icon

Snažilkování od března 2009

rennik
13. únor 2009

Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.

kualalik
12. lis 2009

ženy čest,

rennik, ale co to tady čtu.. zakazuju ti mít pochmurnou náladu se sebevražednými sklony!!!!!! 😀 je fakt, že bych spíš teda volila lampičku než se topit v záchodový míse 😀 😀 😀 Hele kočko, já vím, že to musím být teď peklo, ale vydržaj... 😉

Tož já teda zítra začínám 20tt a mimo jiné jdeme i zítra na ultrazvuk. Tatík se už těší, až hádě uvidí a prý se zaměří na oblast mezi nožičkama 😅 teda ne na moji oblast, ale na háděcí 😀 😀 😀

Murynka psala k nám do diskuze na beremku,že už jsou doma a že nestíhá, páč se i stěhujou 😅 a psala mi,ať to s těmi pracemi na domě i uvnitř nepřeháním,že ona sama takhle bláznila a pak předčasně porodila v 36tt. Mno a já než jsem si to přečetla, tak jsem zrovna douklízela dvě koupelny 😀 Ehm, už se budu krotit 😉

kualalik
12. lis 2009

jináč Blondy, skočila jsem na váhu a mám od poslední poradny (29.10.) kilčo nahoře, juchůůůů 😀

kualalik
12. lis 2009

Jsem debil,... som chtěla sem vrznout odkaz na Murynku a její Sofinku a úúúplně sem na to zapomněla... 😨 🙂
https://www.modrykonik.cz/album/album.php?vAlbu...

kualalik
12. lis 2009

Jo a nebojte, netrpím samomluvou 😀

rennik
autor
12. lis 2009

kualaik neboj blondy mi to rozmluvila 😀 ale jinak lampička byla fakt lepší než ta mísa 😨

kualalik
12. lis 2009

rennik, no tak se mi líbíš 😉

Já doufám, že dneska se vyspím víc jak 5 hodin. Na dnešek to byla bída ☹

blondynka400
13. lis 2009

kualalik, nejdeš na ten vleký UTZ nějak brzy? 😕 V dnešní době se chodí až po ukončeném 20tt, je to pak všechno lépe vidět...
Dej nám pak vědět co čekáte, ju? Jestli je to ten pořádný chlap
😀
Jo jinak si nemyslím, že by z úklidu nebo z fyzické aktivity někdo porodil dříve. Ale je fakt, že je potřeba se trošku šetřit 😎

renník, jak je dnes? 😵

Jo, jinka jak jsem slíbila, do albíčka jsem dala novou fotečku bříška 😀

kualalik
13. lis 2009

ženy čus 😉

mám pro vás info od Renníka... pokakal se jí počítač, nějakej vir či co, tak že tu teď nějaký čas nebude a kdyby něco, tak mi dá vědět a já vás budu online informovat o průběhu 😀

Blondy, ona mi to Mudra spočítala tak, že mám prý jít dneska, tak ti nevím.. uvidíme, třeba to bude všechno vidět a když ne, tak mě třeba pošle na utz do nemocnice 😉 ale nechci předbíhat...
Jináč lobuju za kluka 😀

kualalik
13. lis 2009

btw. Blondy, hezkej břuch 😀

dudunidu
13. lis 2009

ahoj kočky, odjíždím právě za našima a asi nebudu na počítači, takže kdyžtak se uvidíme po víkendu! Papa mějte se a ať bříška krásně rostou! 😅

kualalik
14. lis 2009

Pusto prázdno 😀
Tady máme krásně, tak po obědě vyrazíme asi na výlet než mi muž zdrhne na hokej odpol 😉

lenerka
14. lis 2009

ahoj

tak se tu hlásím po týdení pauze
co je tu nového?
je už renča maminka?

kualalik
14. lis 2009

Lenerka, ahoj, Rennik je stále 2v1 😉
doposud mi nedala vědět, že by rodila, tak tipuju, že ještě čeká 😉

blondynka400
14. lis 2009

kualalik, dík za zprávu od renníka.... 🙂
Tak co jak jsi dopadla? to se ani nepochlubíš? N 😠 o 😀 ono postaru se chodí v probíhajícím dvacátem týdnu, ale po novu je to lepší o týdne až dva později. Jen někteří doktoři to jaksi nezachytili. 😀 Ale zas na druhou stranu já osobně si myslím, že je to celkem jedno....

lenerka
15. lis 2009

ahoj Blondy

ty jo ty už jsi 30tt
to to letí 🙂 a jak se cítíš?
vše v pořádku?

lenerka
15. lis 2009

no uvidíme jak naše Renča dopadne
ale ještě týden má Lukášek čas
a kde pak jí vůbec máme?

lenerka
15. lis 2009

no já už jsem taky docela daleko
strašně to letí

já jsem docela v pohodě
pupík roste
malá kope ,jméno stále nevím
já se snad rozhodnu,až jí porodím

nohy nebolí,ale žíly jsou hnusný
počítám,že 100%půjdu císařem

kačka už je zdravá sláva
a já snad už také
konečně jsem viděla švagrový Barunku
zítra už jí budou 3 neděle je krásná a má 53cm a přes 3,5kg macek

kualalik
16. lis 2009

ahoj ženy,v patek na utz si doktor nebyl vubec jisty pohlavim.. Snad pry holčička,pinďu nevidel🙂 ale ruku do ohne by za tu holku nedal. Mame si počkat az pry co plodovka🙂 tento tyden je třetím od odberu plodovky.. Tak ze cekam,ze budou volat co nejdriv..

