Snažilkování od března 2009
Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.
@rennik tak já si malou taky maximálně užívám, možná právě proot, že vím, že asi další nebude... dokonce poprvé v životě slintám nad malinkými miminky 😀 To se mi nestávalo ani předtím, když jsem mimi plánovala a nebo byla těhulka. Ale já práci prostě k životu potřebuju a lidi kolem, měkne mi mozek ☹
@blondynka400 ještě to nevzdávej třeba nastane situace kdy se ti toho miminka bude chtít a půjdeš do toho a pokud ne tak si říkej že jsi udělala správnou věc, prostě že to tak má být 🙂 a pracuješ v Itálii nebo v Čechách??
Ahojky holky. Jsem dnes 24DC.
Tak dnes ráno jsem lehce špinila asi tak ty 4hodky, a zatím tedy nic, papír čistý, tak že by už uhnizdění? 😀
Mrcha to rozhodně nebude, termín je až za týden. Trošku v podbříšku pobolívá a hrozně ty prsa.
Za týden zkusit testík, už by mohlo jít něco vidět 😕
@rennik já už jsme v čr. Ale zatím nepracuju, spíš se tak porozhlížím, jsme tu zatím chvilku a teď toho mám fakt dost a nestíhám. Ale někdy na podzim bych chttěla a taky musím dořešit hlídání pro malou 🙂
@blondynka400 no to bude asi oříšek co? najít někoho opravdu spolehlivého v dnešní době je těžké. nebo spíš to budeš řešit přes rodinu?
@rennik no přes rodinu já jaksi nemám moc přes koho, bohužel... A tam kde bych měla tak to bych jí radši šoupla i do těch nejhorších lestlí a pořád by to bylo lepší varianta 😀 😀 Ale o někom už vím no a pak bych to chtěla spojit dohromady se soukromými jesličkami, kde mají tak 5 dětí (na jednu učitelku) a fakt se jím věnují. Když je to jedno 2 dopoldne v týdnu, mylsím si, že je to pro ty děti prospěšnější než být doma s mámou samy. Už je to na ní vidět, že potřebuje kontakt i ostatníma dětma 🙂
@blondynka400 aha tak to potom jo, mě osobně se jesličky moc líbí, ale z pozice té učitelky ( sestřičky- byly kdysi) 🙂
@blondynka400 jasně však uvidíš sama jak se to vyvine 😉
@rennik tak ono to bylo kdysi fakt hodně jiné a hlavně státní jesličky a soukromé jsou hodně velký rozdíl. Navíc jen a ní teď hodně vidět, že už potřebuje děti kolem sebe a to já až tolik zabezpečit neumím... Lukášek ne?
Jojo, vše se uvidí... Tak co snažení? 😵 😀
@blondynka400 jj Lukášek chce taky být mezi dětma, rád si hraje s ostatníma. No my už máme po snažení teď už jen čekat a čekat jak jsme dopadli. MS mám dostat 22 ale od rána mám pocit že mám dostat MS a točí se mi v hlavě tak nevím co to zas je 😠
@rennik no a jak to tedy dělá aby si hrál s ostatníma? Jako občas zajdu někam s nějakou kamarádkou který má děti, ale tym ožnosti jsou dost omezený... Tak uvidíme, jak to dopadne tenkokrát 🙂
@blondynka400 taky ho beru za kamarádkama 🙂
@rennik tak jestli jich máš tolik co amjí děti podobného věku, tak to máš dobrý 😀 Já zas tolik ne, někdo je daleko, většina jich je bězdětných (to víš no, samé "důležité vysokoškolačky" 😝 😀 ) a někdo má zas děti starší. Takže je to těžký no, vyjde mi to tak 2x týdně a to se mi zdá prostě málo. Navíc toho mám tolik, že na to stjeně nemám čas, být někde na hřišti 😖 Takže závidím 🙂
@blondynka400 tak já taky nejsem každý den pryč, musím být i doma, ale malý si pak pořádně vyhraje a navíc jsme mu dělali doma dětské hřiště takže má skluzavku , pískoviště, domeček , uvnitř má sedadlo z auta a volant, příští rok chceme ještě trampolínu a bazének, takže využití na 100%
@rennik no já jsem porávě každý den pryč, v podstatě celé dopo i odpo, za prvé se doma nudí (ikdyž má něco podobného k dispozici co ty píšeš) a za druhé toho mám hodně na zařizování, takže jsme stále někde, jen ty děti tam jaksi tolik nejsou 😝
@blondynka400 aha tak to je škoda. 😒
mě ti dneska zase bolí podbřišek jako by měla přijít MS 😒 co to je sakriš?
