Snažilkování od března 2009
Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.
No nic, holky, jdu nakrmit hafana a na kutě, jinak zítra nevstanu, tak papáá 🙂
my 14.7. a více méně stejné množství jak na obřadu, tak na hostině.. a večer nás bylo asi taky víc, to dorazili ještě kámoši.. 🙂
lener 😀 😀 😀
matava, my jsme měli svatbu 28.6. 😉
terecka, krásnou dobrou noc 😵
lenerka, jen si dej něco na chuť 😉
jo jo já musím jíst furt
když nejím večer nespím 😀
terko dobrou
my měli svatbu 2.6.2006
hezky jsme se tu se svatbama sesly 😀 cerven cervenec to jisti 😉
tak holky dobrou noc a tesim se zas na pokec ve ctvrtek..lener, tobe preji dobrou chut 😀
jojo, ženy, taky se loučím.... uvidíme se buď zítra večer nebo ve čtvrtek večer 😵 dobrou noc...
holky dobrou
mě běží seriál
já se tu objevím bud zítra večer nebo až v pátek pááááááááá
Dobre ranko 😉
tak jen tak pro upresneni, ja se teda taky vdavam a ode dneska je to presne mesic 😉 Takze 27.cervna je ten den D 🙂
Takze vazne 5 nevest, pokud jsem teda na nekoho nezapomnela... 🙂
Dobré ránko holky,teda vy ste se rozepsaly... 🙂
Mě dnes přišly ovu testíky tak asi o víkendu začnu testíkovat snad mi jeřád cyklus malinko zkrátí... 😖
Jinak Adélka je 3,35 kg a 48cm dnes za nima jedu jsem zvědavá 😀 😀 😀 😀
leni: velka gratulace 😀
A odkud mas ty ovu testy ??? 🙂
Kramli:
koupila sem je tu od chrobáčka
Jo jak já ji závidím 😀 😀 😀
Dnes za nima jedu zjistím podrobnosti 🙂
leni: tak to si poradne uzij 😉 A jakou ma presne prezdivku prosim te, ze bych ji taky napsala.... a kolik za postovne ??? 🙂
ahoj holky,
Lener: co jsem tak četla, taky mám dostat MS 7.6., hned ráno zkusím testovat, dám pak vědět 😉
a Eli, co ty? Taky tak nějak příští víkend?
Ale to je ještě daleko..
Ncméně víkend skoro před námi a já si ho hodlám náležitě užít - spaní, spaní, spaní 😉
Ahoj holky.
Pavlisa: Měla bych to dostat 7.6. 😵 Kdy že budeš testovat??
Eli, určitě hned ráno 7.6., to je neděle, takový hezký den, to by mohlo být hezké, oslavit // hned po ránu 😀 😀
Pavli: Já to udělám taky po ránu 7.6., ale stejně mám pocit, že nic...
Ale bylo by to krásné, kdybych objevila // na svatební cestě a ještě k tomu 2 dny po svatbě!!! 😵 😵 😵
no to rozhodně! ale asi budeš myšlenkama jinde, než u testíků 😉 jestli si budete užívat na svatební cestě, ne?
Teď hlavně mysli na tu svatbu, jak to bude krásné a jak ty budeš krásná a jak to prostě celý ten den bude úžasný!
pavli: To já doufám, že celý den bude nádherný!!! 😵 😵
tak já se zase loučím, přistála mi tady opět nějaká prácička. Ale napřed si skočím pro něco dobrého, třeba Míšu, to bych si dala! Asi jsem v tom, jsem strašne mlsná 😀 😀 😀
Hezké odpoledne a večer!
Ahoj holky, tak jak se všechny máte? Konečně jsem dorazila z práce a jsem úplně mrtvá. Máte nějaké novinky? 🙂
blondy je těhotná, jinak nic...
kuratkol, fakt? A je to zatim dobrý?
luciasek: Ano je a bude..... blondy si myslí, že je vyléčená a že by to mohlo být v pohodě.... zaslouží si to....
kuratkol, jo jo to 100% tak to jí budu moc držet palečkz at všechno pokračuje jak má! 😉 A co ty?
Blondy, tak jsem se dozvěděla od kuřátka tu radostnou novinku a moc ti gratulu a držim palečky at vše klape! 😀
Teda ženy to tady dneska fakt nikdo neni?
luciasek: Já nic..... budeme mít štěnátka krátce před svatbou.... už se moc těšíme, máme nakoupenou celou výbavičku...

terecko, tak my 28.7. 😉 a vy? my na obradu asi tak 80, na hostine 25 a na lodi kolem 70 docela mazec 😀 😀
lener ty jsi neuveritelna 😀