icon

Snažilkování od března 2009

rennik
13. únor 2009

Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.

gab123
17. dub 2009

kramlinko jak si se měla?asi dobře byla pohoda,vid!

eliska_v
17. dub 2009

Ahojky holky 😉
Dneska je divné počasí venku co?! 😒

Jinak břicho mě naštěstí přestalo bolet, tak jsem trošku víc vklidu 😎

tereska: Uvidíš, že to bude všechno v pohodě 😉 Myslím na Tebe 😉

kuratko: Já jsem ze svatby, taky nervózní hlavně aby bylo všechno v pořádku a vyšlo to 🙂 Uvidíme 😒

kramlinka88
17. dub 2009

Gab: jeste se mam dobre;)Odjizdim az zitra.Uz se ale moc tesim domu;)Jinak lazne jako takové vřele doporučuju,je to super relax.Akorat kdyby se tady člověk nedostal jenom kvuli nějakým zdravotním problémům...:(Ale snad uz je to spatne za mnou a uz bude jen dobre...;)

lenerka
17. dub 2009

dudu

já na tuto MS čekala a nakonec přišla sama
ale blondy tady radila skořici sexík červený víno 😉

lenerka
17. dub 2009

no počasí nic moc,ale docela jim předpověď vyšla
ale na procházku ideální
hlavně,aby nepršelo

lenerka
17. dub 2009

Gab

neboj na potřetí,už to vyjde 😉
já jsem si taky říkala,hlavně vydržet do 12tt,ale pak jsem se bála o mimčo ještě více
byla jsem v klidu až po porodu co mě jí dali do náruče a řekli,že je to zdravá holka 😉 super pocit

blondynka400
17. dub 2009

Ahoj holky,

lenerka, k tomu utrogestanu, jestli je u tebe vše v pořádku, tak bych do sebe hormony zbytečně necpala.je to v podstě umělě dodaný progesteron (to co produkuje žluté tělísko). Myslím, že máš ještě dost času na tyhle věci 🙂

dud, já někam ztratila ty tvoje údaje, pošli mi to prosím ještě jednou. Děkuju a omolouvám se 😅

terecka, tak to je fajn, hlavně že je mimi na svém místě 😵 . S tím žlutým tělískem a zbytkem, myslím, že pro tebe by zrovna ten utrogestan byl poměrně vhodný, dává se dost často na udržení těhu. Zkus to s doktorkou probrat. 😉 Absolutně to není nic, co by mimiskovy ubílžilo nebo ho nějak poškodilo 😉

blondynka400
17. dub 2009

Gab, na potřetí to určitě vyjde, uvidíš 😵 . Jak se jinak vede?

terecka
17. dub 2009

Dobre dopoledne, holky!

Rano jsem byla u Dr. a rikala, ze na UTZ to vypada stejne jako vcera, porad nevidela to zlute telisko, ve 12 si mam zavolat pro vysledy krve a domluvit se na dalsi kontrole, tak uvidime..

dudu: na privolani MS plati horka vana a cervene vino, pokud vim 🙂

lenicenka17
17. dub 2009

Ahoj holky,tak s určitostí mám MS.. teda ale pěkně krutou.... ☹

lenicenka17
17. dub 2009

jen teda teď nevéím ky mám očekávat další MS jako jak mám dlouhý cyklus

benjit
17. dub 2009

Ahoj holky, hlásím se do klubu se // dneska jsem dělala testík a byly tam obě v plné parádě.... Akorát že se moc moc bojim, abych o to zase nepřišla, takže ticho po pěšině, hlavně ať na mě nikdo nic nepozná....budu to tajit, jak nejdéle to půjde.. Ví o tom jen manžel 😉

blondynka400
17. dub 2009

terecka, hlavně že je mimi v pořádku... 😉

lenicenka, předpolkádej takovou délku, jak byl tento poslední 😉

benjit, velká gratulace 😵 . Všechno dobře dopadne, neboj 😉

rennik
autor
17. dub 2009

Ahojte holčiny jak se máte při pátku? Já nic moc ještě sedím v práci a zítra mě čeká opět dlouhá šichta 😠 takže prd z víkendu. Jinak se ale mám dobře, akorát ty prsa to jsou fakt potvory 😀 nejde se pořádně vyspat.

