icon

Snažilkování od března 2009

rennik
13. únor 2009

Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.

rennik
autor
6. lis 2009

kualaličku ještě jsem ji stačila omrknout tu vaši fenku a je moooooc krásná 🙂

holky já vím kdo si počká ten se dočká 😀

kuratkol
6. lis 2009

Ahojky holky, spolupracovnice porodila konečně 🙂 Přenášela, tak jí to tuším vyvolávali..... 4,39 kg. Dost co ?

blondynka400
6. lis 2009

kualalik, a já zas nic. Nechápu, prroč tyhle věci musí mazat. Co jim jedna fotka udělá...

kuratkol, ráda tě vidím. Jak se máš?
No to je docela macík 😉

kuratkol
6. lis 2009

blondy: Jde to... Od té doby, co máme štěňátka, tak je ten život o něco lepší, člověk se ani tak nestresuje...sice nevím, čím to je.... 🙂 Vyřizujeme tu hypotéku, tak čekáme na příští týden....

dudunidu
6. lis 2009

tyyy jo tak jsem si toho TOSA INU našla na netu a to je teda pořádný hafan!!! 😎

dudunidu
6. lis 2009

no vidíš kuřátko a vsaď se, že právě tohle nepřemýšlení nad mimi ti pomůže se ho dočkat co nejdříve 🙂

dudunidu
6. lis 2009

Blondy chtěla bych se tě please zeptat na braní CC. Kolik cyklů se obvykle bere než musí přijít pauza? A jak je pak ta pauza dlouhá? A proč se vůbec dělá - kvůli tvoření cyst? A může se se stát, že se mi vajuchy rozjedou přirozeně při této pauze, na základě předchozí stimulace, i když se posledně v pauze nerozjely? 😕 mercííííííí 😅

dudunidu
6. lis 2009

kdepak všecky steeeee kočky? 🙂)
No jo, páteční večer, beztak někde paříte 😅 😉

rennik
autor
7. lis 2009

Kuratkol ahojky 🙂 teda gratulacek narození miminka tvojí kamarádky,ale koukám jak blázen na ty kila- božínku doufám že my takového macíka mít nebudem 😨

kuratkol
7. lis 2009

Dudu: My se nesnažíme, protože beru ty léky na žlučník a rok ještě asi budu.... No uvidíme, jestli to vydržím se nesnažit....🙂

dudunidu
7. lis 2009

Kuřátko, celý rok??? Ty jo.. No ale aspoň se ti to všechno hezky v těle srovná a pak to bude snažilkování jedna radost a určitě pak otěhotníš během chvilky! 🙂 Obzvlášť s tím tvým ukázkovým cyklem a ovulkou 🙂 No já taky ještě beru léky na ten močák, ale kdyby to vyšlo, přestanu je brát... Ale v lednu přijde pauza Clostylu možná na čtvrt roku, takže asi se budeme snažit pak až zas na jaře. Aspoň bude titulka "snažilkování od března" znovu aktuální 😀 😅

blondynka400
7. lis 2009

kuratkol, takže na operaci jít nemusíš? To je dobrá zpráva. ne? 😉

dudu, no každý to má jinak, někdo říká max 3 měsíce, někdo max 6... Pauza je taky různě dlouhá, každý dr. má své zkušenosti a dělá si to po svém. Těžko říct, co ej dobře a co ne....
Dělá se kvůli cystám, kvůli játrům (je to fakt svinstvo, po nějaké době užávání umělých hormonů by ti měli uděalt jatrní testy), kvůli tomu aby si tělo moc nezvyklo a tak, těch důvodů je víc... Žádné umělé hormny by se neměli jíst dlouhodobě v takovém to množství....
No že b fungovaly samy o sobě se nestává, ale nikdy neříkej nikdy.... Navíc tvůj hormonální profil sjem neviděla, rtakže těžko soudit. Není PCO jako PCO... 😉

renník, pročpak, nechtěla by jsi čtyřkilového broučka? 😀

rennik
autor
7. lis 2009

blondy néé to bych fakt nechtěla 😀

blondynka400
7. lis 2009

renník, to teda fakt nechápu proč 😀

rennik
autor
7. lis 2009

blondy ty lumpe 😀 já ti dám si ze mě dělat prdel 😀 😀 😀 😀 právě uvažuju co dělat abych tomu předešla, aby už šel ven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rennik
autor
7. lis 2009

jo a blondy mám pocit že mi zase trochu sjelo bříško co říkáš??

