mého vykecávání mi zaklepal na rameno brácha a že prý jestli už teda jsem nebo ne.. no, myslela jsem, že mě trefí 😅 ale nakonec jsem ho přesvědčila, že jsem byla na normální kontrole 🙂 Ale taky jsem měla pocit, že na mě musí být vidět to, jak kecám 😉
Ahoj kuratkol 🙂
terecka, tak to jsi tedy měla dnes zajímavý den 😀 Hlavně že jsi to ustála. Nechceš nám vyfotit testík do albíčka? 😎
blondy: Poslala jsem ti nový údaj do IP (mimo jiné). Právě jsem přišla z "firemní" akce s názvem rozlučka s některými kolegyněmi 🙂. MS ještě neskončila, ovu očekávám 20.4.
Testík mám vyfocený, jen nemůžu najít foťák... mám takový pocit, že si ho můj drahý vzal s sebou do Něměcka 😠 No nic, tak přínejhorším přes víkend to dodám 🙂
kuratkol,četla jsem.... Odpověď máš v IP 😉
terecka nevadí, my počkáme 😵 . Já mám ještě jeden pozitivní schovaný, ale asi ho vyhodím, stejně mi už na nic není 😢
kuratkol čauky

jj, to si umím představit, jak je to hezké, na to se taky jednou těším 🙂
Někdy ty dítka musí trochu zlobit, aby pak maminky ocenily, když jsou hodné 😉