blondynka400
16. lis 2009

Ahoj holky,

kualallik, no jo, ono to v tomhle týdnu dost často není pořádně vidět. Hold miminka občas pořádně nespolupracují. Ale ty máš výhodu té plodovky, budeš to vědět na 100% 😀
Výsledky budou určo ok, věřím tomu 😵

lener, proč by jsi měla jít na císaře? 😕 Kvůli těm žílám? Ségra i když měla honě hnusný křečovky, rodila vždycky normálně, to není indikace k císaři... To je super, že nohy nebolí....
Tak s tím jménem stále se nemůžeš rozhodnout jo? 😀 To jsem zvšdvá, co nakonec tedy vymyslíš 😀
No jo, už 30tt a za chvíli už bude ukončenej 😅. Já se cítím pořád super, naprosto žádný problém, jedině když nějde fakt dlouho stojím nebo chodím a mám vyšší podpatky, tak mě bolí záda. A jinak už konečně vypadám jako těhulka, už to nezakryju, i když každý si tady myslí že tak 4 nebo 5 měsíc ne konec 7 😀

eliska_v
16. lis 2009

Ahojky holky moje! 😉
Tak jaký jste měly víkend? My byli s manželem na chaloupce a užívali si sami sebe!
Byl to hezký víkend!! 😵 😵

Jinak holky mám dotaz, vůbec nevím teda co to může být!! 😕 Bolí mě už 4 den břicho jako na MS, ale MS skončila, takže to je blbost!! 😅 No a na ovu mi to příjde brzy!! 😒 Tak fakt nevím!! 😖

kualalik
16. lis 2009

Eli, ahojda, no já ti nevím,co by ty potíže mohly znamenat, ale třeba se tělo ještě "srovnává" 😅

dudunidu
16. lis 2009

ahojky kočky. Eli, to bohužel taky netuším... Raději si cinkni na gyndu a zkonzultuj to se svým doktorem, ať něco nezanedbáš 😕 Bude to dobrý, ale pro jistotu bych to udělala 😉

Jinak já už se lehce nasírám, protože cítím, že mi dorazí mrcha, tipuju zítra, max. pozítří. No jo... 😔 Na druhou stranu teď je fakt blbá doba, třeba to moje budoucí mimi chce přijít až do lepších podmínek 😎

dudunidu
16. lis 2009

blondyyyyyy ty joooooooo 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Já teda reaguju asi pěkně opožděně, ale právě jsem se ti šla juknout do albíčka na tvoje bříško a našla jsem tam ten 3D ultrazvuk, to je náááááááádheera 😀 😀 😅 😅 😅 😅 Úplně mě to dojalo 🙂 😔 😅 Je to kláááááásnej blouček, teda vlastně beruška 😅

kualalik
16. lis 2009

dudu, dobu si nevybereš.. 😒 a mimčo přijde... vem si, že my jsme na něho taky rok čekali... 😕

dudunidu
16. lis 2009

jojo, kdo si počká, ten se dočká 😎 Věřím, že to jednou vyjde... Ale je pravda, že teď nemáme zrovna ideální materiální podmínky na potomka, ale to se takto nedá brát, důležitá je hlavně láska a té máme na rozdávání i pro paterčata 😀

rennik
autor
17. lis 2009

Ahoj holky jdu jen pozdravit píšu od kamarádky můj PC je v opravně ☹ ať víte že na vás moc myslím a jsem stále 2v1 😀 ale bříško je čím dál níž takže uvidíme jak dopadneme ve čtvrtek, moc mi prosím držte palce, protože kdyby to vypadalo dobře, šla bych v pondělí 23 na vyvolání 😀 určitě dám vědět kualaličkovi aby vás informovala co a jak 🙂 mějte se moc moc moc krásně a držím palečky všem netěhulkám i těhulkám aby se cítily co možná nejlíp v tak hnusném počasí 🙂 papa mám vás moooooooc ráda holky moje 😀

blondynka400
17. lis 2009

renník, už zase máš OPC v opravně? 😕 Ať ti ho pořádně spraví a určitě dej vědět, ak to s teobu je 😵

dudu, no to máš skoro měsíční zpoždění 😀 Ale děkuju moc, to víš no, má být po kom 😀
Jinak s tím mimi, jak píše kualalik, mimi přijde až bude jeho čas, a to jestli teď máte zrvna více penízků nebo méně nehraje fakt. Ale tedy musím říct, že jak už zašínám pomalu nakupovat, žádná levnota to tedy není 😝

eli, tak uvidíš, kdyby to pokračovala, došla bych si k dr. ale jinka bych to neřešila, ono se tělo chová občas dost nevyspitatelně, zvlášť porevizích, porodech a tak... 😉

dudunidu
17. lis 2009

To jo, já taky věřím, že mimi přijde až bude mít přijít. Necháme to na osudu a kdyžtak ho trošičku nakopeneme 😉 😀 No příští cyklus se budeme ještě snažit, pak přijde pauza od CC a pak možná počkáme jestli se v lednu samy vaječníky nerozjedou a když nic tak bych asi v únoru vlítla na laparku, je to dobrý plán?? 😕

dudunidu
17. lis 2009

No a s těma oblečkama a vůbec veškerou výbavičkou na mimi potěš pánbůh, to bude aspoň 100.000 ani nemrkneme, že. Je toho tolik co je potřeba koupit... No s trochou štěstí otěhotní přede mnou ještě někdo z rodiny nebo kamarádek a já pak část výbavičky podědím 🙂 Haha, to je taky dobrý plán 😀

blondynka400
17. lis 2009

dudu, myslím, že to je dobrý plán 😉
K těm penězům, až tolik to ení. to jedině, že by jsi musela mít všechno značkové... 😀 Já to tedy nepočítala, ale hold se korunky (nebo tedy eura) jenom kutálejí 😀

Strana