lenerka
7. lis 2009

ahoj Kualaličku

tak já taky bohužel toho vašeho hafana neviděla v albíčku ☹
a ani nemám představu co je to za rasu
takže se budu muset taky podívat ne net 😉

lenerka
7. lis 2009

kuřátko

4,39kg?ježíš to bych rodit nechtěla 😀 😝
a to kámoška rodila normálně nebo císařem?
to si chudák užila
no to jestli si koupila plenky velikost 1,tak to si je moc neužije
jsou od 2-5kg 😅 😅

no hlavně,že jsou zdravý!!!!

lenerka
7. lis 2009

renčo

to je dobrá zpráva,že ti sjelo bříško dolů
ale to je na konci těhu úplně normální
to ještě nic nemusí znamenat,ale neboj v listopadu porodíš 😉

rennik
autor
7. lis 2009

lener jo já vím 🙂 a těším se

lenerka
7. lis 2009

kualalik

tak jsme koukala na netu na tu vaší rasu
to je krásný pes
ale je to tedy obrík 😉

kualalik
7. lis 2009

ahoj ženy 😵

lenerka, no jo, naše slečna má cca 60kg 😀 😀 😀 Zrovna teďka ulehla po obědě k odpočinku, jako já 😀

lenerka
7. lis 2009

to je jasný
po obědě se musí odpočívat
ty jo 60kg
to kdyby ny mě skočilo,tak mě povalí co?
jak myslíš,že bude reagovat až semimčo narodí:bude se mazlit?

dudunidu
7. lis 2009

Jojo Lener veleobřík!🙂) Ale kráááásnýýý. Ostatně jako všichni pejskové! 😀

Blondy děkuju, já si ty výsledky svého hormo. profilu příště vyžádám, pokud nezapomenu, jestli se v tom vyznáš, budu ráda za každou info, mně to nikdo podrobně nevysvětloval, jen ře mám PCO a hotovo...Ale zas na 2. stranu chápu, že doktoři nevykládají člověku dopodrobna co mu je, za prvé by to trvalo věčnost, za 2. tomu nerozumí skoro nikdo a za 3. bychom se víc stresovaly🙂 Ale já jsem určitě zvědavá... Takže za měsíc až půjdu na folikulo, tak si vezmu zprávu🙂

kualalik
7. lis 2009

ona nesmí skákat, odmalička jsem jí učila, že se to nesmí... tak že když se třeba ráno vítáme a ona má šílenou radost, tak se normálně regulerně směje 😀 cení ty přední malý zoubky a jakoby zvedne pysky 😀 a musím se s ní každý den muchlovat, páč je to rasa, která to potřebuje, potřebuje cítit lásku od svého páníčka 😀 a jelikož je tak trochu žárlivka, tak až se mimi narodí, tak ji budu s miminkem seznamovat, ale je fakt rozumná, že někdy čumím a nechápu, čemu všemu rozumí 😅

lenerka
7. lis 2009

no jo pejsci to jsou rozumové 😉
já je mám raději než kočky

rennik
autor
7. lis 2009

kualali ty jo muchlovat se s hafanem to musí být prima 😀 my máme zlatého retrívra, už je to takový staříček ale miluju ho nadevšecko na světě 😀 sice na cizí štěká ale jak ho osloví jménem, tak hned lehá na záda 😀 mějte mě rádi, strašně rád se nechá hladit a škrábat na břiše 😀 takové tele naše veliké 😀

dudunidu
7. lis 2009

pejskové jsou prostě dokonalí!!!!!!! 😀

kuratkol
7. lis 2009

blondy: Když nezabere léčba léky, tak na operaci budu muset.

lenerka: Předpokládám, že rodila přirozeně. Neříkala, že by to bylo jinak.

K těm poejskům, já bych mohla povídat, jak jsou chytří až vychcani 🙂

kualalik
7. lis 2009

ženy, tak jsem doma z tahu 😀 máme s kamarádkama skoro každý měsíc "ladies party" a je nás vždycky bandička 10 žen 😀 tak že kam vlezem, jsou z nás vedle 😀 seděla jsem s nima od 17h a teď jsem přišla domů 😀 ááách, bylo to bájo 😵

Strana