icon

Snažilkování od března 2009

rennik
13. únor 2009

Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.

blondynka400
16. únor 2009

renník, to já mělaa šaty půjčené za 12 tis, takže cena je to výborná. A myslím, že kdyby se zadařilo na první pokus, stejně se do nich vlezeš, amx by se lehce poupravili 🙂 . Co je to za plemeno, myslím tím ovečky?

Jinak všem ahoj 🙂

luciasek001
16. únor 2009

Já jsem měla šaty za 7.000 a byly taky jen půjčené. Každá šikovná švadlena by ti je určitě povolila o to bych se nebála.

petamm
16. únor 2009

lenerka
on měl být Kuba až 13.1.,rodila jsem v Praze na Vinohradech.Měla jsem těhu cukrovku,hodně vysoký tlak,tak si mě tam při návštěvě poradny rovnou nechali.Už na Silvestra mi všichni říkali,když ho natáčeli,že slaví za maminku.Tenkrát byl na Václaváku Silvestr a když začal ohňostroj,tak se to malýmu asi nelíbilo. Je tedy pravda,že dodnes nemá rád hluk a křik. Byla jsem ráda,neuměla jsem si představit,jak tam ležím ještě 14 dní.

Holky,
já měla taky šaty z půjčovny a myslím si,že je to krásná cena.Jen nevím,co bych s nimi potom dělala. Prodat bych je asi nedokázala.

lenerka
16. únor 2009

já taky měla šaty z půjčovny
a měla jsem i malou družičku,bylo to moc krásný
obě bílé šatičky 🙂

blondynka400
16. únor 2009

petamm, to jsem taky právě řešila. Původně jsem si je chtěla koupit, ale pak jsem na tuhle myšlenku rdši zapoměla, a udělala jsme dobře 🙂
luciasek, koukala jsme, že jsi z Prahy, odkud jsi měla šaty?

luciasek001
16. únor 2009

blondynka: Z Adiny na Pankráci

petamm
16. únor 2009

holky,kvůli těm šatům,účesu a kytičce,bych si to hned zopakovala,ale jen se svým manželem 🙂

luciasek001
16. únor 2009

A měla jsem 2 krásný družičky ve smetanových šatkách a 1 družáka, slušelo jim to 😉

luciasek001
16. únor 2009

Jdu na kutky, mějte se krásně a zítra ahoj

kuratkol
16. únor 2009

petamm: To je všechno to, čeho se nejvíc bojím 😉 .

petamm
16. únor 2009

mám v albu malého na svatbě mého nej kamaráda. Jen se rošťák vůbec nechtěl fotit.

kuratkol : toho se vůbec bát nemusíš.Šaty jsem si vybrala tak,jak jsem chtěla já,s kadeřnicí jsem se domluvila na zkoušce,takže jsem taky věděla,a kytku jsem chtěla modro-bílou.Manžel nechal udělat moc krásnou. To já se bála spíš problémů mezi svatebčany.Tchýně nezklamala,ale to jsem čekala.
Ale obavy chápu,dnes se mi to kecá 😀 😀 😀 ,ale taky jsem měla pořádně nahnáno.

kuratkol
16. únor 2009

Tchýni jsme rovnou řekli, že jediné, co po ní chceme je, aby se dostavila na svatbu slušně oblečená. O vše ostatní se postaráme 😀 .

blondynka400
16. únor 2009

petamm, ty jsi nechala manžela vybírat kytku? ,
kuraktol, jak jsem Ti už jednou psala, fakt se není čeho bát, a jestli náhodou něco nedopadne úplně 100% podle plná, nic se neděje, spíš naopak 😉 . My jsme měli takovóu malou nehodu se svatbním dortem, a všichni to brali úplně v poho 😉

kuratkol
16. únor 2009

Ale na tenhle svatební trapas nikdo nemá 😀 : http://www.lide.cz/index.fcgi?akce=vids&auth=&i...

petamm
16. únor 2009

to je hezké 😀
ta moje přišla ,byla i slušně oblečená,ale to její chování. 😲 😲 😲
Trošku jsem to čekala,ale opět překvapila. Prostě tchýně 🙂

kuratkol
16. únor 2009

A můj přítel bude mít přitom tak úžasnou tchýni a já takovou děsnou 😀 .

lenerka
16. únor 2009

chudák nevěsta 😖

blondynka400
16. únor 2009

kuraktol, pěkné...

Já mám tedy docela štěstí, tchýně je docela dobrá, akorát někdy moc ukecaná, ale už jsme si zvykla...

petamm
16. únor 2009

blondynka400 : nechala. Jen jsem mu řekla,jaké bych chtěla barvy.Vždycky jsem od něj dostala nádhernou kytku,tak jsem se nebála.

lenerka
16. únor 2009

já tchýni a tchána nemám
manželovi rodiče umřeli,když byl dítě

kuratkol
16. únor 2009

To se taky dá brát pozitivně, více se fixuje na tebe a tvou rodinu. Rodiny si bude víc vážit.

blondynka400
16. únor 2009

petamm, no já jsem zařizovala celou svatbu, takže automaticky i kytku. Měla jsem bílo červenou, aby mi to pak ladilo ke stolu a k dortu. Ale alespoň mi jí vyzvedl v květinářství 🙂

petamm
16. únor 2009

blondynka400 : tak to my jsme zařizovali všechno spolu,jen k šatům jsem ho nepustila. 🙂

lenerka
16. únor 2009

no já jsem si celou svatbu zařizovala sama
šaty jsem měla vybraný vel .36
pak se nám povedlo otěhotnět
jsen jsme to zkusili a ono se to povedlo 😀 takže jsem se vdávala se šatama vel.38 a docela mě to tlačilo
měla jsme vlastně sukni a korzet
sukně ok korzet blbej 😖

ale stejnak jsme si to užila
do 3do rána a to jsem nepila

rennik
autor
17. únor 2009

Ahoj holky

kuratkol: super odkaz, chudák ta nevěsta 🙂

Co se týče budoucí tchýně- já mám docela dobrou až na to že kfyž jsme řekli že se chceme vzít tak kolem toho bylo spoustu keců že jsme mladí atd. No a co se týče miminka mi rovnou řekla že ještě nechce být babička že na to máme dost času, ale hold v tomhle má smůlu, uděláme si to podle sebe. Ale jinak je fajn i tchán- ten nám sice mooooooooooooc kecá do příprav svatby ale stejně si to organizujeme podle našich představ.

blondynka400: Druh ovečky fakt nevím, dávají ji nahonit na protější kopec a co tam mají za berany to fakt netuším. Dneska už je o hodně lepší ale v noci byl fakt jak mimčo co 3 hodiny krmit z flašky.Přítel se furt chodil koukat jestli dýchá,fakt pečlivý taťka 😀

luciasek001
17. únor 2009

Ahojky, tak jsem tu. Jak se máte všichni? 🙂

rennik
autor
17. únor 2009

ahojky no já pořád stejně, ležím v posteli a kurýruju se. 🙂 jak bylo v práci?

luciasek001
17. únor 2009

Dneska hrozně moc práce. Ale zase to rychle uteklo. Zítra snad bude klidněji

rennik
autor
17. únor 2009

a co vůbec děláš jestli se můžu zeptat 🙂

luciasek001
17. únor 2009

Jsem grafička. Poslala jsem ti do pošty odkaz na naše svatební fotečky 😉

Strana