Terec neboj bude to v pořádku 😉

Benjit moooc gratuluju to je super, dávej na sebe pozor a užívej si každého dne. 🙂

blondynka400
17. dub 2009

Renník, ahojky, a to sis stěžovala že tě nebolí, tak teď to máš i s úroky 😀
Máš zítra denní nebo noční? 😕

kuratkol
17. dub 2009

Je tu někdooooo ? 🙂

blondynka400
17. dub 2009

kuratkol, já tak nějak částečně. Jak se máš?

kuratkol
17. dub 2009

Tak víkend... na ten jsem čekala 🙂. Asi brzy udělám ovu testík, nějak mě nebolí v podbřišku jako vždy před ovu... tak nevím...

Co ty ? Manžílka máš doma ? Co plánujete na víkend ?

matava
17. dub 2009

ahoj holky, tak se vam musim pochlubit...byl super sex, pry bude i pokracovani (ted bude sport, tak mam cas na PC-- 😀 ), inicioval ho uplne sam od sebe, presto, ze neni cas snazilkovani...nojo...ja vim, ze pro vetsinu z vas tady je to preci normalka, ze sex je casto, ale pro me to je velmi prijemne prekvapeni a jen doufam, ze mu to vydrzi dalsi dva tydny.. 😀 jo a dekuji za vcerejsi podporu, proste musime doufat, ze to v belgii vyjde 😀

matava
17. dub 2009

terecko, fakt jsem moc rada, ze to byl jen plany poplach, budem drzet placky dal... 😉
benjit GRATULUJIIIIIIIIIIIIIIIII 😀 😀 zase dalsi do klubu ktera nam ostatnim dodava nadeji, ze to proste nejak fungovat musi 😀
lenicenko, jestli jsi to ted melo hoodne dlouhy, tak muzes ocekavat relativne kratsi cyklus, asi na tom budes podobne jako ja....

kuratkol
17. dub 2009

matava: V Belgii to musí vyjít, když už teď řádně trénujete 🙂 🙂 🙂

matava
17. dub 2009

a co vy kuratkol, uz probiha snazilkovani? 😉

blondynka400
17. dub 2009

matava, no vidíš 😵 . Ta belgie bude orčitě ok, buddete v pohodě, tak to by bylo, aby to nevyšlo 😉

blondynka400
17. dub 2009

kuratkol, jojo mám ho doma, ale jen na víkend, pak zas bude na nějaký den pryč.... Co budeem dělat zatím nevím, záleží zda bude pršet a také na tom, jak mi bude.....
Kdy vůbec čekáš ovu? Nějak is to nepamatuju 😕

matava
17. dub 2009

blondy, manzik vzdy odjizdi pryc v ramci italie? nemuzes jezdit s nim nebo nechces?

petronelas
17. dub 2009

Ahoj kočky! jak se máte? už jsem tady dlouho nebyla.Ve čtvrtek jsem byla u doktorky a dělali mi testy HCG.A mám to potvrzené.Jsem těhotná.V pondělí jdu na ultrazvuk,tak jsem zvědavá jestli bude vše o.k.

petronelas
17. dub 2009

Docel amám strach ,ale snad to bude dobrý a nebude tam žádný problém..... ☹

blondynka400
17. dub 2009

matava, jojo. No jak kdy, někdy bych mohla, ale většinou spíše ne.... Tohle je jen na pár dní, takže pohoda 😎

petronelas, ahoj těhulko, já už myslela, že jsi na nás zanevřela. Neboj, všechno bude v pohodě 😵 . Určitě pak dej vědět 😉

kuratkol
17. dub 2009

blondy, matava: Ovu test 19.4., ovulace 20.4. Teď jsem dělala ovu test a druhá čárka je o něco málo světlejší než druhá, takže ovu test bude asi 18.4. a ovulace 19.4. Takže kdy holky doporučujete snažení ? 😀

petronelas: Další těhulka. Gratuluju... To my trvalky tady ne a ne počít 🙂

blondynka400
17. dub 2009

kuratkol, v tom případě na to skočte dnes a pak v neděli a je to jasný 😵
Jinak jaký trvalky 😀

Strana