Snažilkování od března 2009
Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.
leni, to je normální, on ty testy takle fungují, zvlášť ty proužkové... 😉
takže chápu dobře že musí být ještě silnější ta čárka....
A jaké jiné testy jsou než čárkové? 😕 😕 😕
leni, no měla by být stejná jako kontrolní. nechceš zkusit ten testík vyfotit? Zkus se mi kouknout do albíčka, tam ovu testík mám....
No jsou ještě kazetové, ty jsou o něco lepší, ale v prncipu je to to samé. Lépe se ale na nich určuje intenzita čárky 😉
fotila jsem ho ale fotky jsou rozmazané nevím jak to vyfotit aby byl z blízka a nerozmazal se ☹ asi nemáme dostatečně kvalitní foťák
blondy:tak sem tam ty fotky dala k bacilkům ale jsou fakt rozmazané asi z toho nic neuvidíš...
No ale uvidím ráno dle teploty,ne??Zda byla či ne,co myslíš?????
leni a nemáš na foťáku možnost nastavení pro bližší předměty než 70 cm? Mně to na automatický režim taky nejde vyfotit.... 😉
a ke to tam mám hledat 😨 Já nejsem moc technický typ 😖
leni, záleží co máš za značku, já taky všechny neznám, každý má jiné ovládání... Ale jestli máš klasický digitál, někde to tam bude. Většinou menu a režim nastavení nebo něco podobného...
sem volala bráchovi -býval to jeho foťák tak mi to řekl ,ale i tak je to slabé.... o krapet lepší .. zkusím to tam přidat...
No takž ani lepší ne... tak asi nic nevím jak to udělat.
leni, tak se s tím netrap.... hlavně že už tam skoro je a zítra tam bude úplně 🙂
ahoj holky, tak nez vyrazim do dalsiho dne, tak s potesenim hlasim, ze jsem prezila tchynu 😀 parktat jsem to musela rozdychavat ale i muzik uznal, ze jsem se snazila 😀 domu jsem s ni nastesti nejela sama a pred chvilkou si ji odvezl s sebou, ale vizitirovat stacial vcera i dnes, vlela do kazdeho pokoje a jeste halasila, jak ona to ma raaada takhle prohlizet byty..dokonce se po ruznu i ohybala aby videla opravdu vse a taky snedla skoro polovic chrupek od dedy...ale nic jineho, jelikoz drzi dietu...tak odpo se s ni jeste zase potkam, ale uz na neutralni pude.. 😉 kdo bude mit cestu na ovocnak a francouzske trhy, tak se tam mozna potkame, hezky den vsem, paaa
Pěkné poledne!
tak jak pak se máte a vaříte?
byla jsem včera na kontrole vše je zatím o.k.Jen mi našli v pochvě nějakýho streptokoka ten budem prý řešit až před porodem antibiotiky a stopa po bílkovině v moči!Tak prý dobrý utz mi nedělal!
Dneska má někdo z holek svatbu ne,myslím!Počasí je do celapěkné 😉
gab, ahoj holka, to je dobře že je vše ok.....
Dneska myslím ne, včera se vdávala Eliška 😉
ahojky... Eliška včera, dnes nikdo...
Tak to ji aspon včera trochu vyšlo počasí!
Všechno nejlepší na společné cestě životem!élišce a manžovi 🙂 😀 😅
Ahoj holky moje.
Dnes mám na Vás chvilinku tak píši!!!! 😵 😵 😵
Svatba byla úžasná!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Mám už ňáké fotečky v albíčku, tak se podívejte!!!
Manžílek spinká jako miminko, tak mám chvilinku čas ... 😎 😎
Tedy holky kde všechny jste 😀
Tadyyyyy..... venku je teda pěkně hnusně.....
kuratkol, to tady docela taky, byla tu pěkná bouřka, teď už sice moc neprší, ale stále nic moc.... 😝
Ahoj holčiny!!
Tak MS zatím nikde, ale mám pocit, že dorazí večer nebo zítra během dne!! trošku mě pobolívá bříško, ale nic krušného naštěstí...aspoň si užíváme líbánky se vším všudy!!! 😎 😀 😀
eli, tak si jen pořádně užívej.... A uvidíš, zda přijde nebo nepřijde 😵
Co svatbička, vyšlo všechno perfektně? 😵
Blondy: Všechno bylo úžasný a hned bychom si to zopakovali!!! 😵 😵 😵 No, nnei co dodat jenom NÁDHERA!!! 😵 😵
No spíš dorazí, žádné příznaky nemám!!!
eli, o příznacích to není, mladá paní..... 😉 😀
Tak to je suuuper a doufám, že ostatním nevěstám to dopadně stejně na jedničku
😵
Blondy: Já jsem tak šťastná!!!! Ještě mimísek a budeme rodinka 😵 😵
eli: Nějaká svatební cesta bude ?
¨kuratkol: Už jsme, ale manžílek spinká, tak se můžu věnovaz chvíli vám... 😎
eli moc moc gratuluji 😵 😵 😵
Ahoj Eli, tak vitej mezi vdane zenske 😀 preji Ti at kolotoc se zmenou prijmeni (vymena dokladu atd) mas co nejdriv za sebou 😉 a na jakem albu mas ty fotky?
jinak ted jsem si pobulela u druhe sance, kdysi jsem videla prvni dil tak jsem mela chut si neco pustit a volba padla na posledni dil se Stefaniii...doporucuji zkouknout = at uz zhlediska zivotniho pribehu nebo zhlediska posledniho trimestru tehotenstvi a porodu v podoli...kameramani se s tim moc neparali a je tam toho videt dost...
jinak nemela dnes nahodou nektera testovat?.. 😉
preji vsem krasny zacatek tydne

blodny:byla jakoby z jedné strany slabší ale z té druhé docela jako ta kontrolní 🙂
Tak díky za dobré zprávičky 🙂