Snažilkování od března 2009
Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.
lenerka, tak pro jednou by jsi mohla udělat vyjímku ne? Zajímalo by mě, zda to opravdu funguje. A v téhle trojkombinaci si myslím že určitě 😀
renník, a to ještě zítra půlku dnes prospíš, pak se vzbudíš a uvidíš krásnou teplotku 😵
Z netu jso jiné jak z lékárny??já myslela že jsou to taky lékárny jen prodávají i na netu...
akzeret dobrou noc
akzeret, myslím že jsi to napsala hezky. Já už měla asi 4 typy, kupovala jsem vždycky v jiné lékárně a všude měli jiné a vždycky jenom jeden druh, tak mi to přišlo takové docela zajímavé....
Holky jdu taky spát, takže se mějte hezky, renníku tobě ať práce rychle uteče a zítra se tu zas kolem 13 sejdem? co ty na to? probrem naše teplotky 😉
blondy dobrou a jasan zítra se ozvu co a jak nevím jak dlouho vydržím spát takže kdybych se spozdila tak se předem omlouvám 😉 drž mi prosím palce áť teplota neklesne, kdyby pomohlo modlení tak se teď klaním na kolenách u oltáře. 😀
Tak už vím,co si koupím zítra v lékárně 🙂 a budeme zkoušet tedy tu holčičku 🙂 ,když už dva kluky mám 🙂 A jméno fakt nevím-všechna jména ,když se řeknou zdrobněle jsou hezká.Když jsem čekala Vojtíška,tak jsem si myslela,že to bude Eliška,ale když to byl kluk,tak jsme si koupili jorkšírku-no a jmenovala se Eliška-takže tohle jméno už nehrozí 🙂 Ale moc se mi líbí Anežka nebo Anička-ale nakonec z toho bude třeba Toníček 😀 Je to fuk,hlavně ať je to zdravé,donošené,hodné,krásné,chytré-no to jsem se nějak rozepsala-píšu tady,jako by to už fakt byla realita 😕
a máš aspoň klídek? já jsem ráda že máme tuhle diskuzi vždycky když si s holkama povídáme hrozně mi to utíká, protže vydržet do rána do 6 když všichni zalehnou už v 8 a je klídek tak to je krize, jsem tu sama tak si ani nemám s kým popovíat, když si udělám svou oráci tak pak mám volno až do rána.
není co obdovovat já jsem nejdřív pracovala na kardiologii ale vždycjy mě to táhlo k dětem tak jsem ráda že se mi to podařilo, ale upřímně plat sestry není zrovna velký a navíc nás furt nutí studovat a chodit po seminářích a to si to musíme ještě sami zaplatit. Teď je tu fakt špatná situace, připadám si víc jako sekretářka než sestra- máme milion papírů na psaní. 😠
no když už jsem úplně KO tak usínám i vsedě ale je to hrozné, kdykoliv může přijít nějaká mamina a vidět mě jak spím a už byl byl průser, ale ono je to někdy fakt hrozné vydržet to.
No,někdy mi hlava spadne 🙂 ,ale je mi to též blbé,lidi couraj.Neboj,chvíli to ještě vydržíme a až budeme těhu,tak nás noční snad nenechaj dělat?
no tak v to doufám!!!! 😀 a odkud jsi?? doufám že máš pravdu že brzo budeme těhulky a pak už nás čekají jen příjemné věci, teda kromě porodu ten nevím jak přežiju 😲
Já myslím,že přežiješ 😉 Podívej,kolik je na světě lidí a všichni se nějak musely narodit 🙂
jo to já vím jen mám trochu strach, jo bude to moje první, je mi 23 jsem mlaďoch co? 😀
První jsem rodila bez medikací,takže nic moc,ale bylo to rychlé a druhého jsem rodila s epidurálem a vůbec nic mě nebolelo,dokonce jsem si to užila a hlavně,na konci Tě čeká opravdu nepopsatelné štěstí-není na světě nic krásnějšího,než držet poprvé svého drobečka v náruči-to okamžitě na všechny bolesti zapomeneš.Bez epidurálu bych ale rodit nechtěla.Reníku a jak dlouho se snažíte?
no právě že teprve první měsíc, v listopadu jsem dojedla poslední plato HA a nechali jsmě tělo 3 měsíce odpočinout a navíc jsem dodělávala školu tak jsem nechtěla být těhu o zkouškovém. No a teď jsme to skoušeli poprvé, takčekáme jestli to vyjde nebo ne.
děkuju jsi hodná ale myslím že by to moc velké štěstí ale i tak tajně doufám.... tobě taky držím palce!!!!

holčičky já se loučim všem pěkné sny zatim dobrou