@rennik je no, ale moc s tím toho udělat nemůžu. Proto si právě mylsím, že by jí soukromé jesličky na 2 dopoledne v týdnu neuškodili, spíš naopak. Ale strčit jí tam na celé dny to bych neudělaal ani náhodou 😝 🙂
To je divné... Předtím jsi to nikdy neměla?
@blondynka400 právě že ne, vždycky jen cítím bolest když ovuluju ale to je úplně jiné, to mě píchá v pravém podbřišku a tohle s tím nemá nic společného. Tak nevím co to je. 😒
@rennik to nevím, nedokážu bohužel poradit... Jen kdyby to bylo horší tak i v souvisloti s tím minulým měsíce bych si asi zašla k dr, jestli je vše ok....
Ahoj ženy, koukám rozebíráte dětičky. U nás je to taky takový všelijaký. Ale zatim mi Filip nepřijde, že by o děti nějak stál, spíš je pozoruje když jsme na hřišti apod. V baráku mám sousedku s podobně starym klukem, ale zatim si každý hraje spíš sám než že by něco kutili dohromady. Asi je ještě čas.
@rennik Asi bych být tebou raději zašla k doktorovi pokud se to nějak nezklidní. Přece jen se chcete snažit tak at jsi v pořádku. Držim palce!
@blondynka400
@luciasek001
holky asi máte pravdu, pokud to nepřejde půjdu k lékaři, není to sice nic hrozného jen cítím že mám dostat MS ale kdoví co se to tam děje, hlavně ať je všechno ok, páč moc chceme to mimčo
@luciasek001 jo určitě je čas, mně to právě u Aní hrozně překvapilo. Ale je pravda jak s kým, podle toho kdo jí sedne... Když ano, tak ho veme za ruku, něco mu vypráví, pořád mu něco ukazuje a tak. Nebo si ráda něco staví s jiným dítětem, ale je fakt, že radši se staršími...
@rennik za rychlou kontrolu nic nedáš a jistota je jistota 🙂
@blondynka400 je společesnká. Fildu zatim děti příliš neberou. I si vyhraje dost sám. Uvidíme časem. A co jinak?
@luciasek001 tak naštěstí si taky vyhraje sama, ale když to ptořebuju, tak to zrovna ne 😝 😀 Tak časem se to určtě změní . Jinak ani nic, postupně si zvykám a mám toho teď nějak moc, ale dá se .... A co u tebe?
@blondynka400 na co si zvykáš? Jo jo takový šprajci máme doma taky, hlavně je to vztekloun, takže se nenudim s nim. Dneska ráno se vzvudil a má na čele a tváři 3 červený pupínky a 1 na zadku. Tak nevim co to zase může být. Jinak je v pohodě, hraje si, blbne apod. 🙂
@luciasek001 na to žít v čechách 😀 Pupínky? 😕 A jak vám jde mluvení a nočník? Jo to se nenudíme asi žádná 😀
@blondynka400 neboj, si zase zvykneš 😝 No jo má je od rána, ale nesvědí ho to nic, ani o nich neví. Snad to bude O.K. S nočníkem bojujeme, v létě běhal na chalupě bez plíny a docela i často si řikal, že chce čůrat. Ráno i udělal bobek, ale jak jsem přijeli domu tak zase nic, stávkuje. Občas si řekne když má světlou chvilku, že potřebuje, ale pak se brání a na nočník nechce. Ale když už ho tam pak dostanu tak se i vyčůrá. No a mluvení spíš nic, řiká, máma, bába, ham, buuu, haf, nejlíp mu jde ne ne ne... 🙄 Takže asi tak, už mě to s nočníkem nebaví. Tak nevim co s nim
@luciasek001 my s nočníkem taky bojujeme, podle mne to všechno chápe, uvědomuje si to, občas jak píšeš ve světlé chvilce si řekne ale než stačím zareagovat je pozdě. Takže jsem v podstatě na bodě nula. Už jsme si řekla, že to řešit nebudu a na měsíc jí dám pokoj a pak se uvidí, lámat to přes koleno nemá smaysl, to je pak ještě horší...
S mluvením je to o něco lepší, sice slovní zásoba trošku jenodušší, tak 40 slov, ale už hodně spojuje a dorozumí se, bočas si pomůže ručičkama a je to 😀 . Hlavně poslední dny začla po mně hrozně opakovat, ale jen to zopakuje ,ale sama to ještě nepoužije...

@blondynka400 v tom tě chápu, já jsem zas pravý opak, malého si maximálně užívám a práci v nemocnici se snažím vyhnout velkým obloukem!!