Snažilkování od března 2009
Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.
Poslední dobou mě bolí taky v podbřížku, kdy si můžu udělat těhu test hned ( jsem 18DC) nebo až když nedorazí mrcha.
tak pro dnešek končí. Zítra a v neděli budu slavit, tak se sem asi nedostanu. ☹
Přeji všem krásný víkend a ať se všem zadaří 😀 😀 😀 😀
Saji tobě taky krásný víkend, já sama nevim kdy můžeme testnout, ale asi až když ti vynechá MS.
luciasek: Tak já mám koupené levné testy, takže by mi v nejhorším zkouška na prázdno nevadila, ale jestli by ti to lezlo do peněz, tak ještě chvilku počkej...
Já mám jen jeden test a řekla jsem si, že to do neděle vydržim. O peníze nejde
To bych asi nevydržela 🙂
kuratko, od července mám zase opět svůj hlen 😀 😀 😀 hrozná hláška
😀 😀 😀
A mimi bude kdy ????
luciasku moc moc moc držím palce aby ti to vyšlo, papa a krásný víkend 🙂
kuratko, no mimo bych chtěla hned,otázka je,kdy se bude chtít miminku k nám 😀 jako pustila jsem se do toho zuby nehty.. tak to by bylo,aby to neklaplo..
Už od července se snažíte ?
hm,on července.. a nic ☹
ale já měla všelijaké problémy... tak že to bude zázrak asi,když otěhotním... ☹
Jak to? Tak hrozné to snad nebude...
kuratko, od puberty jsem trpívala na záněty,.. až jsem na to dojela ted v létě.. hospitalizace, silný zánět vaječníků a vejcovodů a dělohy... měla jsem 40 horečky, málem jsem pošla.. tři dny.. katastrofa... mám za sebou gyn.operaci, jeden vaječník mi funguje a druhý... kvůli chronickému zánětu slepáku,jak si nefunguje... a léčím se sníženou buněčnou imunitou,což je taky problém... ufffffff 😀 😀 😀
Mějte se krásně, hezký víkend já jdu na kutky. Opatrujte se. Dám pak vědět jak jsem na tom.
luci, okamžitě nás musíš informovat 😀 krásný víkend.. pa
kualalik: Co doktor na to? Musel ti říct, jaký máš šance...
Jasan 😉
Ahoj zdravim mam hotovo,malá spí,muž je na pivku tak je klídek
luciasek:určitě testuj a dej pak vědět
kualalik:to je mi líto,takové trápení,ten hlen je dobrá zpráva,že tělo funguje jak má
Kde je ta Lenerka
Zatim se loučim přeju všem krásný víkend
kuratko, vyzkoušíme všechno.. uvidíme... jdeme příští měsíc do Sanusu... 😉
Akzeret, taky to tomu hlenu ale teda trvalo 😀 😀 😀
kualalik: No já mám taky kde co (astma, alergie, štítná žláza, srdeční tachykardie), tak jsem zvědavá, jak nám to půjde 🙂.
kuratko, astma taky mám 😀 my jsme se hledaly, až jsme se našly 😀 to jsem na nás zvědavá 😀
No vidíš... A já si říkala, že jsem tak mladá a mám už tolik chorob....
kuratko, kolikpak ti je? 😵
Ahoj holky nezoufejte určitě mimi přijde, já jsem v celku zdravá ale asi Dva roky mám sinusové extrasystoly, sice to není nebezpečné ale může to přejít do fibrilací síní a toho se bojím. Jinak já už jsem si taky prošla nemocnicí až až- 10x mi ztrhávali nehet na noze- furt mi zarůstal, pak mi operovali ječné zrno z oka taky hnus ( v 7 třídě), zánět prsu- to bych nepřála ani nepříteli, no a před 3 lety se mi podařilo zhubnout asi 8 kilo, ale dostala jsem šílené průjmy tak jsem byla hospitalizovaná 3x za sebou fakt hnus. ☹ ale teď jsem ok ☹ tak snad se zadaří 🙂
kualalik: 27
Ahoj, tak jsem to nevydržela a testla jsem, ale bohužel nic 😠 Tak snad příště to vyjde.
Příště to určitě výjde...

myslíš, že je nějaká pravděbodobnost, že tam něco bude?